Anna şarj ve reset problemine en iyi ve en kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

marsharun

marsharun

Üye
Benim şarj bir gün gidiyor 1 saat konuşma 50 sms göderiyorum 1 saat nette takılıyorum arada yarım saat oyun. Bir gün gidiyor dediklerini yaptıktan sonra pek bi değişim göremedim keşke bende de değişim olsaydı bazı arkadaşlarda olmuş kıskandım:) Emeğine sağlık usta sağolasın. Bir de bişey sorcam pek yeri değil ama belle ile şarj süresi uzuyor mu? uzuyorsa ne kadar uzuyor?

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi

eyww derken?!

----------Eklendi @ 15:04:14 ---------- Yazıldı @ 14:58:28 ----------

Benim şarj bir gün gidiyor 1 saat konuşma 50 sms göderiyorum 1 saat nette takılıyorum arada yarım saat oyun. Bir gün gidiyor dediklerini yaptıktan sonra pek bi değişim göremedim keşke bende de değişim olsaydı bazı arkadaşlarda olmuş kıskandım:) Emeğine sağlık usta sağolasın. Bir de bişey sorcam pek yeri değil ama belle ile şarj süresi uzuyor mu? uzuyorsa ne kadar uzuyor?

olması lazım arkadaşım eksik bir şey yapmışsındır belki belle konusuna gelince pek sanmıyorum kimi arkadaşlar işlemci hızının arttırıldığını söylüyorlar eğer doğruysa uzama değil aksine kısalma olur

marsharun

marsharun

Üye
Tekrar deneyeceğim o zaman üstad.

atakan25

atakan25

Üye
seçenekler - ovi senk- kapalı
seçenekler - ayarlar - uzak arama sunucu- kapalı mesajlar seçenekler

ovi senkten sonra kapalı diye birşey yok

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
seçenekler - ayarlar - uzak arama sunucu- kapalı mesajlar seçenekler

ovi senkten sonra kapalı diye birşey yok

arkadaşım ara tuşuna bas ordan rehbere gel seçenekler de orada ovi sek. Yazıyor tıkla ayarlara gir kapalı yap tamamdır

.Murat.

.Murat.

Üye
c7 kullanıcısıyım *#7370# format attım şarj sorunum kalmadı 24 saat gidiyordu kullansamda kullanmasamda şimdi 48 saati aşıyor

Onnurda

Onnurda

Üye
Aynı sorun bendede vardı galiba eksik yükledik annayı garantiye gönderdim ertesi gün geldi . Garantiden geldikten sonra yedekleme yaptıysanız ovi den geri yüklemeyin aynı sorun tekrar oluşuyor:oke:

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Çok az bir fark oldu sanırım :D

private_hawk

Üye
arkadaşlar uygulamalardaki bul diye bir uygulama var açın ayarlarına girin yeniden başlatma ve şebeke bulu kapatın intranet'e girin ayarlardan bağlantıda webi açı kapatın ve seçeneklerden gelişmiş ayarlara girin tls ve ntlm v1.0 var ikisinide kapatın comminacator'ü açın genel'e gelin ne varsa kapatın rehber
seçenekler - ayarlar - uzak arama sunucu- kapalı mesajlar seçenekler - ayarlar - operatör mesajları - alım -kapalı
seçenekler - ayarlar - operatör mesajları - konu algılaması - kapalı ayarlardan ayarlar - bağlantı - bluetooth-uzak sim modu-kapalı ayarlar - bağlantı - video paylaşımı - video paylaşımı - kapalı e posta
e posta - ayarlar - otomatik alma - alım sıklığı - 12 saatte bir yapın şu anda telefonumla çok oynamama ramen 24 saaten fazla gidiyor

not ayarların yarısı noss_bar arkadaşımızdan alıntıdır onun verdiği ayarlarda herşeyi kapatıyorsunuz ama burada sadece kullanmadıklarınızı yani telefonun hiç bir özelliği kısıtlanmıyor
ben telefonu aldım alalı ilk baştaki bul intranet ve communicator hariç diğerleri zaten o ayarda duruyordu yani orjinalinde. bu ayarlarla bi fark olmadı gene aynı gidiyor ayrıca şarj az gitmiyor sizin cihazlarda bi problem var sanırım ben o kadar telefonla konuşuyorum o kadar mesajlaşıyorum 2 gün gidiyor çok oynayınca.az oynayınca 3 4 gün gidiyor.

Üst Alt