n95 gps ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

yılmass_

yılmass_

Üye
    Konu Sahibi
n95 gps ayarları
arkdaşlar bugun n95 aldım fakat hala bu gps olayını tam çözebilmiş değilim birileri yardım edermi savabuna yaw:)

Exalans

Exalans

Üye
dostum şu link i bi dene

yılmass_

yılmass_

Üye
    Konu Sahibi
dostum şu link i bi dene
kardeş bu navtürk için n95 le alakası bile yok ve ilgin için teşekkür ederim forumda bukdar kişi warken.........

Exalans

Exalans

Üye
dostum açıkcası bu konuda nokia nın sitesin bir cevap yok hatta nokianın n95 için tü rkçe sayfası bile yok sana tavsiyem nokianın sitesinden müşteri hizmetlerine mesaj yaz

yılmass_

yılmass_

Üye
    Konu Sahibi
dostum açıkcası bu konuda nokia nın sitesin bir cevap yok hatta nokianın n95 için tü rkçe sayfası bile yok sana tavsiyem nokianın sitesinden müşteri hizmetlerine mesaj yaz
haklısın kardeşim teiekkür ederim

ferhatdemir

Üye
arkadas biliyorsun sadece ilk yedi gun bedava navigation yapabiliyorsun.turkiyeden sadece ankara ve istanbul var.senin birsey yapmana gerekyok.gps i aktif hale getirdikten sonra makina uyduyu buluncaya kadar bekliyorsun.daha sonra istersen konumunu ogrenebiliyorsun ve bir adres girip yol haritasi isteyebiliyorsun.

mehmetsahin002

Üye
tomtom haritasını ben şuan doğu bölgesinde bile kullanıyorum hemde çok ayrıntılı...
yani türkiyenin her bölgesinde sesli yol tarifi veriyor...

oskar x

oskar x

Üye
tomtom haritasını ben şuan doğu bölgesinde bile kullanıyorum hemde çok ayrıntılı...
yani türkiyenin her bölgesinde sesli yol tarifi veriyor...

arkadaşım bende doğudayım ama benim tel gps i açınca konum bulamıyo kullandığım tel 5700 doğu bölgesinde gps mi yok yoqsa benim ***** tel mi arıza anlamadım :S:S ????????

memolim83

memolim83

Üye
arkadaşım bende doğudayım ama benim tel gps i açınca konum bulamıyo kullandığım tel 5700 doğu bölgesinde gps mi yok yoqsa benim ***** tel mi arıza anlamadım :S:S ????????

5700 da gps yok n95 n82 6120 n96 modellerde var

binaryy

Üye
bende i 450 var gps yi acıyorum gps uyduları aranıyor diyo sonra bluetooth acılıyor o kadar
bt acıldığında oraya bişey mi göstericez onu anlamadım

omunal

Üye
N95 kullanıcısı arkadaş bana mesaj ile msn adresini yaz ben sana çok kısa sürede yükleyebileceğin detaylı ve kullanışlı bir harita programı vereceğim türkçe dil destekli çok hoş bu harita sitede var ama bunun ilacı diye bir durum var onu bulmak her babayiğidin harcı değil ama benim harcım :oke:

Symbiont

Üye
rapıd ekle we yeni konu aç hayır yap karşılığını gör

guvenkaya

guvenkaya

Üye
senin telefonunda gps anteni yok galiba bir tane bltooth gps alicisi olman lazim ondan sonra o dedigin yere alicinin adi gelir

efsanehanoglu

Üye
Bir sevap işleyeceksen Bunu Halka açık yapamazmısın.

Muhakkak En hayırlınız Müslümanlara Faydalı olandır.

onur123654

Üye
bu navigasyona girdiğimizde kontür gidiyormu telefondan

derbederdir

derbederdir

Üye
kardeş bendede i450 var ama onlarda dahili gps yok bluetoot aracılıgı ile gps alıcısına baglıyosun

okn19931993

Üye
bende 5230 var bi türlü yapamadım ya navigasyonu yardım lütfen

urgenc

urgenc

Üye
n95 sahibi arkadasim selamlar, oncelikle buraya mesaj atanlar hic aciklayici olmamis icler acisi, ben yardimci olmaya calistim, kendi basima deneme yanilma ile yaptim, cunku burda somut birsey bulamadim.

1) haritalari nokia'nin web sitesinden guncelle
2) gps uydusuna baglanman icin acik havada olman gerekiyor, kapali yerde baglanamazsin, yani ustunde tavan veya engel varsa baglanamazsin.
3) baglanmak icin 45 derece aciyla telefonu ters tut gokyuzune, uydu baglanti olunca ordaki bar'lar yesile donusecektir, baglanti yapilmistir. Boylece uydu senin yerini cozmus demektir. Ters tutup bekle yalniz, cunku ilk baglanmasi 4-5 dakika bile alabilir, sabret.
4) n95'in sesli navigasyonu parali, ama ucuz bir miktar yillik 22 tl civarinda birsey kredi kartinla al tavsiye ederim. Onu hallettikten sora istedigin yeri arat ve oraya yuruyerek veya arabaylami gidecegini soracak. Sec, ve sana yolu tarif edecek oklarla.

Basaramazsan, mesaj at ben daha detayli yardimci olmaya calisayim. Unutma 45 derece aciyla gokyuzune dogru tutacaksin ilk baglantiyi gerceklestirmek icin. Bu telefonun navigasyonu gayet guzel arabamda kullaniyorum rahat bir sekilde, bu para icinde gayet uygun.

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
ya bu ne çiledir gps den cekiyoruz bi çözüm yokmu ?

muammerrdj

muammerrdj

Üye
kardeş teli trs tut derken tuşları aşğaımı bakacak yani telin arkasından mı alacaak veriyi ne yapacak

Üst Alt