C7 Belle'de olmadı napcez?
Ekteki installserver.exe dosyasını c:\sys\bin konumuna kopyalayın.telefonumun hacklendigini nasil ögrenebilirim hocam bi de rompatcherde open 4all yesil durumda ve okey isareti var üstünde,,, installserverde ise mavi ve ok isareti var bana bir yardimci olursaniz sevinirim
[/QUOTE]
Hata ne
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu linke installserver.exeler ekledim,os 9.2 ler e63 e66 e71 vs bunlarda rom patcherda ki installserver yaması kırmızı çarpı oluyor verdiğim linkte 9.2 olanı c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,belle olanlarda ise rom patcherda ki installserver yaması yeşil gözüksede sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli gelmiyor verdiğim linkte S^3 için olan installserver.exe yi c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,os 9.1,9.3,9.4 lerde rom patcherda ki installserver yaması sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli geliyor onların atmasına gerek yok her ihtimale karşı linkte onlar içinde ekledim,eğer uyumsuz bir installserver.exe atarlarsa o kendini belli eder zaten uygulama yüklerken dosya bozuk hatası alırlar onu silip uygun olanı koyarlarsa bir sorun kalmaz![]()
----------Eklendi @ 18:07:44 ---------- Yazıldı @ 18:04:44 ----------
mustafa dostum millet öğrenemedi bir türlü rom patcherda ki installserver yaması yeterli gelmiyorsa hala sertifika hatası veriyorsa installserver.exe ile işlem tamamlanır öğrenemediler...

telefonumun hacklendigini nasil ögrenebilirim hocam bi de rompatcherde open 4all yesil durumda ve okey isareti var üstünde,,, installserverde ise mavi ve ok isareti var bana bir yardimci olursaniz sevinirim
Silmeyin.5800 da denedim oldu teşekkürler
----------Eklendi @ 01:15:16 ---------- Yazıldı @ 00:39:39 ----------
yalnız bir şey sormak istiyorum. en son ROMpatcher programını silsek birşey olur mu?
peki telefona hard format attığımızda aynı işlemleri tekrar mı yapmamız gerekir ?
k.bakmayın soru yağmuruna tutmuş gibi oldum
Bende E72 Var Olumlu Sonuç Verir mi ? Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler