Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekran kartı alacağım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MERTKILIC
Üye
Konu Sahibi
Ekran kartı alacağım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cpu-z den böyle görünüyo
dxdiag dan da böyle görünüyor.
Arkadarşlar ben bunun yenisini alacağım ddr2 falan alabilir miyim sorun olur mu?
fnldstntn
Üye
Öncelikle bütçeni ve sistemin diğer donanımlarını yazarsan daha iyi olur...Anakar işlemci vs.
MERTKILIC
Üye
Konu Sahibi
90 tl bütçe ekran kartı için.
60-70 de ram için
daha neye ihtiyaç var yazarsanız gösteririm
L-LumieRe
Üye
anakart marka model.
Power kaç watt... Yada power uzerindeki yazılarda peak kaç yazıyor.
Takılı olan ramleride soyleyin.
MERTKILIC
Üye
Konu Sahibi
nasıl bulacağım bilmiyorum bunalrı
fullwar
Üye
Dxdiagda sistem bölümünde anakart yazar. Yada Everest programını yükle. Power gücü için kasanın kapağını açıp power üstündeki yazıları oku.
_ardaa
Üye
benzer sisteme 8600gts almıştım ddr3 256mb ram gayet iyiydi 430w power ile benzer sistemde sorun çıkartmadan çalışıyordu, bulursan 2. el işini görür bence.
MERTKILIC
Üye
Konu Sahibi
bunu buldum
L-LumieRe
Üye
anakart yazmıyor....
Sen cpu-z de mainboard yazan yerın resmını koy..bırde powerı soyle ne yazıyor uzerınde.
anakarına baktım ddr yani ddr2 ram takamzsın ddr takabilirsin sadece, ekran kartı sadece ddr mı takılabilir onun hakkında bilgim yok
MERTKILIC
Üye
Konu Sahibi
ram in ddr oldugunu anlayabildim ama ekran kartını arıyorum işte. ram de önerirseniz iyi olur
Ekran kartı bütçem 70-90tl
ram bütçem 60-70tl
fullwar
Üye
Anakartınız bu. Ram için 3gb DDR 400 desteği var. Yani 3gb'tan fazlası takılamaz ve DDR2 desteği yok. İşlemci için en çok P4 3.4ghz olabilir.
MERTKILIC
Üye
Konu Sahibi
tamam anakartım o .
nasıl bir ekran kartı almalıyım? en çok 90tl verebilirim
nasıl bir ram almalıyım? en çok 70tl verebilirim
fullwar
Üye
2gb daha RAM takılabilir. Ekran kartı için çok bir alternatifiniz yok çünkü kart slotunuz PCI-E değil AGP. 2. el harici daha ucuza AGP bulunabilirmi bilemiyorum.
L-LumieRe
Üye
kardeş kasa milattan kalma.
Agp 8x
478pin
ddr400
Bu kasaya 1 lira bile para harcama paraya yazık.
Yeni kasa topla sen...
MERTKILIC
Üye
Konu Sahibi
yeni kasa toplayamam babam izin vermez. 160tl bütçem var işte. mecburen ram falan alıcam işte ne olsun onu soruyuorum size siz bana 150 liralık ram in linkini veriyorsunuz onu alırsam ekran kartı alamıyom. ekran kartını alsam onu alamıyom. ortası yok mu?
şunları buldum idare eder mi veya benimkine olur mu ?
bu ram
bu da ekrankartı
_ardaa
Üye
Para biriktir bence nisan mayıs gibi yeni kasa toplarsın, şimdi zaten kasa toplama yaza doğru düşer biraz fiyatlar birde HDD fiyatları o zaman da düşmüş olur, bu kasaya harcadığın paraya yazık bencede, yukarıda ekran kartı tavsiye etmiştim ama senin anakart agp destekliymiş parana yazık.
MERTKILIC
Üye
Konu Sahibi
benim para biriktirme gibi bi şansım yok zaten ya alıcam ya alamıcam. onunla idare ederim benim yazdığım şeyler iyi olur mu paraya göre onu merak ediyorum.
futbol123
Üye
ikinci el ramlere bakmanız lazım sıfırları çok pahalı eski olduğu az var oyüzden pahalı.Şuanda kaçlık ram var?