Böyle otobüsçünün........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Böyle otobüsçünün........
Bugün okula gittim. Sabah 7.30 arabası ile. Neyse okulda iki arkadaşlar muhabbet edip sonra okuldan çıktık. Artık otobüs kalkacaktı saat 11.30 otobüsçü bize siz 4unüz inin hemen müşteri geliyo dedi bizi indirdi. Ondan sonra siz binmeyin dedi. Size arabada yok neyle gelirseniz gelin dedi. Bu andan itibaren bende sinir havan yaptı. Şimdi 3.30 arabasını bekliyorum. Kızları kaldırmıyo arkada ki 3-4 erkeğide kaldırmıyo. Niye bizi seçiyon .böyle otobüsçünün...... .neyse anlayan anladı. Allah belanı versin ta muammer :@

Hasan

Üye
dııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııt:@:@

bydexer

bydexer

Üye
Hava nasıl orda,yağış falan var mı?

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Valla dostum buz gibi kulaklarım kızardı yavaş yavaş da bi griplik başladı.. :@

----------Eklendi @ 12:52:38 ---------- Yazıldı @ 12:52:17 ----------

Kar var yerlerde ayrıca.

Hasan

Üye
neresi orası

bydexer

bydexer

Üye

Hasan

Üye
hiç gitmedim

bydexer

bydexer

Üye
Ama olay gidip gitmemen değil ki :bilmm olay konudaki ilk mesajda yazıyo :good:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
O zaman o şoför için ne desen haklısın diyebilirim;ayrıca ben evet diyorum :good:

----------Eklendi @ 12:54:37 ---------- Yazıldı @ 12:54:15 ----------

Kırşehir.

kırşehir kaman ilcesi. Gelin adreste vereyim şu otobüscüyu bi güzel dövün....

Hasan

Üye
sen gelmiyormusun dövün diyorsun :)

bydexer

bydexer

Üye
Beraber döveriz ya,tüm MCF'liler olarak sopa:

Hasan

Üye
:oke:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Yeminle gelin berabere döveriz.. Söyle iş mi olur soğukta kırıtıyoruz

bydexer

bydexer

Üye
Otobüsçüyü dövmeye gelmeyen MCF'liyi de topluca bi güzel sopa:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Ahanda adını bile veriyorum muammer şahin kaman daki durak adresi feş mekan cafe internet cafenın hemen yanındaki durak.....

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bende otobüste ayakta gidiyorum hep.Tıklım tıklım dolu.GPS'i bi açtım adam şehir içinde otobüsle 95 basıyor.Bi viraj alıyor kaç metrelik araçla 50 km/s de.Ama başka yapacak bir şey yok mecbur binecez.Şikayet etsem desem nereye ediyim hepsi kro duraktakilerin.İyi bir dayağı hakediyor bunlar :bangin:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4220259][COLOR="Black' Alıntı:
Bende otobüste ayakta gidiyorum hep.Tıklım tıklım dolu.GPS'i bi açtım adam şehir içinde otobüsle 95 basıyor.Bi viraj alıyor kaç metrelik araçla 50 km/s de.Ama başka yapacak bir şey yok mecbur binecez.Şikayet etsem desem nereye ediyim hepsi kro duraktakilerin.İyi bir dayağı hakediyor bunlar :bangin:[/COLOR]

katılıyorum şikayet için nereye gidebilirim. Aylık 70 tl bende veriyorum otobüstekilerde veriyo bizim suçumuz ne?

bydexer

bydexer

Üye
ForeverAlone";4220259][FONT="Verdana' Alıntı:
Bende otobüste ayakta gidiyorum hep.Tıklım tıklım dolu.GPS'i bi açtım adam şehir içinde otobüsle 95 basıyor.Bi viraj alıyor kaç metrelik araçla 50 km/s de.Ama başka yapacak bir şey yok mecbur binecez.Şikayet etsem desem nereye ediyim hepsi kro duraktakilerin.İyi bir dayağı hakediyor bunlar :bangin:

katılıyorum şikayet için nereye gidebilirim. Aylık 70 tl bende veriyorum otobüstekilerde veriyo bizim suçumuz ne?

Bence hepsine MCFliler olarak topluca bi meydan dayağı atsak bi daha aynı şeyi yapma cesaretini kendilerinde bulamazlar sopa:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Geçmiş olsun toprağım nerdesin şimdi merkezde misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...