MezraL123
Üye
fiyatların geri alışda böyle olduğunu bende biliyorum ama adam şimdi elindeki galaxys2 yi satıp nasıl iphone4 alsın mantıklımı bu ? yine para verecek ? ayrıca galaxys2 yi telefoncuya gidip satmaya çalışırsanız komik rakamlar tabiki alırsın kendin satacaksın iphone4 ve galaxys2 nin ikinci el piyasası şuan aynı iki cihazıda aynı fiyattan alıyorlar buyrun araştırın .iphone4 ü 1300 e sattıysa kurban kessin çünkü telefoncu 1000tl yi asla vermez, nedenmi ? 1100e sıfır 16gb lıkar var yurt dışında bir sürü kaçırılmış ve gerek imei kopyalanması gerekde illegal yolla kayıt edilen. heleki 4s çıkmışken bu fiyat iyice düşecek büyük mağazalardaki fiyatlar yanıltmasın çünkü galaxys2 1850tl iphone 4 de 1850 , bir dolu kaçak iphone4(1100tl civarı) olması zaten ikinci elde çomağı sokuyor bu yüzden yatırım amaçlı değişim saçma ikisininde ederi aynı, bu arada ben moskovada okuyorum kaçak 4sler 1400 e satılıyor yakında onlarda bu fiyattan geldiğinde (bir kaç aya ) iphone4 ün ederi 700 hatta daha düşecek bilginize s2 ile aynı hesapda buluşacaksınız.
Haklısınız.. Ama yanlış anlaşıldım galiba. Ben üstüne para vermiycem. Kısaca olayı anlatıyım ben. Amcamın telefoncusu var. Kendisindede bi iphone 4 var. Geçenlerde arızalanmış ve servise göndermiş ve yeni bi iphone 4 göndericeklermiş. Bende galaxyi ordan almıştım. Eğer istersen galaxyi ver iphone u al veya iphone u ben 1400e satarım ( alıcısı hazırmış ) o fiyata sen istediğin telefonu al dedi. Olay bu. Şimdi ya galaxyle devam edicem ya iphone alıcam yada onu sattırıp o fiyata yeni bi telefon alıcam. Yeni alıcak olursamda aklımdaki cihaz xperia arc s. Ama alırsam bi sene hatta sıkılmazsam 2 sene kullanıyım diyorum o yüzden geri kalmayacak bi telefon olsun istiyorum. Olurda sıkılır ve satarsamda değerden düşmiycek bi telefon olmalı.
. sonyericcson arc s güzel model ama alma derim marka değişim gösterdi sadece sony oldu fiyat kaybedebilir bu modeli satarken.