Telefonu açınca yükleniyor yazısı geliyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RazieLaw

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu açınca yükleniyor yazısı geliyor..
Telefonu açınca yükleniyor yazısı geliyor ardından uygulamalar yüklenemedi uygulama yöneticisine gidin diyor. Bunu kapatmak için ne yapmak lazım?

Tuba

Tuba

Üye
sanırım telefonu formatlamışsınız ve hafıza kartında uygulamar yüklü uygulama yöneticisine gidin kalan uygulamaları yüklemeyi deneyin yüklenmez ise hafıza kartını formatlalısınız...
Ben bu şekilde yapıyorum ama kalan uygulamaları yüklemeyi denerken telefonunuz önceden hackli ise yeniden hackleyin ve öyle deneyin....

Symbianist

Symbianist

Üye
Rompatcherdan open4all yamasıni aktif yapın (yeşil olsun). Daha sonra da xplore ile gizli dosyaları görünür yapıp e yani hafıza kartında private\10202dce adlı klasörü bulun. Içerisinde .sis uzantili dosyaların hepsini silin, düzelir.sakın klasörü silmeyin sadece sis uzantılı dosyalar silinecek.----------Eklendi @ 20:06:13 ---------- Yazıldı @ 20:01:51 ----------Mesajı düzeltene kadar kafayı yedim ama düzeldi galiba.

afk1453

afk1453

Üye
kardeş telefona soft format attıysan ondan olur eğer kurtulmak istersen bazı telefonlarda uygulamalar kısmında bazı telefonlarda ise ayarlar kısmında uygulama yöneticisi diye bir şey var orda bazı programlarda yazıyordur yüklenmedi diye o programı orada kaldır.

Symbianist

Symbianist

Üye
Anlattığım yöntemde format, biçimlendirme vb gerek yoktur onu da belirtmeyi unutmuşum.

xinanux

Üye
Rompatcherdan open4all yamasıni aktif yapın (yeşil olsun). Daha sonra da xplore ile gizli dosyaları görünür yapıp e:private\10202dce adlı klasörü bulun. Içerisinde .sis uzantili dosyaların hepsini silin, düzelir.

----------Eklendi @ 20:00:04 ---------- Yazıldı @ 19:58:13 ----------

<br />
<br />

----------Eklendi @ 20:01:51 ---------- Yazıldı @ 20:00:04 ----------

Bir türlü kendi yazdığımı düzeltemedim sinir oldum :@

aynen hackli ise böyle,değilse telefonu depolama modunda pc ye bağlayıp e:\private\10202dce klasörü içinde ki sis uzantılı dosyaları silmek gerek....

Symbianist

Symbianist

Üye
aynen hackli ise böyle,değilse telefonu depolama modunda pc ye bağlayıp e:\private\10202dce klasörü içinde ki sis uzantılı dosyaları silmek gerek....
evet depolama modu veya hafıza kartı okuyucu da olur.

Symbianist

Symbianist

Üye
You are right man (haklısın adamım demek bu - sonra tokat yemeyelim)

RazieLaw

Üye
    Konu Sahibi
Rompatcherdan open4all yamasıni aktif yapın (yeşil olsun). Daha sonra da xplore ile gizli dosyaları görünür yapıp e yani hafıza kartında private\10202dce adlı klasörü bulun. Içerisinde .sis uzantili dosyaların hepsini silin, düzelir.sakın klasörü silmeyin sadece sis uzantılı dosyalar silinecek.----------Eklendi @ 20:06:13 ---------- Yazıldı @ 20:01:51 ----------Mesajı düzeltene kadar kafayı yedim ama düzeldi galiba.

Seni seviyorum dostum :oke: Bir ara olmuştu eskiden. Yine sen düzeltmiştin :)

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
Eyvallah

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
spb varsa telefonu açınca o yükleniyor :)

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Tuba

Tuba

Üye
sorun çözülmüş konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt