Rompatcherdan open4all yamasıni aktif yapın (yeşil olsun). Daha sonra da xplore ile gizli dosyaları görünür yapıp erivate\10202dce adlı klasörü bulun. Içerisinde .sis uzantili dosyaların hepsini silin, düzelir.
----------Eklendi @ 20:00:04 ---------- Yazıldı @ 19:58:13 ----------
<br />
<br />
----------Eklendi @ 20:01:51 ---------- Yazıldı @ 20:00:04 ----------
Bir türlü kendi yazdığımı düzeltemedim sinir oldum![]()
evet depolama modu veya hafıza kartı okuyucu da olur.aynen hackli ise böyle,değilse telefonu depolama modunda pc ye bağlayıp e:\private\10202dce klasörü içinde ki sis uzantılı dosyaları silmek gerek....
evet depolama modu veya hafıza kartı okuyucu da olur.
pc yoksa hack gerekir....You are right man (haklısın adamım demek bu - sonra tokat yemeyelim)

Rompatcherdan open4all yamasıni aktif yapın (yeşil olsun). Daha sonra da xplore ile gizli dosyaları görünür yapıp e yani hafıza kartında private\10202dce adlı klasörü bulun. Içerisinde .sis uzantili dosyaların hepsini silin, düzelir.sakın klasörü silmeyin sadece sis uzantılı dosyalar silinecek.----------Eklendi @ 20:06:13 ---------- Yazıldı @ 20:01:51 ----------Mesajı düzeltene kadar kafayı yedim ama düzeldi galiba.
Bir ara olmuştu eskiden. Yine sen düzeltmiştin 
evet birine aynısini anlatmıştim uzun zaman önce .yine sen miydin o? işe BakSeni seviyorum dostumBir ara olmuştu eskiden. Yine sen düzeltmiştin
![]()

evet birine aynısini anlatmıştim uzun zaman önce .yine sen miydin o? işe Bak![]()

Başka biri sormuştu. Bende ordan bakıp yapmıştım.![]()
Bir faydam olduysa ne mutlu bana
spb varsa telefonu açınca o yükleniyor![]()