Objektif olarak bakıp yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MezraL123

MezraL123

Üye
    Konu Sahibi
Objektif olarak bakıp yardım edermisiniz?
Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık iki aylık bi galaxy s2 kullanıcısıyım. Telefonumdan memnunum. Ama 0 iphone 4 veya 0 xperia arc s alma fırsatı geçti elime. Sizce galaxy s2yi verip bu ikisinden birini almalı mıyım? Yoksa alırsan pişman olur muyum? 3 cihazdan hangisi beni 2-3 sene sıkmadan sorun çıkarmadan idare edebilir? Android veya iphone fanlığım yok bu yüzden objektif olarak cevap verirseniz ve mümkünse nedenini yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

CorbyW

CorbyW

Üye
Bak şimdi. Galaxy S II ile Arc S aynı. Onu verip Arc s alırsan sadece tasarım ve arayüz olarak değişiklik olur. Onun için IP4 al derim. Ama ben olsaydım Arc S alırdım. =)

• Beğen
Tepkiler: MezraL123
Şehriyar

Şehriyar

Üye
iphone u bilmiyorum ama eğer o iki telefon hakkında görüşümü sorarsan bence s2 kalsın derim arc s de tek çekirdek 1.4 işlemci var s2 de cift 1.2 ghz var.. ki eğer overclock mümkünse telefonunda (kernel uyumluysa) 1.4 e çıkarırsın ve telefonun arc s in 2 katı olur..

• Beğen
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Arc S direkt geç.iPhone olabilir.:good:

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
birde unutmadan arc s de 512 mb s2 de a 1 gb ram var..

• Beğen
MezraL123

MezraL123

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci hızı benim için pek sorun değil. Sonuçta çoğu uygulamayı arc s veya iphone 4 de çalıştırıyo. Ama tasarımı çok farklı. Bikaç aylığına alıcak olsam iphone 4ü yada bi seneliğine fln alıcak olsam arc s'i alırdım ama almışken bikaç sene kullanıyım istiyorum ve şuan için aklımı karıştıran arc s'in veya iphone 4ün ileride performans açısından sönük kalması..

----------Eklendi @ 21:30:54 ---------- Yazıldı @ 21:29:37 ----------

İçlerinde şarjı en uzun giden arc s > galaxy s2 > iphone 4

CorbyW

CorbyW

Üye
SII yi kullanmaya devam et. IP5 veya SIII alırsın çıkarsa. Enaz on sene idare eder =D

Türe

Türe

Üye
Gs2 kullnmaya devam haci :oke:

• Beğen
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
iphone4 kullanmak ayrıcalıktır bence i4 alma fırsatın varsa

• Beğen
MezraL123

MezraL123

Üye
    Konu Sahibi
Peki bişey daha sormak istiyorum. Seneye telefonu satmam gerekti diyelim. Hangisini daha yüksek fiyattan satabilirim?

emreilhans

emreilhans

Üye
Ben gs3 almak icin s2mi satip iphone 4 alcam. Telefonun degeri hiç dusmuyor.

• Beğen
franzliszt

franzliszt

Üye
bence galaxys2 yi satma iphone4 çok güzel cihaz geçiş yapılabilir ama ios5 olmaması lazımki jailbreak yap ve cydiadan rahatça faydalan program anlamında çok tatmin olursun ama 1080p oynatırken ,bluetoothda zorluk çekersin birde unutma çift çekirdekten bir alt platforma geçiyorsun bunları hesapla.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve MezraL123
emreilhans

emreilhans

Üye
Bundan önce iphone4 vardı yani gayet memnundum. Zaten galaxyi satıp iphone 4 almam tamamen ticari amaçlı, kullanım 2. planda. Ama iphone 4 için untethered jailbreak mevcutki. Ne demek istediğinizi anlamadım.

• Beğen
61semih

61semih

Üye
gs2 hepsınden daha ıyı

• Beğen

xinanux

Üye
bence devam et :hmmm

• Beğen
franzliszt

franzliszt

Üye
Bundan önce iphone4 vardı yani gayet memnundum. Zaten galaxyi satıp iphone 4 almam tamamen ticari amaçlı, kullanım 2. planda. Ama iphone 4 için untethered jailbreak mevcutki. Ne demek istediğinizi anlamadım.

cihaz üstünden jailbreak daha kolay değilmi ?? daha beklenen jailbreak gelmedi untethered mevcut oysaki jailbreakmeden yapılacak kadar kolay ve oturmuş olması lazım ,eğer galaxys2 yi satıp ticari amaçlı iphone alıyorsanız yine aynı hesaba geleceksiniz.iphone4 un üst modeli çıktı bu yüzden satarken galaxys2 ile kafa kafaya edecek zaten.galaxys3 çıkmadanda galaxys2 nin fiyatı düşmez .ama iphone4 ün düşmeye başladı bile.

• Beğen
emreilhans

emreilhans

Üye
cihaz üstünden jailbreak daha kolay değilmi ?? daha beklenen jailbreak gelmedi untethered mevcut oysaki jailbreakmeden yapılacak kadar kolay ve oturmuş olması lazım ,eğer galaxys2 yi satıp ticari amaçlı iphone alıyorsanız yine aynı hesaba geleceksiniz.iphone4 un üst modeli çıktı bu yüzden satarken galaxys2 ile kafa kafaya edecek zaten.galaxys3 çıkmadanda galaxys2 nin fiyatı düşmez .ama iphone4 ün düşmeye başladı bile.

kolay olup olmaması kişiden kişiye değişir. Benim için redsnowdan gayet kolay ve stabilde. hayır aynı hesaba geleceğimi sanmıyorum. Mesela iphone 4ü çarşamba günü satılığa çıkaran arkadaşım cumartesi günü elden verdi cihazı 1300TLye 32GB FU. yani 3 gün sürdü ben ise 2 haftadır satmaya çalışıyorum bakan yok. Telefoncuya giriyorum 600lerde uçuyorlar ama iphone var bide onu getirsem diyorum adamlar 1000lerde uçuyorlar.

• Beğen
Narutodth

Narutodth

Üye
Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık iki aylık bi galaxy s2 kullanıcısıyım. Telefonumdan memnunum. Ama 0 iphone 4 veya 0 xperia arc s alma fırsatı geçti elime. Sizce galaxy s2yi verip bu ikisinden birini almalı mıyım? Yoksa alırsan pişman olur muyum? 3 cihazdan hangisi beni 2-3 sene sıkmadan sorun çıkarmadan idare edebilir? Android veya iphone fanlığım yok bu yüzden objektif olarak cevap verirseniz ve mümkünse nedenini yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Elindeki telefon hem arc s den hemde iphone 4 ten iyi bence (donanımsal olarak.) Eğer pilin çabuk bitmesi seni rahatsız ediyorsada iphone 4 al derim.

• Beğen
franzliszt

franzliszt

Üye

kolay olup olmaması kişiden kişiye değişir. Benim için redsnowdan gayet kolay ve stabilde. hayır aynı hesaba geleceğimi sanmıyorum. Mesela iphone 4ü çarşamba günü satılığa çıkaran arkadaşım cumartesi günü elden verdi cihazı 1300TLye 32GB FU. yani 3 gün sürdü ben ise 2 haftadır satmaya çalışıyorum bakan yok. Telefoncuya giriyorum 600lerde uçuyorlar ama iphone var bide onu getirsem diyorum adamlar 1000lerde uçuyorlar.

fiyatların geri alışda böyle olduğunu bende biliyorum ama adam şimdi elindeki galaxys2 yi satıp nasıl iphone4 alsın mantıklımı bu ? yine para verecek ? ayrıca galaxys2 yi telefoncuya gidip satmaya çalışırsanız komik rakamlar tabiki alırsın kendin satacaksın iphone4 ve galaxys2 nin ikinci el piyasası şuan aynı iki cihazıda aynı fiyattan alıyorlar buyrun araştırın .iphone4 ü 1300 e sattıysa kurban kessin çünkü telefoncu 1000tl yi asla vermez, nedenmi ? 1100e sıfır 16gb lıkar var yurt dışında bir sürü kaçırılmış ve gerek imei kopyalanması gerekde illegal yolla kayıt edilen. heleki 4s çıkmışken bu fiyat iyice düşecek büyük mağazalardaki fiyatlar yanıltmasın çünkü galaxys2 1850tl iphone 4 de 1850 , bir dolu kaçak iphone4(1100tl civarı) olması zaten ikinci elde çomağı sokuyor bu yüzden yatırım amaçlı değişim saçma ikisininde ederi aynı, bu arada ben moskovada okuyorum kaçak 4sler 1400 e satılıyor yakında onlarda bu fiyattan geldiğinde (bir kaç aya ) iphone4 ün ederi 700 hatta daha düşecek bilginize s2 ile aynı hesapda buluşacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: MezraL123 ve Amaru Shady
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt