htc wildfire s için cyanogen mod verebilecek olan varm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anıl12312

Üye
    Konu Sahibi
htc wildfire s için cyanogen mod verebilecek olan varm
elinde wildfire s için cyanogen mod olan varmı ve ya ben bi tane yükledim gmail hesabı fln açamıyorum market yok onun için bir program ve ya cyanogen verecek biri varmı

Androidist

Üye

buradan cyanogenmod'u indirin.. en sütteki genelde en son, güncel ve stabil versiyondur.. google uygulamalarından arındırılmış bir androiddir. bu yüzden opsiyonel olarak google uygulamalarını indirebilirsiniz..

buradan da kullandığınız cyagenmod versiyonuna göre google uygulamalrını indirebilirsiniz..

anıl12312

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şu linkleri multiupload fln oraya çekemezmisin benim bilgisayar arızalı oyle yerlerden dosya indiremiyorum

KELGER

KELGER

Üye

buradan cyanogenmod'u indirin.. en sütteki genelde en son, güncel ve stabil versiyondur.. google uygulamalarından arındırılmış bir androiddir. bu yüzden opsiyonel olarak google uygulamalarını indirebilirsiniz..

buradan da kullandığınız cyagenmod versiyonuna göre google uygulamalrını indirebilirsiniz..

Kardeş verdiğin linkler türkçe mi bide wildfire s de jar uzantılı dosya çalıştırmayı bilen varmı.

Androidist

Üye
Kardeş verdiğin linkler türkçe mi bide wildfire s de jar uzantılı dosya çalıştırmayı bilen varmı.

Cyanogenmod türkçe desteği var zaten..

kardeş şu linkleri multiupload fln oraya çekemezmisin benim bilgisayar arızalı oyle yerlerden dosya indiremiyorum

Benim linklerim değil cyano için Google code repo linkleri.. bir de birşey soracam, neden her yardımda şunu şuraya yükleseydin bunu böyle yapsaydın gibi cevaplar veriyorsun? Işini görüyorsa sorun yok; görmüyorsa da böyle cevaplar veriyorsun sana tekrar yardım etmek istemiyorum şahsen..

KELGER

KELGER

Üye
kardeş verdiğin linki ben indirdim ama senin diğer romun daha güzel olabilir diye yüklemedim.Ama belki arkadaş indirememiştir ondan başka siteden link istiyor olabilir.

DeliMermi

DeliMermi

Üye
nasıl yükleniyor
telefon rootlu wildfire s
vodafone dan alınma nasıl yükleniyor

cihan83

cihan83

Üye
kardes formda var nasıl yukleme yapacagınla ılgılı acıklama yapamazssan ozellden yaz yardımcı ollayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...