İşte Nokia ' C8 ' !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
İşte Nokia ' C8 ' !!!
Evet arkadaşlar merakla beklenen Nokia C serisinin son telefonu C8 yakında piyasalarda yerini alacak.

Başlıca özellikleri olarak Symbian^3'ün güvenilir ve uzun süre istikrarını sürdürecek olan Belle işletim sistemiyle satışa sunulacak.

Dokunmatik Ekran 720 x 405 Piksel, 12 Mega piksel Otomatik Fokus Kamera, Carl Zeiss, Led Flaş, 1,3 MegaPiksel Yüksel Kaliteli Ön Kamera, Micro Usb 2.0, HDMI Bağlantı, 3,5 mm Port, Led Pil Göstergesi, Aktif Mikrofon, Çift Hoparlör.

İşlemci Özellikleri olarak;
512 MB RAM, 512 MB ROM, 1.2 Ghz ( ya da 1 Ghz ) İŞLEMCİ HIZI ile hızlı erişim.

2012'nin ilk yarısından itibaren raflarda göreceğimiz bu telefonun piyasa fiyatı 1400 TL civarında olabileceği söz konusu...

serecans

serecans

Üye
görünüm olarak süper bbi telefon ben bayıldım

estorak

estorak

Üye
Görünüme hayran kaldım :)

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]süper n8 gibi[/SIZE][/COLOR]

PriZm

PriZm

Üye
Dizaynı çok güzel.nokia sonunda 640*360 çözünürlük limitini kırmış gibi görünüyor.

pRime.

pRime.

Üye
Kaynak?

estorak

estorak

Üye
Arkadaşlar araştırdım gerçeklik değeri yok. TheHonslav diye bi adam kendisi fikir olarak tasarlamış.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arkadaşlar araştırdım gerçeklik değeri yok. TheHonslav diye bi adam kendisi fikir olarak tasarlamış.

Evet,my dreams Nokia'da da vardı.

----------Eklendi @ 12:57:23 ---------- Yazıldı @ 12:54:14 ----------

Üstelik Nokia artık telefonlarına C-N-E serisi gibi ünvanlar vermeyecek.Çıkan telefonlar ya 701,603,700 gibi rakamlar alacak,ya da Lumia gibi bir aileye mensup olacak.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bende tam yetkili açıklamanın linkini atar mısın diyecektim.Telefon hoş güzel ama 2012 diyorsunuz 2012 için yetersiz bence.Ayrıca konunun gerçekliğini araştırmadan paylaşmayalım lütfen

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bende tam yetkili açıklamanın linkini atar mısın diyecektim.Telefon hoş güzel ama 2012 diyorsunuz 2012 için yetersiz bence.Ayrıca konunun gerçekliğini araştırmadan paylaşmayalım lütfen

Bunun gibi onlarcası var.O kadar ki biri Lumia 900 için dual-core 2.0 GHz,2 GB RAM yazmış-çıkmadan önce.Ayrıca bir bakıma haklısınız,2012'de çift çekirdekli bir model olmalıydı.RAM ise yeterli.Sistem optimize edildikten ve optimize için başka şirketlere bağımlı kalınmadıktan sonra sorun olmaz.Bakınız iPhone 4S.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu gerçek değil biliyorsunuz değil mi ?

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Abi tamam yalan haber yayınlamışım diye rezil olmuşum zaten sizde iyice rezil etmeyin beni :( Bilmiyordum yalan olduğunu bilseydim açmazdım böyle bir konu :(

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Abi tamam yalan haber yayınlamışım diye rezil olmuşum zaten sizde iyice rezil etmeyin beni :( Bilmiyordum yalan olduğunu bilseydim açmazdım böyle bir konu :(

Tamam üzme kendini.Olur böyle şeyler.Zaten konu muhtemelen yakında kilitlenecektir...

pRime.

pRime.

Üye

Kimse rezil etmiyor seni dostum, sadece haber yayınlayacaksan olayın biraz daha derinine inmelisin. :)

• Beğen
Tepkiler: dsl_01
Re13eL

Re13eL

Üye
la gerçek değilmi yine :) ya varya sırf fake haber uzmanı dolu burası :)

ama telefonun tasarımı güzel keşke nokiada yapsa böyle bir şey.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
bizi iyi kazıkladın haaa nede heveslendi :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt