Samsung Galaxy S2 I9100 ICS 4.0 guncellemesi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 I9100 ICS 4.0 guncellemesi?
Arkadaslar, her agizdan bir avaz geliyor. kafam karisti. S2 almakta kararliyim artik. eger subatda yapilicak S3 duyurusunda s3u begenmezsem, ve ya cok pahali ya da gec cikicak olursa S2 alicam. ama sorum su ki, ICS guncellemesi gelirmi S2 ye? resmi olarak?? yorumlariniz icin tesekkur

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Eli kulağında heran gelebilir hatta.

delgadoxxx

Üye
Bu ay gelmesi lazım

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş birincisi boşuna bekleme S3 en erken haziranda duyurulur bence yada o zamandan sonra satılır
S2 ye şubat civarı galiba güncelleme gelecek

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler. O zaman s2 )) tesekkurler arkadaslar.

ozan2020

ozan2020

Üye
bu subat duyurulmuycak :D seneye subat ::) buraya gelmesi nısann :) 4.0da bu ay glcek ;) galba ve s3 iki cesit çıkıcak 3d inc 4.65 ve normal olarak 4.30

cargo3230

cargo3230

Üye
kardeş bende çok acemiyim androidde s2 yeni aldım ama senin soruda soru olmamış hani s2 ye gelmicekse neye gelecek tel değilki bu teknoloji canavarı mübarek....:oke:

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
ben de kendimden soylemem ki ))) ne biliyim... Samsung resmi olarak bildirmisti.. Simdi de gelicek diyorlar... Htc de dusunuyorum... Hala kararsizim...

mancukya

Üye
s2 icin en gec 2 ay icerisinde ICS geliyor.
S1 icin gelmiyecek ama onuda sagolsun onecosmic hazirladi mükenmelde calisiyor biz eski tele sahip olanlar sizden daha önce sahip olduk yaklasik 15 20 gün icerisinde Rc sürümden normal sürüme terfi ederiz.

Türe

Türe

Üye
resmi açıklama yapıldı gelecek

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
insallah s2 o zaman :) ama htc daha dayanikli gozukuyor. samsung kadar şık olmasa da, saglam bi cihaza benziyor...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tam ustune bastin. onu ben de dusunmustum ama yere dusme aninda bu plastigin samsungu kurtardigini oyrendim. aklima yatdi tabii. hafif oldugu icin. darbeye davamli. ama telefonu ele aldiginda htc daha saglam duruyor. bi de sense arayuzu daha kolay, kullanisli ve hizli. tabi t.wiz kadar fonksiyonel diyil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt