26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

distakjo

distakjo

Üye
subat 29 da gelecekmis belle. Ama uzulmeyin 2012 subati 29 cekiyoooo :)

uruno

uruno

Üye
@nokia Espiri kaldıramıyor oldum artı belle konusunda. yeter artık yahu nokia gönder gelsin neyin peşindesin.

SilentOne

SilentOne

Üye
adamlar kulanıcıya işkence çektirmeyi seviyor ya

erollcelik

erollcelik

Üye
Ben bellenin şubat ayından önce gelmeyeceğini tahmin ediyordum.Ayrıca nokianın üzerinde bir güncelleme baskısı yok; yani her nekadar kullanıcılar anna güncellemesinden memnun olmasada eskiye göre çok iyi sayılır.Kısaca nokia acele etmez, hazirana kadar yolu var

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşlar az kaldı . Hatalar gideriliyordur bence çünkü sızmalarda hata var baya cfwler olmasa çekilmez . En sorunsuz en stabil belle için uğraşıyorlar . İnşallah beklediğimize değer .

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arkadaşlar az kaldı . Hatalar gideriliyordur bence çünkü sızmalarda hata var baya cfwler olmasa çekilmez . En sorunsuz en stabil belle için uğraşıyorlar . İnşallah beklediğimize değer .

inşallah yaaa..ama bıktım artık!ulan nokia!!!!

cengizx1

cengizx1

Üye
beyler sabredin az kaldı şunun şurasında :nono:

byorby

byorby

Üye
....mızı belle'diniz yaff gönder artık nokia. yat kalk belleyi düşünür oldum.

SilentOne

SilentOne

Üye
bn artık tnlamamaya çalışıyom ama olmuyor: (

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Cinnet geçircem yakında :) 2 Gün önce e-mail attım Nokia'ya ne zaman gelcek diye halâ geri dönmediler :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​takılmayın bu kadar hayatınızı yaşayın cinnet geçirecek bir durum yok sayılı gün çabuk geçiyor :)

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar bu belle ne zaman geliyor kesin bir tarih varmı

Uruloki

Uruloki

Üye
son noktayı koyuyor hepimiz telefonları satınca belle bizim telefonlara gelecek

• Beğen
Tepkiler: byorby
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bu güncelleme beklediğimize değecek arkadaşlar :D az kaldı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
inşallah valla askerde bu kadar şafak saymadım..oyalanacak birşeyler oluyordu hep ne de olsa :)

Üst Alt