26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Nokia aradı e-mail atmıştım bilgi veremiyoruz şuan telefonun kaldırıp kaldırmayacağı araştırılıyor falan dedi :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
inş böyle mantıksızca düşünmüyorlardır. :off: n8 niye kaldırmasın ya :D birde şubat gelince bu güncelleme 1gh hız ve üstündeki cihazlar için geçerlidir yazıyormuş :D :D :D çok siniri bozucu :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sızmaları nasıl kaldırıyor acaba ? Nokia iyice suyunu çıkardı şu Belle ' in.

Tracy35

Tracy35

Üye
telefonumda belle yüklü bende çok sabırsızlanıyorum işten eve gelıyorum hemen pc basına oturuyorum yemek yemeden onçe belle gelmişmi dıye arastırıyorum sonra oturum yemek felan yıyorum gelsene kursak orjınal belleyi :D

erollcelik

erollcelik

Üye
Kaldırabilirmi diyemi araştırılıyor.Denemesi bedava yav.Para istemez

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
biraz sıkıştırdım sızmaları kaldırıyo falan dedim bilgi veremiyorum iyi akşamlar dedi ve tak telefon kapandı :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
onların da haberi yok belli ki

mesut1979

Üye
yaw ammada uzattiniz ha su belle isini adamlar subat dedi bekleyin subati

s_uzun

s_uzun

Üye
bellenin cikmayisi aklima 5800in v60 olaylarini aklima getirdi :)

erollcelik

erollcelik

Üye
5800 için v52 çıkınca satmıştım.N8 aldım.Çünkü v60 güncellemesinin yalan olduğunu anlamıştım.

cengizx1

cengizx1

Üye
az kaldı ya arkdaslar bekleyın cogu gıttı azı kaldı sonunda bu belle gelcek herkez kurcak :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tabi daha önce navifirm e düşmezse :) anna da olduğu gibi

erhan143

Üye
vallahi ben beklemiyi sabredemedim gittim vodafone dan 79 tl lik tarifeme ayda 25 tl ek 24 aylık anlaşma yaparak nokia 701 aldım.herkese tavsiye ederim çok güzel tlfn.belleyi beklediginize kesinlikle degecek inanın samimiyetime.saygılar.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
vallahi ben beklemiyi sabredemedim gittim vodafone dan 79 tl lik tarifeme ayda 25 tl ek 24 aylık anlaşma yaparak nokia 701 aldım.herkese tavsiye ederim çok güzel tlfn.belleyi beklediginize kesinlikle degecek inanın samimiyetime.saygılar.

Hayırlı olsun.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

İnşallah dediğiniz gibi beklememize değer :) Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
belle güncellemesi gelince n8 in hızı 800MHZye mi yükselecek bilginiz varmı. bir kaç yerde bu konu için yazılar vardı ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
belle güncellemesi gelince n8 in hızı 800MHZye mi yükselecek bilginiz varmı. bir kaç yerde bu konu için yazılar vardı ?

Nokia zaten başlangıçta 800 MHz'lik cepleri 680 MHz'e çekmişti.Belki performans artışı için yapabilir,ancak pek aklım kesmiyor..

Üst Alt