arkadaşlar bir sorum var n9-n900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resulalan

resulalan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir sorum var n9-n900
arkadaşlar çok fazla bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayın....foruma baktım bulamadım...bu n900 uygulamarını n9 a yüklesek çalışır mı yada yükleyebilir miyiz... uzantılarına baktım ikiside .deb...

osmanayman

osmanayman

Üye
Hayır çalışmıyor... Ama n900'e meego yüklersek bazılarını çalıştırır... Port edilirse iş değişir tabii...

serserim1905

serserim1905

Üye
çalışmaz deb. uzantılı olmasına aldanma linüx tabanlı oldugu için deb. uzantılı ikiside fakat n900 maemo5 işletim sistemi ile n9 meego harmattan işletim sistemi ile çalışıyor

osmanayman

osmanayman

Üye
Aslında geliştiriciler işe bir el atsa olmayacak gibi değil... Neler gördük N900'de...

serserim1905

serserim1905

Üye
çok popüler olanları port ediyorlar duydugum kadarıyla bi kaç aya kalmaz zaten çok fazla uygulama çıkar

denizci535

denizci535

Üye
n9 gorduk sonunda fiyati nisan gibi 1000 tl altina girer.... cok tutmayacagi kesin.... su n900 sadece klavyesi ile bile kafa tutar meego ya megoo coker insallah... bizi bosuna beklettiler bizde sandik megoo gelirse yasadik maemo eminim o birlestirme megoodan bile iyi toplamislar maemo dan kafasina gore biri megoo demis oburu gooo demis... n9 olmesini izleyecegim kesinlile almayacagim ona verecegime s3 yada iphn5 alirim pinpone oynarim...

resulalan

resulalan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için

serserim1905

serserim1905

Üye
n9 gorduk sonunda fiyati nisan gibi 1000 tl altina girer.... cok tutmayacagi kesin.... su n900 sadece klavyesi ile bile kafa tutar meego ya megoo coker insallah... bizi bosuna beklettiler bizde sandik megoo gelirse yasadik maemo eminim o birlestirme megoodan bile iyi toplamislar maemo dan kafasina gore biri megoo demis oburu gooo demis... n9 olmesini izleyecegim kesinlile almayacagim ona verecegime s3 yada iphn5 alirim pinpone oynarim...
kardeş o zaman git o dedigin telefonları al n9 donanım performans olarak fiyatına göre on numara sen git 2500 tl ye iphone al pinpone oyna paran çoksa meego öle sandıgın gibi de basit bi işletim sistemi degil teli eline al kurcala bi kaç gün hayran kalıyosun tecili bozdurup askere gidecegim için erteledim n9 almayı askerden gelince yapacagım ilk iş n9 almak n9 neden böle çamur atıyosun orasınıda anlamadım

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
denizci535

denizci535

Üye
neyse uc islemci uc kanal li teller gelecek neden camur atiyorsun diyorsun sence neden olabilir 2gb ram ler yolda ondan olabilirmi yada olu dogan n9 bada gibi sonu olacagimi kisaca nokia wp mango ya sarilirken en cok destegi kime verecegi belliyken.... yada galaxs s3 iphn 5 ust segment olacagimi sence bu sorular n9 tarihe ilerde gomermi gomer kardes sen askerden gel o zaman wp mango tavan yapacak s3 ve iphn5 kapisirken senin askerligin bitecek teli eline almayla tel adam olsa iphone 4+ adam olurdu kisaca n9 inanki bitik askerden sonra bu mevzuyu hatirlat bana...

----------Eklendi @ 00:26:10 ---------- Yazıldı @ 00:23:55 ----------

unutmadan megoo n900 port edilirse bak sen o zaman yarisa n9 mu n900 mu? ben n900 derdim sen.

enolaguy

Üye
n9
un cogu programi n900 e port edilir merak etmeyin, cunku simdiden edilmeye baslandi zaten ve birebir ayni calisiyor...mesela miniature u buna ornek verebiliriz

denizci535

denizci535

Üye
enalaguy iyi cevap verdin sagol... iste millet megoo diye diline dolamis ona uyuz oldum.. yok hartman falan filan ama sunu diyebilirim n9 dedigin ekrandan ibaret klawyeli olsa tamam derim ama optimus 3d kullanmis biri olarak 2.2.2 de bile kasmayan bir cift islemci cift kanalli drr2 ramini gorunce birde 512ram li birde.. biraksin n9 u a8 cortex istiyorsalar n900 alsinlar zaten ikiside ayni anlamiyorlar... bence n900 derim halen...

serserim1905

serserim1905

Üye
neyse uc islemci uc kanal li teller gelecek neden camur atiyorsun diyorsun sence neden olabilir 2gb ram ler yolda ondan olabilirmi yada olu dogan n9 bada gibi sonu olacagimi kisaca nokia wp mango ya sarilirken en cok destegi kime verecegi belliyken.... yada galaxs s3 iphn 5 ust segment olacagimi sence bu sorular n9 tarihe ilerde gomermi gomer kardes sen askerden gel o zaman wp mango tavan yapacak s3 ve iphn5 kapisirken senin askerligin bitecek teli eline almayla tel adam olsa iphone 4+ adam olurdu kisaca n9 inanki bitik askerden sonra bu mevzuyu hatirlat bana...

----------Eklendi @ 00:26:10 ---------- Yazıldı @ 00:23:55 ----------

unutmadan megoo n900 port edilirse bak sen o zaman yarisa n9 mu n900 mu? ben n900 derdim sen.

bak kardeşim önce git maemo5 ve meego ne kadar sisteme ihtiyaç duyuyor android ne kadar sisteme ihtiyaç duyuyor wp ne kadar sisteme ihtiyaç duyuyor onları araştır ögren ordan sonra gel sürekli n9 u eleştiriyorsun bunun sebebi ne sen önce bunu açıkla birde ve bi gün git eline bir n9 al diger elinede iphone 4s yada glx s2 al ve kurcala bakalım işlemci ve ram tek başına bakıldıgında n9 dan üstün ama neden hız konusunda n9 u geçemiyorlar bak gör işte burda en önemli etken işletim sistemi giriyor maemo yada meego çok fazla ram e ve işlemciye ihtiyaç duymadan gayet stabil bi şekilde çalışıyor ve yaptıgın bi çelişki de n9 ve meego yu eleştiriyorsun n900 e meego port edilsin sen o zaman gör diyorsun neden eleştirdigin bi sistemin n900 e gelmesini bekliyorsun peki ? saga sola sataşmaktan vaz geç artık ve kullanıp test etmedigin bi şey hakkındada ileri geri yorum yapma ha kullanır bakarsın hoşuna gitmez gayet dogal zevkler ve renkler meselesi ben askerden geldigimde nokia istedigi kadar wp li cihaz çıkarsın umrumda degil ben yine n900 kullanırım yine n9 kullanırım çünkü benim her türlü ihtiyacımı yeteri kadar karşılıyor ikiside bu arada n9 çıkış fiyatı 1500 tl iphone şuan en son 4s modeli çıktı o da 2500 tl arada 1000 tele var farkındamısın sen param çok diyosan ver 1000 tl daha fazla ve git iphone 4s al kardeşim tamam mı burda milletin kafasını bulandırma artık

• Beğen

enolaguy

Üye
Denizci n900 varken yani maemo varken meego nun maemodan cokta fazla bir farki olmadigini soyluyor yani n9 cok gerekli degil diyor ama kotu demiyor benim anladigim kadariyla

enolaguy

Üye
Denizci n900 varken yani maemo varken meego nun maemodan cokta fazla bir farki olmadigini soyluyor yani n9 cok gerekli degil diyor ama kotu demiyor benim anladigim kadariyla

denizci535

denizci535

Üye
ENALAGUY kardes helal olsun sana ben onu diyorum n900 uzerinde calismamislar gitmisler... megoo ya sarilip n9 yapmislar diyorum ki ACIKCA:: su n9 u cikarirken acik kaynak yazilimli klavye koysaydin klavyeyi gitmisler e7-00 koymuslar... bence calismalar n900 cevresinde yapmaliydilar aynen n900 boyutlarindan yada 4 ekran klavyeli maemo6 gibi bir isimle surdurmeliydiler...
n9 kotu degil gereksiz ekran yapip cikarmislar ama n900 gibi klavyeside olsaydi alirdim... ve optms 3d kullandim hizi ve herseyi stabil 512 ram le bile... yani kisaca telefonun ekrani yada digerinden daha guzel diye almam klavyesi yoksa n9 benim yanimda da yeri yok ama kisaca test etmek isterim.. serserim1905 elestiriye acik olmali cunku buna para veriyoruz... ben nokia ile yada andrd ile iphne ile anlasmali degilim tuketici olarak yine diyorum n900 varken acik kaynak n9 un yanindan bile gecmem bu kadar....

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş farkında degilsin geliba ama megoo da açık kaynak kodlu bi işletim sistemi klavye konusuna gelince sanal klavyezaten yeterince karşılıyor ihtiyacı ve yine farkındaysan son zamanlarda çıkan telefonların hangisi normal klavye ile çıkıyor ki zaten kimse sana n9 u zorla al kullan demiyo benim tepki gösterdigim forumda sürekli bi n9 ve meego karalamasıdır gidiyosun n9 duruş ve sistem olarak tabiki n900 den üstün çünkü araların da 2 yıldan fazla zaman var ama n900 2009 da çıkmasına ragmen bugün kü cihazlarla yarışıyor nerdeyse bende bi n900 kullanıcısı olarak cihazımla gurur duyuyorum fakat n9 a da saygı gösteriyorum ve anlamsız sebeplerle karalamıyorum senin gibi senin hoşuna gitmez kullanmazsın o ayrı başkasının hoşuna gider o alır boş yere polemik çıkarma artık

• Beğen
denizci535

denizci535

Üye
serserim1905 elestirmek neden kotu olsun..? eger elestirilecek bir durum yoksa ELESTIRMEYIZ.. eksik yanlarini soyleyince hemen begenen alir muhabbeti yapmayiniz begenmiyorum ve eksik her yonunu elestirecem serserim1905 CUNKU EKSIK YANLARI VAR KABUL EDIN SIZDE BUNLARI... hem n9 un hem megoo nun bunu kabul edilmeli..

serserim1905

serserim1905

Üye
eleştiri ayrı şey kötülemek ayrı sey kardeş sen eleştirmiyor kötülüyorsun sürekli kendini eleştirmek suçmu die savunma bence sen n9 konusunu bi saplantı haline getirdin nerde görsem vay böyle mi olur yok söyle mi olur deyip duruyosun n9 hakkında nokia yı bi dövmedigin kaldı n9 u çıkardı die vaz geç karalama yapmaktan artık eleştiri ve kötüleme farklı seylerdir buna dikkat et

• Beğen
denizci535

denizci535

Üye
n9 bekledik uzun sure elestirmemelimiyim. n9 cok dogrumu? yanlisi yokmu?

MertcaN9

MertcaN9

Üye

alırsın alır boş laflar bunlar boş onlar çıktığında da böyle oturduğun yerde boş laflar sarfedersin sen çok hayal kuruyorsun çook burnunu indir biraz.

----------Eklendi @ 21:00:39 ---------- Yazıldı @ 20:59:47 ----------

n9 bekledik uzun sure elestirmemelimiyim. n9 cok dogrumu? yanlisi yokmu?

kim sana bekle dedi arkadaşım biraz sus artık ya git eğer gücün yetiyorsa 4s filan alda kurtalalım artık bu saçma itamlarından ayrıca kusursuz telefon mu arıyorsun sen saçmalama iyice 2009 da o telefonu aldığında kusursuz piyasanın en iyi telefonumuydu hayır değildi kendi içinde bile çelişmekten kurtulamıyorsun sen bence bu N9 cihazı vs. yorumlar yapma kendi dalgana bak.

----------Eklendi @ 21:03:13 ---------- Yazıldı @ 21:00:39 ----------

kardeş farkında degilsin geliba ama megoo da açık kaynak kodlu bi işletim sistemi klavye konusuna gelince sanal klavyezaten yeterince karşılıyor ihtiyacı ve yine farkındaysan son zamanlarda çıkan telefonların hangisi normal klavye ile çıkıyor ki zaten kimse sana n9 u zorla al kullan demiyo benim tepki gösterdigim forumda sürekli bi n9 ve meego karalamasıdır gidiyosun n9 duruş ve sistem olarak tabiki n900 den üstün çünkü araların da 2 yıldan fazla zaman var ama n900 2009 da çıkmasına ragmen bugün kü cihazlarla yarışıyor nerdeyse bende bi n900 kullanıcısı olarak cihazımla gurur duyuyorum fakat n9 a da saygı gösteriyorum ve anlamsız sebeplerle karalamıyorum senin gibi senin hoşuna gitmez kullanmazsın o ayrı başkasının hoşuna gider o alır boş yere polemik çıkarma artık

:alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt