kardeş o zaman git o dedigin telefonları al n9 donanım performans olarak fiyatına göre on numara sen git 2500 tl ye iphone al pinpone oyna paran çoksa meego öle sandıgın gibi de basit bi işletim sistemi degil teli eline al kurcala bi kaç gün hayran kalıyosun tecili bozdurup askere gidecegim için erteledim n9 almayı askerden gelince yapacagım ilk iş n9 almak n9 neden böle çamur atıyosun orasınıda anlamadımn9 gorduk sonunda fiyati nisan gibi 1000 tl altina girer.... cok tutmayacagi kesin.... su n900 sadece klavyesi ile bile kafa tutar meego ya megoo coker insallah... bizi bosuna beklettiler bizde sandik megoo gelirse yasadik maemo eminim o birlestirme megoodan bile iyi toplamislar maemo dan kafasina gore biri megoo demis oburu gooo demis... n9 olmesini izleyecegim kesinlile almayacagim ona verecegime s3 yada iphn5 alirim pinpone oynarim...
neyse uc islemci uc kanal li teller gelecek neden camur atiyorsun diyorsun sence neden olabilir 2gb ram ler yolda ondan olabilirmi yada olu dogan n9 bada gibi sonu olacagimi kisaca nokia wp mango ya sarilirken en cok destegi kime verecegi belliyken.... yada galaxs s3 iphn 5 ust segment olacagimi sence bu sorular n9 tarihe ilerde gomermi gomer kardes sen askerden gel o zaman wp mango tavan yapacak s3 ve iphn5 kapisirken senin askerligin bitecek teli eline almayla tel adam olsa iphone 4+ adam olurdu kisaca n9 inanki bitik askerden sonra bu mevzuyu hatirlat bana...
----------Eklendi @ 00:26:10 ---------- Yazıldı @ 00:23:55 ----------
unutmadan megoo n900 port edilirse bak sen o zaman yarisa n9 mu n900 mu? ben n900 derdim sen.
n9 gorduk sonunda fiyati nisan gibi 1000 tl altina girer.... cok tutmayacagi kesin.... su n900 sadece klavyesi ile bile kafa tutar meego ya megoo coker insallah... bizi bosuna beklettiler bizde sandik megoo gelirse yasadik maemo eminim o birlestirme megoodan bile iyi toplamislar maemo dan kafasina gore biri megoo demis oburu gooo demis... n9 olmesini izleyecegim kesinlile almayacagim ona verecegime s3 yada iphn5 alirim pinpone oynarim...
n9 bekledik uzun sure elestirmemelimiyim. n9 cok dogrumu? yanlisi yokmu?
kardeş farkında degilsin geliba ama megoo da açık kaynak kodlu bi işletim sistemi klavye konusuna gelince sanal klavyezaten yeterince karşılıyor ihtiyacı ve yine farkındaysan son zamanlarda çıkan telefonların hangisi normal klavye ile çıkıyor ki zaten kimse sana n9 u zorla al kullan demiyo benim tepki gösterdigim forumda sürekli bi n9 ve meego karalamasıdır gidiyosun n9 duruş ve sistem olarak tabiki n900 den üstün çünkü araların da 2 yıldan fazla zaman var ama n900 2009 da çıkmasına ragmen bugün kü cihazlarla yarışıyor nerdeyse bende bi n900 kullanıcısı olarak cihazımla gurur duyuyorum fakat n9 a da saygı gösteriyorum ve anlamsız sebeplerle karalamıyorum senin gibi senin hoşuna gitmez kullanmazsın o ayrı başkasının hoşuna gider o alır boş yere polemik çıkarma artık