Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebokk taki Top Eleven
Sponsorlu Bağlantılar
cihan83
Üye
Konu Sahibi
Facebokk taki Top Eleven
Evet ArkadaşlarFacebook taki Top Eleven Manager cok zevklı bir oyun
3 sezon dur sampiyon oluyorum yarın sampiyonlar ligi final maçım var cepten oynamak daha zevkli işe gidip gelirken otobüste )
cihan83
Üye
Konu Sahibi
93 kişi bakmiş bi kardeş cvp yazmiş aşkolsun valla
alien61
Üye
dostum teşekkürler ama marketten free olarak çekilebilen bir uygulama bende oynuyorum öyle değişik bir şey paylaşmamışsın ama genede emeğe teşekkür ederim
kardesim bu oyun var ya uckagitci bir oyun. adminler oyuncu olarak transfere senle birlikte katılıp jetonunu bitiriyorlar.
40 gücündeki 5 yıldızlı bir oyuncuya tüm oyuncuları 1-2(12-16 gücünde) yıldızlara sahip yeni baslayan bir oyuncu transferlistesinde bu oyuncuları göremezken adminler boyle girip senin alacagin oyuncuya jetonları basıp arttırmalarını sagliyor. Seni gerçek parayla jeton almaya yöneltiyorlar bu sayede. Bu uckagitcılıgı gördünce tiksindim nalet ettim onlara, mail attım sonra boyle bisey neden yaptıklarını. Mailime gelen cevap sorun hala devam ediyormu kabul ettiler dolandırdıklarını
futbol123
Üye
emege saygı sağol..
iespor009
Üye
Arkadaşlar top eleven den nasıl jeton kazna bilirim biri bana yardım cı olsun her maç tan sonra 1 2 jeton geliyor ama transfer için bu yeterli olmuyor jeton beni çok sinir ediyor biri bana yardımcı olsun