LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23

sercikan

Üye
admin nerdesin ya şu soruma bi cvp yazamamdınnn

----------Eklendi @ 18:56:44 ---------- Yazıldı @ 18:54:54 ----------

admin birinci sorum ses problemiydi 2.sorumuda sorayım bari daha 1.soruma cvp alamadım ama soruym ben bu spb shell 3d yi lisanssiz kullanmanın bir yolu varmı her türlü yollara başcurdum ama olmadı olmuyor o güzelim temadan oluyoruz yaa.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
admin nerdesin ya şu soruma bi cvp yazamamdınnn

----------Eklendi @ 18:56:44 ---------- Yazıldı @ 18:54:54 ----------

admin birinci sorum ses problemiydi 2.sorumuda sorayım bari daha 1.soruma cvp alamadım ama soruym ben bu spb shell 3d yi lisanssiz kullanmanın bir yolu varmı her türlü yollara başcurdum ama olmadı olmuyor o güzelim temadan oluyoruz yaa.

Aynen Yorumlardan bir tanesini beğenirsen yada ismimi etiketlerden farkında olurum sayfanın :)

3D shell için

-------

spb shell uygulamasını sorunsuzbir şekilde marketiniz ve google uygulamarınız çalışır vaziyette kullanab ceksiniz...YÜKLEME talimatlarını sırasıyla yazıyorum...

1- Öncelikle spb shell uygulaması telefonunuz da yüklü ise Ayarlar / Uygulamalar / Uygulamaları Yönet / SPB Shell 3D uygulamasına tıklayın...

2- Önbelleği Sil ve Ver Sil seçeneklerine tıkladıktan sonra Uygulamayı kaldırın...

3- Anasayfanızda bulunan DOSYALARIM uygulamasına tıklayın ve ( spbshell_log ) klasörünü silin...

4- Markete girip ( Android Terminal Emulator ) uygulamasını telefonunuza yükleyin...

5- Aşağıdaki linkden spb shell v1.0.3 uygulamasını indirin ve telefonunuza kopyalayın..

6- Buradan sonra dikkatli okuyun lütfen...

7- Telefona kopyaladığınız Spbshell uygulamasını yükleyin AMA açmayın hangi Launcher i kullanıyorsanız onu seçin tekrar...

8- Android Terminal Emulator Uygulamasını açın ve Aşağıdaki kodları yazın

su
pm disable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.service.LicenseService

9- Yukarıdaki kodları yazdıktan sonra bir alt satıra geçip aşağıdaki kodları yazın...

su
pm enable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.Home

9- Uygulamadan geri tuşu yardımıyla çıkın ve telefonu yeniden başlatıp Ana sayfa sayılan arak SPB SHELL HOME seçin...

ALINTIDIR.

bazılarında olumlu bazılarında olumsuz sonuç alınmış. ben kullanıyorum inşallah sorun çıkmaz. mükemmel bir launcher. görenlerin ağzı açık kalıyor.

----

ses açmak için

http://www.maxicep.com/android-muzi...s-yukseltme-programi-hemde-turkce-511047.html

• Beğen
Tepkiler: sercikan

sercikan

Üye
tşkler spb sehhll olmadı malesef bu yöntem olmuyo ama ben başka bi yöntemle yaptım kullanıyom şimdilik bklm.seside deneyecem inş.olur bu arada hoparlör patlaması gibi bişey olmaz demi

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
tşkler spb sehhll olmadı malesef bu yöntem olmuyo ama ben başka bi yöntemle yaptım kullanıyom şimdilik bklm.seside deneyecem inş.olur bu arada hoparlör patlaması gibi bişey olmaz demi

fazla yüklenirseniz patlama riski artar ;)

sercikan

Üye
yok ya ugraşmadım geri sesi gayet iyi galiba daha yükseğini napcam sanki.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
yok ya ugraşmadım geri sesi gayet iyi galiba daha yükseğini napcam sanki.

Dostum ne yapmak istediğini inan kavrayamadım... Sesi açıcakmısın açmıyacakmısın ?:) yok yeter diyorsun şimdi.. bir önceki mesajında açmak istiyorum diyorsun :)

adsay35

Üye
arkaşlar oyunları nasıl hafıza kartına yüklüycem birde telefonum lg 3d optimus bunun yükleme yerini hafıza kartı seçmek istiyorum öle bişey yok yardımcı olursanız sevinirim..

sercikan

Üye
Dostum ne yapmak istediğini inan kavrayamadım... Sesi açıcakmısın açmıyacakmısın ?:) yok yeter diyorsun şimdi.. bir önceki mesajında açmak istiyorum diyorsun :)

birader verdiğin proğram işe yaramıyokii bende seni daha fazla uğraştırmıym diye yeterli bu dedim.o prooğram bizim telde açılmıyor.

barisclermont

barisclermont

Üye
öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Yaklaasik bir haftadir kullaniyorum ve memnunum telefondan. Bilmiyorum bu bir sorun mu ama sIkIntIm; oto rotate çok yavas çalisiyor, bazen ekranin dönmesi 3-5 sn sürüyor. ayrica iphondaki gibi yumusak bir geçis saglanamaz mi.
2.2.2 froyo v11c hiçbir rom yok ve root edilmedi.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
arkaşlar oyunları nasıl hafıza kartına yüklüycem birde telefonum lg 3d optimus bunun yükleme yerini hafıza kartı seçmek istiyorum öle bişey yok yardımcı olursanız sevinirim..

Çalışmaması gibi durum olması kötü olmuş o zaman sende CM7 yükle ;) Son derece iyi

Son versiyonlarını takip etmek için :

öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Yaklaasik bir haftadir kullaniyorum ve memnunum telefondan. Bilmiyorum bu bir sorun mu ama sIkIntIm; oto rotate çok yavas çalisiyor, bazen ekranin dönmesi 3-5 sn sürüyor. ayrica iphondaki gibi yumusak bir geçis saglanamaz mi.
2.2.2 froyo v11c hiçbir rom yok ve root edilmedi.

Merhaba dostum senin yumuşak geçiş olayı malesef yok, ama şuan kullanmış olduğun v10c en iyi sürümlerden birtanesi.
ama değişiklik yapıp nova yada cm7 kurmanı tavsiye ederim

barisclermont

barisclermont

Üye
Tesekkür ederim. Tavsiyene uyacagim.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
william75

william75

Üye
@technoshark; markette bir uygulama varmış.. hani cevapsız çağrılar, gelen mesajların olduğunu belirtmek için uyarı veren bir uygulama... biliyor musun acaba?
sürekli black'i açıp kapamak zor geliyor bana...

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
@technoshark; markette bir uygulama varmış.. hani cevapsız çağrılar, gelen mesajların olduğunu belirtmek için uyarı veren bir uygulama... biliyor musun acaba?
sürekli black'i açıp kapamak zor geliyor bana...

Bu uygulamadan bahsedıyorsunuz sanırım.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Doğru anladıysam kesinlikle o linkteki uygulamadır.. test ettiniz mi ?

william75

william75

Üye
  • Beğen
Tepkiler: technoshark

ForeignStorm

Üye
Merhaba öncelikle. Dün LG P970 aldım. Fakat şimdi biraz üzüldüm. Ağlarla ilgili bir sorun var sanırım. Birini aramaya çalıştığımda,arandığımda vs. şebeke gözükmüyor. Nadirde olsa ara ara geliyor.Güncelleme diyecek iseniz Garantiyi yok edermi Güncelleme yapmak?

xcolakx

Üye
Merhaba arkadaşlar. Lg optimus black te on screen uygulamasının ni unuttum :? yardımcı olabilirmisiniz..

----------Eklendi @ 22:03:20 ---------- Yazıldı @ 22:02:45 ----------

ni unuttum

----------Eklendi @ 22:04:16 ---------- Yazıldı @ 22:03:20 ----------

S-i-f-r-e-s-i-ni Unuttum ON screen uygulamasının

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Lg optimus black te on screen uygulamasının ni unuttum :? yardımcı olabilirmisiniz..

----------Eklendi @ 22:03:20 ---------- Yazıldı @ 22:02:45 ----------

ni unuttum

----------Eklendi @ 22:04:16 ---------- Yazıldı @ 22:03:20 ----------

S-i-f-r-e-s-i-ni Unuttum ON screen uygulamasının

Dostum sana söyledim , dinlemiyorsun :D ancak resetle geri alırsın şifreyi, :s başka türlü şifreyi bilmeden değiştirmek yok :S

Üst Alt