N8 Navigasyon SOrunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
N8 Navigasyon SOrunu...
Arkadaşlar Telefonu Son Zamanlarda Biraz Fazla Düşürmüştüm. En SOn Düşürdüğümde Hat Gitmişti... Sım Kart CIkar Tak Telfonu Aç KApat Falan Derken Düzelmişti. Ondan Sonra Pek Kullanmadım Ama Şimdilerde Telefonun Navigasyon Duzgun Çalışmıyor. Önceden Sekitmezdi Şimdi Bulamıyor Yada buluyor 300 metre 500 metre 4 5 kılometre alandakı yerniz falan diyor. Neler Yapmam Gerekli Önerilileriniz Nelerdir. Düşürmeyle İlgili Bi Sorun Olabilirmi? En Günce Surum Harıta Yuklu Telefonumda

Teşekkürler.

_ardaa

_ardaa

Üye
Bilgilerini yedekleyip format at

cardanadam

cardanadam

Üye
büyük ihtimalle gps anteninde problem var uyduyu bulamıyor onun için şebeke tabanlı arama yapıyor 3-5 metre yakınındaki konumunuz diyor servise gönder ama düşürdüğünü söyleme garanti dışı derler

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilerini yedekleyip format at
Bu Formatı Sevmiyorm Ben Ya :( Formattan Sonra Ayarlar Vs Ölüm Benim için.

büyük ihtimalle gps anteninde problem var uyduyu bulamıyor onun için şebeke tabanlı arama yapıyor 3-5 metre yakınındaki konumunuz diyor servise gönder ama düşürdüğünü söyleme garanti dışı derler

OOOOOOOOF OF daha önce kvk ankaraya gönderdım telefonu x6 vardı o zamanlar. ekranı çizik geldi bişey ispat edemedim. ama allahtan ekranda koruyucu jelatın vardı bişey olmadı. bnm kvk ya zerre kadar güvenim kalmadı ama gittik yine gibi kvklı telefon aldık. Bu Anten Sıradan bi telefoncuda tamir ettirilemezmi??

cardanadam

cardanadam

Üye
Bu Formatı Sevmiyorm Ben Ya :( Formattan Sonra Ayarlar Vs Ölüm Benim için.

OOOOOOOOF OF daha önce kvk ankaraya gönderdım telefonu x6 vardı o zamanlar. ekranı çizik geldi bişey ispat edemedim. ama allahtan ekranda koruyucu jelatın vardı bişey olmadı. bnm kvk ya zerre kadar güvenim kalmadı ama gittik yine gibi kvklı telefon aldık. Bu Anten Sıradan bi telefoncuda tamir ettirilemezmi??

ediyorlar ama onlara güven olmuyor parça çalınma ihtimali oluyor ayrıca turkcell abone merkezinede verebilirsin onlar gönderiyor garantiye

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi

ediyorlar ama onlara güven olmuyor parça çalınma ihtimali oluyor ayrıca turkcell abone merkezinede verebilirsin onlar gönderiyor garantiye

bi kere gitmiştim turkcell ana bayisine sivasdaki bizden aldıysanız yardımcı olurum demişti adam. haklı olarak yanı :D bn dırek kvk ankarayla iletişime geçip mng kargo ile aldırmıştım telefonu ucretsız gıttı gelmıstı. ama telefonla olmuyo bu işler yuz yuze olsa daha ıyı olur o yuzden gondermek ıstemıyorum pek. daha once yaşadıgım durumdan dolayı. gönderecek olursam garantiye nasıl önlemler almam gerekir??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt