7040 tan gelen mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

little_devil

Üye
    Konu Sahibi
7040 tan gelen mesaj
arkadaşın telefonuna 7040 tan internet, görüntülü konuşma gibi mesaj gelmiş mesajı yanıtladıktan sonra tl düşmeye başlamış bunun iptali varmı hattı vodafone

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Yani en basit çözümü IPTAL yazıp 7040 a yollamak diye düşünüyorum hocam.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
VOdafone7070 aslında Vodafone tabanlı bir hizmet değildir başka şirkete satılmış Vodafone adına belirtilen hizmetleri gerçekleştiren bir yerdir ve bu yüzden ücretleri de epey pahalıdır. Size Vodafone7070 'in tüm iptal bilgilerini aşağıya yazıyorum.

[h=3]FLAS HABER SERVİSİ[/h]IPTAL HABER yazın ve 7070'e gönderin.

[h=3]FAL SERVİSİ[/h]IPTAL FAL yazın ve 7070'e gönderin.

[h=3]FUTBOL SERVİSİ[/h]IPTAL FUTBOL yazın ve 7070'e gönderin.

[h=3]HAVA DURUMU SERVİSİ[/h]IPTAL HAVA yazın ve 7070'e gönderin.

[h=3]VİDEO HABER SERVİSİ[/h]IPTAL IZLE yazın ve 7070'e gönderin.

[h=3]EKONOMI SERVİSİ[/h]IPTAL EKONOMI yazın ve 7070'e gönderin.

[h=3]AT YARIŞI SERVİSİ[/h]IPTAL ATYARISI yazın ve 7070'e gönderin.

[h=3]FLAS HABER SERVİSİ[/h]IPTAL HABER yazın ve 7070'e gönderin.

[h=3]DÖVİZ SERVİSİ[/h]IPTAL DOLAR ya da IPTAL EURO yazın ve 7070'e gönderin.

[h=3]TAROT SERVİSİ[/h]IPTAL TAROT yazın ve 7070'e gönderin.

[h=3]ŞANS OYUNLARI SERVİSİ[/h]IPTAL SANSOYUN yazın ve 7070'e gönderin.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Arkadaş 7040 yazmış hocam..

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
:) doğrudur hocam insan hali...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
arkadaşın telefonuna 7040 tan internet, görüntülü konuşma gibi mesaj gelmiş mesajı yanıtladıktan sonra tl düşmeye başlamış bunun iptali varmı hattı vodafone

Arkadaşına gelen mesajı biraz daha ayrıntılı bahsedebilirsen ne olduğu konusunda daha kesin öneri sunabiliriz.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Haklısın dostum pardon yol yorgunluğu yanlış anlamışım :)

Olsun dostum yine de faydalı bir bilgi ve emin ol ki bu paylaştıkların forumda bir çok insanın işine yarayacaktır :oke:
Onlar adına :tşk:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Olsun dostum yine de faydalı bir bilgi ve emin ol ki bu paylaştıkların forumda bir çok insanın işine yarayacaktır :oke:
Onlar adına :tşk:

Çok sağol arkadaşım :) bir kişinin bile sorunu çözülürse ne mutlu :)

little_devil

Üye
    Konu Sahibi
hepinize ayrı ayrı teşekkürler 2 günde bu kadar mesaj geleceğini tahmin etmemiştim:)
tekrar konuştum numaradan emin değilmiş ama bence 7040 değil çünkü internet ayar mesajıymış ama ayarları kaydedemiş
ayar bulup verirdim ama telefonu çin malı benimkide öyle internette birkaç ayar buldum ama denediğimde "Access Denied" yazıyor telefondan mı yoksa ayardan mı kaynaklanan bir sorun?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
hepinize ayrı ayrı teşekkürler 2 günde bu kadar mesaj geleceğini tahmin etmemiştim:)
tekrar konuştum numaradan emin değilmiş ama bence 7040 değil çünkü internet ayar mesajıymış ama ayarları kaydedemiş
ayar bulup verirdim ama telefonu çin malı benimkide öyle internette birkaç ayar buldum ama denediğimde "Access Denied" yazıyor telefondan mı yoksa ayardan mı kaynaklanan bir sorun?

Çin malı telefonların internet ayarlarında hep bir sorun çıkıyor dostum. Hiç çin malı bir ürün kullanmadım o yüzden soruyorum ayarları el ile girebiliyor musunuz ?

little_devil

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı telefonların internet ayarlarında hep bir sorun çıkıyor dostum. Hiç çin malı bir ürün kullanmadım o yüzden soruyorum ayarları el ile girebiliyor musunuz ?
evet turkcell hattım da var turkcell deneyince internete girebiliyor ama vodafone u takıp ayarlarını girince "Access Denied" yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt