opera mini nden böyle yapıyor ? Yardım edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
opera mini nden böyle yapıyor ? Yardım edin...
opera 6.5 yüklü ama yüksek mb birşey indirdiğimde yükleme buçuğu sürekli hareket ediyor ve 4 mb ta tamamlandı diyor 30 mb olan birşey ne yapabilirim ? Yardım lütfen

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Opera nın download gucu zayıp. Ucweb kullan yada normal tarayıcıyı

mstf_l

mstf_l

Üye
bence de hic opera ile download a kalkısma yıgınla sorunu var uc browser yada yerlesik tarayıcıyı kullan

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
ben kendi tarayıcısını kullanmak istemiyorum ya kasıyor çok arada uç web de denedim hiç beğenmedim :ssaolun öneri için

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Uc tavsiye

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Opera Mini 6 kuLLan Kardeş Bende Hiç Bi ProbLem Yok Fakat qeRi Sayım SiteLerden Bir Şey inDiremiyorSun :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
Opera Mini 6 kuLLan Kardeş Bende Hiç Bi ProbLem Yok Fakat qeRi Sayım SiteLerden Bir Şey inDiremiyorSun :oke:

Bi ara yazını Türkceleştirmeyi denesen

----------Eklendi @ 21:56:29 ---------- Yazıldı @ 21:55:13 ----------

ben kendi tarayıcısını kullanmak istemiyorum ya kasıyor çok arada uç web de denedim hiç beğenmedim :ssaolun öneri için

Opera dan linki al uc ye yapıstır ben oyle yapıyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
ben şimdiye kadar hep opera mobil 10.10 olanını kullandım 50 _60 mb gibi dosyalar indirdim hiç bir sorun çıkmadı opera mini tam olarak işlev belki göremeyebilir opera mobil i kullan derim

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Operamobıle ıcın harıcı 2gb ram lazım :D

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
En iyisi uc web ıngilizce ama süper hızlı ve kullanışlı

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kendi tarayıcısı ve opera aynı anda açıkken ram 15 mb ta düşüyor 52 den artık ne yapayım ? Te mobildede aynı oluyor :S

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Operamobile. C6-00 261mb boş tel hafızası. 59mb ram. 1.5 gb boş hafıza kartı ile en fazla 5-8 dk sonra kapanıyor.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ben opera mobile ile pes peşe 30ar mblık 5 yada 6 tane dosya indiriyorum film oluyor bu ve hiç tıkanma yok hızlı ve kapanmadan indiriyor

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
ama ben miniden bahsediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt