Mesaj İçin Hangi Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MezraL123

MezraL123

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj İçin Hangi Telefon?
Hangi telefon mesaj yazımı için daha iyidir? T9 desteği, Türkçe harfleri ve ekleri yerleştirme ve kullanım rahatlığı açısından hangi telefon veya hangi işletim sistemini seçmeliyim?

Qwerty klavyeli bi telefon için rahat mesaj yazabilceğim modelleri önerebilir misiniz?

foreverthe

foreverthe

Üye
E6 veya E72

• Beğen
Tepkiler: MezraL123
Türe

Türe

Üye
E6 yi tavsiye ederim dostum daha once kullanmistim gercekten basarili klavye konusunda ;)

• Beğen
TeAmo42

TeAmo42

Üye
e6 klavye konusunda en iyi karşılaştıgım telefonlardan birisi bence

• Beğen
MezraL123

MezraL123

Üye
    Konu Sahibi
Sadece mesaj amaçlı kullanıcam telefonu. O yüzden üst seviye bi telefon almayı düşünmüyorum. Daha uygun fiyatlı bi model önerirseniz sevinirim..

TeAmo42

TeAmo42

Üye
classic telefon diyorsun yani nokia 6300 eski telefonlarımdan mesaj konusunda seri ve rahattı.Tasarımda şıkdı. Böyle mi bahsediyorsun?

MezraL123

MezraL123

Üye
    Konu Sahibi
Qwerty klavyeli istiyorum. E6 yada blackberryler gibi. Max 500 tl civarı ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Ama asıl önemli olan T9da yazıyorum normalde Türkçe harflerle tek tek uğraşmak çok zaman kaybettiriyo. O yüzden kullanımı kolay bişey arıyorum.

foreverthe

foreverthe

Üye
E71 olabilir :)

• Beğen
Emre-45

Emre-45

Üye
Hiç uğraşma böyle bende ayda 10000 sms e yaklaşırım. iphone+1203 aldım :D

• Beğen
MezraL123

MezraL123

Üye
    Konu Sahibi
şu fiyatı 520 yap sana bunu vereyim :D
Sahibinden:
Maxicep: http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/nokia-e6-black-582105.html

Teşekkür ederim ama 2. el düşünmüyorum :)

----------Eklendi @ 20:51:08 ---------- Yazıldı @ 20:50:01 ----------

Bu arada forumda yazdığı kadarıyla blackberry curve 8520 güzel telefon diyolar. Ama t9uyla ilgili bişey bulamadım. Sizce almaya değer mi?

----------Eklendi @ 20:53:46 ---------- Yazıldı @ 20:51:08 ----------

Hiç uğraşma böyle bende ayda 10000 sms e yaklaşırım. iphone+1203 aldım :D

Bendede galaxy s2 + nokia 6300 var ama ikisiylede istediğim verimi alamadım. Swype güzel ama eklerde sorun çıkarıyo. Ben msndeki gibi ve hızlı yazabilceğim qwerty bi telefon arıyorum.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Teşekkür ederim ama 2. el düşünmüyorum :)

----------Eklendi @ 20:51:08 ---------- Yazıldı @ 20:50:01 ----------

Bu arada forumda yazdığı kadarıyla blackberry curve 8520 güzel telefon diyolar. Ama t9uyla ilgili bişey bulamadım. Sizce almaya değer mi?
anlamadıgım bir nokta :D ya qwertyy alıyorsun neden T9 istiyorsun :D T9 yazacaksan düz al :D

MezraL123

MezraL123

Üye
    Konu Sahibi

anlamadıgım bir nokta :D ya qwertyy alıyorsun neden T9 istiyorsun :D T9 yazacaksan düz al :D

Adam haklı.T9 yazacaksan düz al :D

Düzde kombinasyonlar çok farklı. Bikaç kelime aynı tuşlarla yazılabiliyo. İşin içine eklerde girince uğraştırıyo. Ayrıca zaten Nokia 6300 telefonum var ve t9unu beğenmiyorum. T9 kullanmamdaki amaçda ı ğ ç vs Türkçe harfleri ve ekleri daha hızlı yazabilmek.

tempestshine

tempestshine

Üye
Düzde kombinasyonlar çok farklı. Bikaç kelime aynı tuşlarla yazılabiliyo. İşin içine eklerde girince uğraştırıyo. Ayrıca zaten Nokia 6300 telefonum var ve t9unu beğenmiyorum. T9 kullanmamdaki amaçda ı ğ ç vs Türkçe harfleri ve ekleri daha hızlı yazabilmek.

hmm... qwerty klavyeli istiyorsun.herkes zatenden önermiş.e72,e71 falan diye.Bence o zaman onlara bir gözat.ya da t9'u güzel olan bir düz telefon bak kendine :oke:

• Beğen
ELBRUZ1996

ELBRUZ1996

Üye
Hem ucuz Hem kaliteli sms anlayışı istiyosan General Mobile Q300 bende bu cihaz var acayip güzel tuş takımı+işletim sis.+fiyatı+java+3.2mp camera daha ne zlm.? ;)

• Beğen
Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
Qwerty klavye alacaksan Nokia'dan şaşma.E72,E71,E5,E6 arasında seçim yap :oke:

• Beğen
CorbyW

CorbyW

Üye
Kayar klavye almak daha mantıklı. Samsung Corby Pro. :oke:

• Beğen
ELBRUZ1996

ELBRUZ1996

Üye
Eğer paran varsa doğru E71 veya E72 ama ucuz istiyosan dediğim telefon en iyisi ve nokiadan hiçbir farkı yok ama yok ben NOKİA nın adınada para vermek istiyorum diyorsan sen bilin ;)

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kesinlikle E72

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt