(MOD) Extend Menu Grid on Symbian Belle

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sanrm bazı sorunlar var....:hmmm braz daha beklemekte fayda var gibi..bu arada eline saglık kurtulus abi :good:

uribaju

uribaju

Üye
bunu denedim paylaşacaktım ama güzel gözükmediği için vazgeçdim bu arada konuda belirtilmemiş eğer daha önceden uygulama isimlerini değiştirme modunu yaptıysanız c>sys>bin>menurenderer.dll dosyasını silin ve verilen zipteki E,F yazan klasördeki menurenderer.dll dosyasını sadece E'ye atın herikisine de atmanıza gerek yok.ayrıca yeniden başlatmanıza da gerek yok herhangi bir görev yöneticisi programını çalıştırıp(ktask gibi) oradan giriş ekranı'nı sonlandırın ve tekrar ana menüye gelin kendiliğinden yenileyecektir.bana sorarsanız bu modun belle versiyonunu hiç beğenmedim anna versiyonundaki gibi kendimize göre ayarlama olanağı yok dll çünkü.ancak pcden ayarlanabilir.ben kurdum ve kaldırdım düzenlenmesi gerekiyor.anna versiyonu için isterseniz buyrun link
www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/programsiz-menu-duzeni-ayarlama-custom-menu-grid-symbian-3-anna-548024-yeni-mesaj.html

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN ve Suyaka

cihatyılmaz

Üye
ben arkadaşın sis olarak verdiğini yükledim n8 e biraz içiçe geçme var ama hoşuma gitti :)

yasarr35

Üye
teşekkürler kurtuluş abi :)

laplace06

laplace06

Üye
mod orjinal yerde güncellenmiş ortalamışlar ikonları ama bu sefer de icon chamger ile değiştirdiğimiz ikonlar şekli bozulmuş olarak gözüküyor

uribaju

uribaju

Üye
mod orjinal yerde güncellenmiş ortalamışlar ikonları ama bu sefer de icon chamger ile değiştirdiğimiz ikonlar şekli bozulmuş olarak gözüküyor

ben ikon değiştirme programı kullanmadım ama yinede soldan açık var sorun o değil sorun ayarların yanlış yapılmış olması modu çıkaran adam fazla uğraşmamış buldum diye direk sürmüş piyasaya..

laplace06

laplace06

Üye
ben ikon değiştirme programı kullanmadım ama yinede soldan açık var sorun o değil sorun ayarların yanlış yapılmış olması modu çıkaran adam fazla uğraşmamış buldum diye direk sürmüş piyasaya..

forum.dailymobile.se/index.php?topic=60525.0

kardeş yukarıda düzeltilmiş hali var sol kaoatılnış biraz daha ortalamışlar

uribaju

uribaju

Üye
forum.dailymobile.se/index.php?topic=60525.0

kardeş yukarıda düzeltilmiş hali var sol kaoatılnış biraz daha ortalamışlar
tamam ben dediğini yanlış anlamadım yapmışlar böyle daha güzel olmuş

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Kurtuluş abi emeğine sağlık ama gerçekten hoş durmadı

Habercii4

Habercii4

Üye
arkadaşlar düzenlendimi yükleyelim mi

alayisyan024

alayisyan024

Üye
Bunu nasıl kaldıracaz usta yaw

uribaju

uribaju

Üye
attıklarını sil yeniden başlat

exalted55

exalted55

Üye
İconlar yazılar çok birbirine yakın bazı iconlar büyük oldugundan yazıları kapatıyor o yüzden bende beyenmedim sildim fakat silmeden önce klasör içine klasör ekleyip öyle sildim :)

ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bekleneni verdiğini söyleyemeyiz annadaki başarılı grid olayı bellede mahalesef hala yapılamadı sondaki iconların yazıları ucundan gözüküyor belli iconları ufaltamamış büyük kalıyor oda menüyü çorba ediyor yazılar çok yakın ve iconlarda aynı şekilde daha başarılı bir şekilde yapılırsa tekrar denenebilir iyi forumlar ...

aliosman166

aliosman166

Üye
701 de olmuyor :(

akifd

akifd

Üye
701fp1 dediklerini aynen yaptım hiçbirşey olmadı teşekkür

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
701 için farklı menü modu var