Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sa herkese bugunde cok cok kotu bir sorun var

mynet hesabı ve hesaba baglı facebook giti gizli yanıtlarını ya unuttuk yada çalan kişi deiştirdi bunu nasıl halede bilirm önce myneti geri almak istiyorum myneti alınca zaten oradan faebook adresi çözülür işi bilen birisi pm atar ise iyi olur .

hosgeldın devran a.s
yardımcı olan cıkar ınsallah

----------Eklendi @ 01:48:02 ---------- Yazıldı @ 01:47:14 ----------

Hosbulduk TubA nasilsin?

canım sıkkın iyiyim onun dısında sen naslsn

fullwar

fullwar

Üye
Face'i bilmemde aylar önce annemin Mynet hesabını hacklemişlerdi. Tavla odası satın almıştı orada. Mynet denen gereksiz firmayı defalarca aradık en son mahkemeye falan vereceğiz deyince hesap sıfırlama için kimlik fotokopisi falan faksı istediler ve hesabı sıfırladır. Fkat 10 gün kadar kapalı kaldı hesabı ve bunu ücretten düşmedi adiler.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
devran_34

devran_34

Üye
hoş bulduk bende arastıyıyorum facebooka eposta attım kimlik foto kopsini mynetede dedim kimlik fotokopısını yolayım adres lazım verin bana filan dedim bakalım vermezseler maslaga gidecem galba hayırlı bakalım ... :(

SHS

SHS

Üye
nasılsınız gençler?

devran_34

devran_34

Üye
Face'i bilmemde aylar önce annemin Mynet hesabını hacklemişlerdi. Tavla odası satın almıştı orada. Mynet denen gereksiz firmayı defalarca aradık en son mahkemeye falan vereceğiz deyince hesap sıfırlama için kimlik fotokopisi falan faksı istediler ve hesabı sıfırladır. Fkat 10 gün kadar kapalı kaldı hesabı ve bunu ücretten düşmedi adiler.

ücret ne ücreti oda ücretimi oluyor ? bide telefon kayıdı varmış onu yapsaydık hiç bişey olmazdı ama oda yok bekliyorum

greenmile

greenmile

Üye
hayrola

fullwar

fullwar

Üye
ücret ne ücreti oda ücretimi oluyor ? bide telefon kayıdı varmış onu yapsaydık hiç bişey olmazdı ama oda yok bekliyorum

Evet annem bir ara orada tavla, okey, satranç falan oynuyordu düzenli. Kendine ait oda satın almıştı. Bu olaylardan sonra oda süresi dolunca bir dahada hiç girmedi oraya.

----------Eklendi @ 00:53:44 ---------- Yazıldı @ 00:53:05 ----------

nasılsınız gençler?

İyidir. Senden?

devran_34

devran_34

Üye
bu hesabı nasıl çaldılar kim çaldı keylogermi var olsa benim yahoo hesabım msn hesabım google eposta hesabın filan da giderdi ama sadece o mynet ve ona baglı facebook bunu nasıl yaptılar acaba :ağlarım:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bosver bende bılmıyorum corba gıbıyım :)

cıkayım yavastan ben
iyi geceler arkadaslar

greenmile

greenmile

Üye
Kredi karti borcunu odemeyi unutursak ne oluyor arkadaslar :ehe

SHS

SHS

Üye
güzel soru :ehe

fullwar

fullwar