bilgisayar çok kitleniyor yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar çok kitleniyor yardim
oncelikle meraba arkadaslar bilgisayarim daha 3 ay once aldim asiri derecede kitlenmeye baasladi servise gonderdim 1 ay sonra geldi anakartla hdd degismis 1 saat kullandim tekrar kitlendi ve suan pc aciliyor ama ekrana goruntu vermiyor tekrar servise gonderin dediler gondermeden once size sormak istiyorum sorunu ne bu pc nin ozellikleri 4 gb ram 500 gb hdd 2gb ati hd 6230 ekran kari intel core duo 2

spy ghost

spy ghost

Üye
ekran kartına baktırmayı denedinmi

typerr1982

typerr1982

Üye
Ekran vermesinin 2 nedeni olabilir anakartın yada ekran kartın arızalıdır bunu sorarsın

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Pc nin tam özelliklerini yazabilirmisin anakart falan

lolaman

lolaman

Üye
garantisi varmı? varsa git degiştir

typerr1982

typerr1982

Üye
yazıyı okumadın sanırım daha 3 ay olmuş alalı elbetteki garantisi vardır

lolaman

lolaman

Üye
gidip degişsin o zaman ne uğraştırıyor bizi

istersensor

istersensor

Üye
arkadaım geçmiş olsun bazen bu tip hatalar çekirdek ve ekipmanlarından kaynaklanabiliyor .. dolayısıyla fabrika hatasını da gözardı etmemek lazım ..
daha yeni direkt servis ..
bol şans

AE Production

Üye
Yeni bilgisayarlarda bu tarz problemlerin olması çok büyük şanssızlık geçmiş olsun öncelikle. Bilgisayarın için açmaya filan sakın kalkma.Servise tekrar gönde muhtemelen ince bir arızası vardır.

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
arkadaım geçmiş olsun bazen bu tip hatalar çekirdek ve ekipmanlarından kaynaklanabiliyor .. dolayısıyla fabrika hatasını da gözardı etmemek lazım ..
daha yeni direkt servis ..
bol şans

aynen direk servise postala

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
servise gerek yok kilitlendigini farkettiğin anda ctrl alt delete yap orda bi virüs olacak ismi ni hatırlamıyorum ama yanındaki değer 99 yada 50 gibi yüksek bir değer olması lazım onun işlemini sonlandır tamamdir ama her seferinde aynı şeyi yapman lazım yada format at

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Alakası yok kardes..
Tmm virüs varsa donma kasma yapabılır. Ama
Kılıtlenme ve reset yaptırmaz.
Hem ıslemı sonlandırsan bıle sen gorev yonetıcını kapatmadan vırus yenıden calısır :ehe

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
+ görev yöneticisini çalıştırmak için bilgisayarın çalışır olması gerekir
Kitlenen bir bilgisayarda nasıl işlem yapmayı düşünüyorsun anlamış değilim :hih:

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğiniz için sağolun arkadeşler casper teknik servisi anakart ve harddiski değiştirip format attı şuan sorun yok

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
olur böyle vakalar casper sonuçta sorun vermesi normal...

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
yani kul yapısı nolcak

fullwar

fullwar

Üye
servise gerek yok kilitlendigini farkettiğin anda ctrl alt delete yap orda bi virüs olacak ismi ni hatırlamıyorum ama yanındaki değer 99 yada 50 gibi yüksek bir değer olması lazım onun işlemini sonlandır tamamdir ama her seferinde aynı şeyi yapman lazım yada format at

Hangi virüs o öyle? Sadece Eset'in tanımladığı 100 milyonun üzerinde virüs var ve buna spyware, trojan, adware falan dahil değil. Sorun donanımsal belli. Casper'ın birçok ürününde bu gibi sorunlar olur. Benimde işim bilgisayar ve buradan Casper almayın demeye hakkım yok fakat aynı paraya hem kaliteli hem performanslı birçok ürün bulabilirsiniz.

black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
evt fullwar haklı casper almakla paramı sokağa attım içindeki parçalar çinde üretiliyormus ama şuan pc den çok memnunum gta 4 pes 12 batlefield 3 ayarda oynuyorum ve hakkaten super slient technology dedikleri kadar var çook sezsiz

fullwar

fullwar

Üye
evt fullwar haklı casper almakla paramı sokağa attım içindeki parçalar çinde üretiliyormus ama şuan pc den çok memnunum gta 4 pes 12 batlefield 3 ayarda oynuyorum ve hakkaten super slient technology dedikleri kadar var çook sezsiz

Maden sorun halloldu, güle güle kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt