Samsung galaxy s i9000

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasansahin13

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s i9000
selam arkadaslar samsug galaxy s almayi dusuniyorum ama hd oyunari tam ve sorunsuz aciyo mu bilmem gerek. tawsiye edermisiniz bu telefonu?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
uyumlu oyunlari sorunsuz oynatir

PriZm

PriZm

Üye
kesinlikle al:) nova 2 felan kasmadan aciyor(en agir oyunlardan biri) ama asphalt 6 da hafif teklemeler oluyor ve bazen araba degistirirken ram yetmediginden oyun kapaniyor...

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Hic düsünme bile on numara telefon sana sunu söyleyeyim 900 küsur mb lık bir asphalti sorunsuz oynayabiliyorsun hd oyun nihayetinde daha söyleyecek birseym yok hem 8 gb dahili hafıza olmasi da önemli bir avantaj uygulamalar kendi hafızasına aldığ icin sen hic tereddüt etme arkadaş

Türe

Türe

Üye
Hic dusunme kardesim bende ikinci elini alacagim kisa zamanda gayet hizli ve guclu bir telefon :oke: rootla ve custom romla da yapamayacagin sey yok gibi ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bence samsung alma bende galaxy s1 var konuşma sesi berbat arastırdım genelde hepsinde var teli 5 kez servise gönderdim arıza yok dediler ama hala gürültülü ortamda konuşamıyorum bütün gürültü karşı tarafa gidiyor aynı yerde aynı hatla en ucuz nokia telefonlarla görüşebiliyorum bence samsung marka telefon alacaklar gürültülü yerlerde telefonları denesinler
spam gibi her yere aynı mesajı yazma

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Amaru Shady
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...