mmb7982
Üye
symbian vs. android (fikir istiyorum lütfen)
şuana kadar hep nokia yani haliyle symbian kullandım.ama inanın artık yok hack, yok flash yok unsigned yok şu yok bu...
yemin ediyorum bıktım usandım.
yok belle şu zaman gelecek yok bana şu güncelleme geldi aaaaaaa bende gözükmüyo.bekle dur bişeyler olcakta symbianda görecez.
sürekli bi beklenti var belkide bizde.
belkide muhabbet olsun gönüller coşsundur bu symbian beklentileri bilmiyorum artık herneyse dediğim gibi bıktım ve usandım.
neyse c7 mi satıp android bi cihaz almayı düşünüyorum.700 - 900 tl arası tavsiyeleriniz nelerdir?
yada c7 mi satıp android bi cihaz almamı tavsiye edermisiniz?symbiandan androide geçiş yapan arkadaşlar varsa memnunlarımı?symbiandaki uygulamalarla karşılaştırıldığında android in + ları ve - leri nelerdir?
yardımlarını ve fikirlerinizi bekliyorum...

yemin ediyorum bıktım usandım.
yok belle şu zaman gelecek yok bana şu güncelleme geldi aaaaaaa bende gözükmüyo.bekle dur bişeyler olcakta symbianda görecez.
sürekli bi beklenti var belkide bizde.
belkide muhabbet olsun gönüller coşsundur bu symbian beklentileri bilmiyorum artık herneyse dediğim gibi bıktım ve usandım.
neyse c7 mi satıp android bi cihaz almayı düşünüyorum.700 - 900 tl arası tavsiyeleriniz nelerdir?
yada c7 mi satıp android bi cihaz almamı tavsiye edermisiniz?symbiandan androide geçiş yapan arkadaşlar varsa memnunlarımı?symbiandaki uygulamalarla karşılaştırıldığında android in + ları ve - leri nelerdir?
yardımlarını ve fikirlerinizi bekliyorum...
bu konuyu açmak için tarafsız bölge seçmelisin. Mesela cep telefonları genel altında destek ve karşılaştırma başlıkları var. Işletim sisteminden önce iyi bi başlık önereyim dedim. Ha bir de kesinlikle symbian diyorum. Android telefonlar fazla pahalı. Ben şahsen kıyamıyorum
1.2 ghz ye çıkarınca batarya süresi uzaması?