Başbuğ için tutuklama talebi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greenmile

greenmile

Üye
almanya deniz feneri davası ne oldu ya kaçı içerde?

minoo

minoo

Üye
Hepsi çıktı.

HaqperesT

HaqperesT

Üye

Kaosa gittiği kesin.

Masumlar tutuklanınca kaos olmuyor da. Darbeciler tutuklanınca mi kaos oluyor. Masumsa zaten bırakılır yok değilse diğer kimseden üstün değil ve paşa paşa cezasını çekmeli.

greenmile

greenmile

Üye
sessiz sedasız hemde

themis heykelindeki bayanın gözleri açılmış artık,yarın ne olur bilinmez

----------Eklendi @ 20:39:08 ---------- Yazıldı @ 20:37:51 ----------

Masumlar tutuklanınca kaos olmuyor da. Darbeciler tutuklanınca mi kaos oluyor. Masumsa zaten bırakılır yok değilse diğer kimseden üstün değil ve paşa paşa cezasını çekmeli.

darbe nerde?Darbeyi bir gecede yaparsın tepesine binersin.Ama emekliliğinden 1.5 yıl sonra bu ülkenin eski genelkurmay başkanını alıyorsan içeri bu tuhaftır

minoo

minoo

Üye

Adam emekli olunca mı tehdit unsuru oldu peki?

• Beğen
Tepkiler: greenmile
HaqperesT

HaqperesT

Üye

Adam emekli olunca mı tehdit unsuru oldu peki?

Zaman aşımına uğradığini sanmıyorum adam teşebbüs etmişse ve deliller sonradan ortaya çıkmışsa ve zaman aşımı yoksa Tc kanunlarına göre yargılanıp cezasını çekecektir. Onun extra bir ayrıcalığı olamaz hukuk devletiyle bağdaşmaz zaten.

minoo

minoo

Üye
Zaman aşımına uğradığini sanmıyorum adam teşebbüs etmişse ve deliller sonradan ortaya çıkmışsa ve zaman aşımı yoksa Tc kanunlarına göre yargılanıp cezasını çekecektir. Onun extra bir ayrıcalığı olamaz hukuk devletiyle bağdaşmaz zaten.

O zaman fırsat elindeyken, emrinde 700.000 asker varken keşke darbe yapsaymış :oke:

Ayrıca İlker Başbuğ darbe suçundan değil, silahlı örgüt kurmaktan yani terör suçundan yargılanıyor. Takip ederseniz biraz..

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
darbeyi savunma seni de atarlar içeri,belki tehdit olarak görmüşlerdir şuan:ehe

minoo

minoo

Üye
Keşke de yapsaymış!

greenmile

greenmile

Üye
zaten dıştan bir tehdit varsa bunun adı savaş,içten varsa darbe oluyor bunun adı.Ama artık tsk da fazla konuşmaz,ses çıkaran değerli büyüklerim şuan silivri de :(

HaqperesT

HaqperesT

Üye
darbelerden kimse hayır görmedi bir otomobil bile üretemeyen bir ülkenin vatandaşı olmaktan utanıyorum açıkçası.

greenmile

greenmile

Üye
bende özelleştirmelerden utanıyorum,bizim olan birşey kalmadı.

ha bu arada da en çok darbe mağduru da sol kesim

minoo

minoo

Üye
“Bir gün bu memleketin yanağına öpücük, başucuna da bir not bırakıp gideceğim: Öyle güzel uyuyordun ki uyandırmaya kıyamadım!”
Aziz Nesin

• Beğen
Tepkiler: fullwar
HaqperesT

HaqperesT

Üye
bende özelleştirmelerden utanıyorum,bizim olan birşey kalmadı.

ha bu arada da en çok darbe mağduru da sol kesim

Neden çünkü orduda ne kadar dindar bir subay vardı ise hepsini gözünün yaşına bakmadan kapı dışarı ettiler. Meydan Allah korkusu olmayanlarla dolunca olacağı buydu. Iyi ve vatansever olanlara lafım yok

minoo

minoo

Üye
Neden çünkü orduda ne kadar dindar bir subay vardı ise hepsini gözünün yaşına bakmadan kapı dışarı ettiler. Meydan Allah korkusu olmayanlarla dolunca olacağı buydu. Iyi ve vatansever olanlara lafım yok

Laikliğin anlamına bir göz atın isterseniz. Bence de şu an meydanda tamamen Allah korkusu olmayanlar kaldı.

greenmile

greenmile

Üye

dindar olanda mı allah korkusu oluyor?

Kendin söylüyorsun bu mesajınla yargı bağımsız değil,darbe falan hikaye amaç orduevlerine kapalı,çarşaflı insanların zamanında alınmamasının öcünü almak yani??

greenmile

greenmile

Üye
onları unutmuşum ben çok pardon.

Arkadaş asıl amacı zaten söyledi daha da derine inmeye gerek yok.

Mert

Mert

Üye
Yüzyıllardır Türkiye'de asker var 3-5 akıllı mı bitirecek. Asker isterse bir kerede kökünü kazır.

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...