arkadaşlar dürüst birşekilde yorumlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dürüst birşekilde yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar ben senelerdir nokıa alarak kendime körü körüne işkence çektirdim ve inanın her sene telefon aldım için nokıa ya bi servet harcadım ama asla paramın karşılığını alamadım telefonlar çok yavaş işkence resmen şimdi size soracağım şu ben hep nokıa kullandım için androıd i bilmiyorum şimdi htc düşünüyorum ama korkum şu ben bu tele güncelleme veya uygulama yüklemeyi nasıl yapıcam zormu bu konu hakkında net bilgi istiyorum

Terzi38

Terzi38

Üye
bende nokia kullanıyordum kardeş aynen senin gibi ben gittim galaxy fit aldım sonra galaxy sl i9003 kullanıyorum en kötü android bile nokia dan iyi bence alacaksanız galaxy s2 al derim yinede sen bilirsin

• Beğen
Tepkiler: ! AhmeT !
ozan2020

ozan2020

Üye
galaxy s 2 ;)

tahsin50

tahsin50

Üye
bence htc den şaşma ayriyeten uygulama oyun yüklemekse çok basit bilg. kullanıcısısın sana şöyle örnek vereyim bilgisayara oyunun setupunu kuruyosun proğram files in içine oyun dosyalarını kopyalıyosun hepsi bu

ozan2020

ozan2020

Üye
galaxy s 2 de de oluyor o :)

tahsin50

tahsin50

Üye
galaxy s 2 de de oluyor o :)

yok ben orda tüm androidlerde nasıl uygulama oyun yüklendiğini tarif etmek istedim arkadaş sormuşya uygulama yüklemek kolaymı die yani htc de oluyo s2 de olmuyo demek istmedim :)

ozan2020

ozan2020

Üye
he okey ozman :D

blue_coquettish

blue_coquettish

Üye
Abicim bende senin gibi şu ana kadar genellikle Nokia kullandım. Geçenlerde Media Markt'a Sony Ericcson'un telefonlarından birini almaya gittim.Bir baktım Galaxy Mini indirimde, millet de kapışıyor.Bende alayım dedim, neyin nesi araştırmadan direk aldım.Senin gibi benimde Android hakkında hiçbir bilgim yoktu.Biraz bakayım dedim çok karışık gibi geldi.Sonra sağolsun forumdan bazı arkadaşların yardımıyla çözdüm biraz :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
galaxy s2 bencede.

Lenneth

Üye
HTC Sensation malzeme kalitesi ve arayuz olarak harika.

serif55

serif55

Üye
Hiçbiriniz fiyat aralığı sormamışsınız valla arkadaşlar :) ne kadar bütçen var kardeşim senin yada sen telefonunu ne için alıosun açıklarsan yardımcı oluruz ;)

İncİnat

İncİnat

Üye
HTC Sensation XE tavsiye ederim

PriZm

PriZm

Üye
bence samsung alma bende galaxy s1 var konuşma sesi berbat arastırdım genelde hepsinde var teli 5 kez servise gönderdim arıza yok dediler ama hala gürültülü ortamda konuşamıyorum bütün gürültü karşı tarafa gidiyor aynı yerde aynı hatla en ucuz nokia telefonlarla görüşebiliyorum bence samsung marka telefon alacaklar gürültülü yerlerde telefonları denesinler

Senin amacın ne? heryerde S1 i kötüleyip duruyorsun!
kendi telefonunda kronik problem varsa git başka telefon al.başkalarına uydurmasyon laflar söyleme!

emreipekci

emreipekci

Üye
az zaman geçirmediik seninle s^3 bölümünde abi. :D benden söylemesi devir android devri. öyle yapamam diye de korkma. uygulama yüklemek hiç de zor değil. marka olarak htc sağlamlığını seviyorum şahsen ama yine de çift çekirdekli bir telefon öneririm sana ayrıca alacağın telin dahili hafızası da yüksek olsun. nokia daki uygulamaların hele de oyunların bir çoğunun neredeyse 5 katı androidde. bu iki tavsiyemi dikkate al ve hız neymiş uygulama bolluğu neymiş gör. ((::

murat3702

murat3702

Üye
Arkadaş HTC sensation aldım gayet iyi fakat 2 özelliği beni deli ettiği için satıp galaxy s2 aldım ve şuan gayet memnunum tavsiye ederim sanada. HTC Yi neden sattım 1) şarjı 24 saat bile gitmiyor 2) ekran güneşte hiç gözükmüyor karanlık yerler aramak durumunda kaliyorsun.

alfayek13

alfayek13

Üye
bnde nokya n97 vardı bıktım ve nokya son para vermem oldu suan galaxs s 2 kullanıyorum bn boyle bır cıhaz gormedım paramı misli misli hakkını verdı bır tek kotu yanı okadar ıyıkı dalıp saatlerce tlfonla ugraşıyosn bn cok cabuk alıştım oyun yuklerkende forumda java tarzı hazır dosyalar var ındırıp tlfona atıyosn kuruyosn gırıp oynuyosun bnce al ama turkıye pahalı ımkanın varsa yurt dışından getir

Kǔr Şâd

Üye
Aman kardeş sakın geçme, Nokia Symbian'a yavaş diyorlar fakat yeni çıkan 701 ve N9 bunları yalanlar nitelikte. Android telefonları Root etmeden pek fazla uygulama kuramıyorsun. Kurduğun uygulamaları yüklemek işkence. ROM atmak işkence. Android tamamen vasat. Hızlı olduğu doğru ama keşke almasaydım bu cihazı. Kesinlikle Symbian ve Nokia'da kalmalısın.

Eğer ben uygulama yüklerim, telefonun yazılımı ile uğraşırım diyorsan Nokia 701, N97 ve 5800 alabilirsin.
Eğer ben donanıma bakarım, resim çekerim, müzik çalarım diyorsan ; Nokia N8, N9, N900 alabilirsin.
Benden sana tavsiye, telefon değiştireceksen; Sony Ericsson W995i.

Utku

Utku

Üye
Kǔr Şâd;4180558' Alıntı:
Aman kardeş sakın geçme, Nokia Symbian'a yavaş diyorlar fakat yeni çıkan 701 ve N9 bunları yalanlar nitelikte. Android telefonları Root etmeden pek fazla uygulama kuramıyorsun. Kurduğun uygulamaları yüklemek işkence. ROM atmak işkence. Android tamamen vasat. Hızlı olduğu doğru ama keşke almasaydım bu cihazı. Kesinlikle Symbian ve Nokia'da kalmalısın.

Eğer ben uygulama yüklerim, telefonun yazılımı ile uğraşırım diyorsan Nokia 701, N97 ve 5800 alabilirsin.
Eğer ben donanıma bakarım, resim çekerim, müzik çalarım diyorsan ; Nokia N8, N9, N900 alabilirsin.
Benden sana tavsiye, telefon değiştireceksen; Sony Ericsson W995i.
yıl olmuş 2012 hala symbian...al diyenler var

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
fedata

fedata

Üye
teknik servis sıkıntısı vardı bi aralar htc ile alakalı ama o da düzeliyor sanırsam..arkadaşım zaten boyuna nokia ya para harcamışsın artk vazgeç gel htc ye para harca..çünkü gerçekten çok iyi telefonlar çıkarıyor ve sürekli bi yeni model..HATİCEYE aşık olacaksın :Doyun program işi çocuk oyuncağı sana yardımcı olurum seni anlıyorum aslında..çünkü aynı durum benim de başıma geldi..diyorum ne diyolar bu apk falan ne gibi gibi sonra bi baktım acaip basit..nasıl hafıza kartına girip nokiada sisx uygulamalarını kuruyosan aynı o şekil bi tane dosya yöneticisine ihtiyac duyuyosun o kadar..çok basit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt