I9000(Galaxy S) & I9003(Galaxy S Lite) [ÖNERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
I9000(Galaxy S) & I9003(Galaxy S Lite) [ÖNERİ]
arkadaşlar ben şu an wave 2 kullanıyorum ve bada 2 muhabbeti giderek canımı sıkmaya başladı . Her neyse telefoncu sana 2. el galaxy s ayarlayayım dedi . Ben hangisini alacağıma karar veremedim lakin sanki galaxy s ( i9000) daha yakın geliyor bana . Tabiki kullanan arkadaşlar ya da kullanmış arkadaşlar daha iyi bilirler . Evet önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ;

Galaxy S(I9000) mi yoksa Galaxy S Lite(I9003) mü ??

Not:
büyük ihtimalle rom atarak kullanacağım ve bu yüzden atılabilecek romların fazlalığı ve stabilliği önem arz etmekte :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Öncelikle S derim.9003 modeli S in resmen kısılmış hali gibi birşey.

2.si Cyanogen mod kurarsın.en stabil mod odur.+ üstüne 1.3 ghz overclock mis gibi :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
uu iyiymiş under :D sen team viewer la yardım edersin artık bana :ehe

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
ya videolu anlatıma bakarak yapabilirim sanırım ama anlayışı kıt biriyim o yüzden iyice anlamadan yapmam zaten :ehe bakalım telefoncu haber etsin de bi ayarlarız (h)

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
Öncelikle S derim.9003 modeli S in resmen kısılmış hali gibi birşey.

2.si Cyanogen mod kurarsın.en stabil mod odur.+ üstüne 1.3 ghz overclock mis gibi :D
bide biz anlasak bu dediklerinden :D bende de s var ama değişik bi jvz rom yükledim kullnıyrm manyak bişe ama arada bi reset atmalar falan ilerde canımı sıkabilir senin önereceğin rom varmı :Do dediğin mod falan :D

fnldstntn

Üye
Öncelikle S almanı öneririm rom olarak ise 2.3.6 orijinal rom en iyisi bence ben çok rom yükledim en iyisi orijinal ve Semaphore JW1 karnelini yüklersen süper olur 1.3 gz e kadar oc yapabilirsin ....

----------Eklendi @ 22:07:53 ---------- Yazıldı @ 22:06:38 ----------

Bu sayfadan Galaxy s romlarını inceleyebilirsin

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler :) telefonu alalım da hayırlısıyla rom ısı kolay :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
i9000'in işlemcisi dışında her şeyi daha iyi. oda sorun olmaz zaten. ufak tefek teferruatlar var. amoled lcd felan... boş ver ben aynı fiyata i9003 yerine i9000 aldım.

PriZm

PriZm

Üye
i9000'in işlemcisi dışında her şeyi daha iyi. oda sorun olmaz zaten. ufak tefek teferruatlar var. amoled lcd felan... boş ver ben aynı fiyata i9003 yerine i9000 aldım.

i9000 islemcisi overclocksuzken bile fazlasiyla yeterli.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
miumi rom a baktım biraz değişik ama güzel bişeyler çıkarmışlar :pro:

PriZm

PriZm

Üye
bence samsung alma bende galaxy s1 var konuşma sesi berbat arastırdım genelde hepsinde var teli 5 kez servise gönderdim arıza yok dediler ama hala gürültülü ortamda konuşamıyorum bütün gürültü karşı tarafa gidiyor aynı yerde aynı hatla en ucuz nokia telefonlarla görüşebiliyorum bence samsung marka telefon alacaklar gürültülü yerlerde telefonları denesinler

kardeş bence senin telefonda kronik bir sorun var.bende hiç öyle bir sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...