Hak Edilen Değeri Görememek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Hak Edilen Değeri Görememek
bi kişide gelip tebrik etsin , Anılbaran allah razı olsun saatlerce ugraşıyon milletle diye . Bi kerede görün artık beni ille özel uygulamalarımı paylaşıyım. Onumu istiyonuz ? Zamanı gelince oda olucak çooookk yogunummmm okul belası yüzünden . X kişisinin derdiyld bile ne kadar zor şartlar altında yardım ediyom kimse bilmiyo . Pc açmamam lazımken açıyom. Menfaat çilik için degil. Yürekten söyleyen delikanlı yok mu ? yok işte. 9 ay oldu 5800 ı alalı . Memmunum çok şükür. Symbian işe ilgili önceden altyapım oldugu için biliyom heryeri ni kullanmasını . Evett benimde bilmedigim şeyler vardı ama ögrendim çünki sıradan biri degili m bir çok symbian cihaz kullandım çünki. Maxicepi biliyom . Şuan 2 tane admin var . Daha önce bi admin daha vardı nerde o ? c ile başlayan bi nicki vardı sanırsam . Nerde o abimiz nereye gitti ? Burak ve necmati niye gitti ? bimod var forumda onun hakkında birisine bişi sorcam admin abilieremize gerekirse sorarım. Bi kişide yönetimden gelsin ugraşıyon iyi güzel deyip taktir etsin . Milletin küfürünü ben yiyorum forumda . Neymiş öyle böyle şöyleymiş sana ettigim küfürün haddi hesabı yok muş . Artık yoruldum yapamayan üyeler bana başlıyo sövmeye yeter artkk. Benimde sosyal kişisel ve saglık problemlerim bide lanet olsun ki bi okulum var . Saatlerce maxicepteyim ben . Belkide en çok ben giriyom. 3 günden beri s60 v5 bölümünde n mesaj yazmıyom. Bi bakın orya yine yardım isteye nler gelmiş. Okul çok etkiliyo beni. Maxicepte okulu . Zamanı m yok. Yapcak çok projem var forumda en az 20 farklı proje . Zamanı gelince paylşcam elbet. Saatlerce burdayım mesaj yazmasamda bu ara . Bagımlısıyım aga maxicep +nokia+symbian üçünde de . Maxicdpin en çoooook sevilmesinde rol oynayan symbian +nokia ve symbianını uygulamaları . 1 milyom üyesinin oldugu zamanı biliyom ben buranın. Sitenin tam geliştigi dönemlerde idi. Maxicep e laf ettirmemm kolay kolay gitmem . Maxicep hep savuru m burası aile gibi çünki. 1-2 ay önce fofumda sevdiim biri banlandı . Ma...... ipucu yeterli sanırsm. Oda son derece yardım sever. Siteye büyük katkısı oldu. Küfür etti diye sınırsız bannn. Bari 3 uyarı puan nı verin . O ksdar basıtmi. Zamanım olursa ma..... dostumla iletişme geççem zaten . Bişi yapamıyolar sonra bana suç atıyolar . S60v5 te nadir abi vardı . Mod luk yaptı . Onunda çook faydası vardı . Ama artık emektar rütbesi vermişler . Çoook özledik çook eskileri. Android çiler geldi bizi ayırdı . Kavga cıkartıyolar. Onların yüzünden kaç kişi ban yedi. Bi tane yönetici var telefondan fazla anlamıyo ama adamı nereye koymuşlar. Bazı kişiler le aynı işi yapıyoz üyeler onu el üstünde tutuyo bizi tutmuyor . Ozan abi başta olma k üzere tüm yöneticilere siteye emek verenlere saygım sevgim sonsuz . Bazı şahıslar var sırf forumda adımı duyurmak içim popüler olmak içim bişiler paylaşıyolar. Ayıp, biz allah rızası için elimizde ne varsa yardım ediyoz . Sizinki iş mi ? napıyım bendemi gideyi m omu yani ? Gidrsem kimse üzülmeyecek . Umrunda degilim kimsenin burda. Benim gibi yardımcı olan symbian bölümlerin toplasan 10 kişi var. Onca 10 kişi anlar beni . Buraya yazdıgım yazıda aklımdan gecenler. Yansıtıyom yani maxicep e kızmıyom .zaten kızmamda. burası benim her şeyim. Sosyal hayatım bura artık benim . Yoruldum artık herşeyden . Bıktım . Herkes diyo se n napıyon ki maxicepte deyom böld böle . Boş iş onlar deyip herkes küçümsüyo. Biraz emek harcayanları görün. Elbette görüyosunuz ona bişi demem zaten hakkımm yok. Maxicep sitem etmiyom bide siz başlamayın. Herkes yanlış anlıyo zaten. Herşey kötü gidiyor. (devamı gelecek belki çook sinirliyim suan :@ )

• Beğen
Tepkiler: greenmile

greenmile

greenmile

Üye
yazın çok uzun kardeşim olaya farklı bir boyut getireceğim.Önce Chavrash dediğin admin emekliye ayrıldı.

Genelde konu dışında aktif olsamda sen ve rambo bu siteye çok emek veriyorsunuz bu dikkatimi bayadır çekiyor.Uğraşıyorsunuz,yardımcı oluyorsunuz ve en önemlisi bilgi ve tecrübeniz var.Şahsen bende pek çok şeyi aşmış biriyim özellikle pc konusunda ama konu açmakla,dert dinlemekle falan uğraşamam maxiye muhabbet için giriyorum fakat siz öyle değilsiniz gayeniz belli.Kısacası sizi neden hala daha mod yapmıyorlar şahsen ben anlamıyorum,zaten yönetime getirilme şartlarınıda çözmüş değilim ya her neyse:)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
anıl nıye kendını gerıpte üzüyosunkı
kımse ıcın degmez
yazını okurken kızdım sana
sana söyleyene kucumseyene sende kucumse yapmada bıdaha yardım falan
sımdı gelıpte aman olurmu falan dyen cıkmasın sakın msjımı edıtleyp

ınsan olan zaten böyle davranmaz
sende böyle gerılıp kendını üzecegıne sıkma canını da mıllet senı arasın

degmıyo valla degmıyoo

işine gelmeyenı boz senden önemlı deıl

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yooo amacım bazı şahıslar gibi sırf mod olmak için bişiler yapmak degil. İnsanlara yardım etmek olay bu. Rambo ile olayımız başka . Cfw bölümünde ekipçe çabalıyoz . Bişiler yapıyoz işte. Ama ben tutturmuyom mod olcam filan diye. Ben yardımcı olıyum faydalı olayım forumda yeter o bana bide emegi n karşılıgını alayım yeterli. Benden daha çok hakeden insanlard var esas onlar olmalı. Konumuz mod olma istegi degil zaten . Neyse sagolasın sakinleştim biraz

greenmile

greenmile

Üye
ben sana mod olmak istiyorsun demedim güzel kardeşim benim gözümde mod olmayı hak ediyorsunuz dedim

derken de sizin çabaladığınız bölüme tek bir mesaj atmadan dedim.:D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ben sana mod olmak istiyorsun demedim güzel kardeşim benim gözümde mod olmayı hak ediyorsunuz dedim

derken de sizin çabaladığınız bölüme tek bir mesaj atmadan dedim.:D
eyvallah dostum :)

----------Eklendi @ 23:57:13 ---------- Yazıldı @ 23:53:09 ----------

anıl nıye kendını gerıpte üzüyosunkı
kımse ıcın degmez
yazını okurken kızdım sana
sana söyleyene kucumseyene sende kucumse yapmada bıdaha yardım falan
sımdı gelıpte aman olurmu falan dyen cıkmasın sakın msjımı edıtleyp

ınsan olan zaten böyle davranmaz
sende böyle gerılıp kendını üzecegıne sıkma canını da mıllet senı arasın

degmıyo valla degmıyoo

işine gelmeyenı boz senden önemlı deıl

bi konu oluyor . Ben cevap vermesem kimsenin cevaplamadıgı zamnlarda oldu. Dayanamıyom cevaplıyom. Geçen haftalarda 2 gün kendimi yasakladım . Uzaklaşayım diye . Misafir olarak saatlerce burdayım. Sabah 7.30 gece 2 ye kadar bi insan maxicepte olurmu ya aralıksız hemde . Ben oluyom işte . Sende sagol abla dogru diyon deymiyo bazen

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
Sizin bölümün modu kim?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Anıl kardesim haklsn sana aynen katılyrm ;) yaptıgn hersey ortada

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bir sürü var 1 tane degil . Onlar işi biliyo ama . Katkıları var siteye haklarını yemem onların ;)

----------Eklendi @ 00:01:55 ---------- Yazıldı @ 00:00:51 ----------

Anıl kardesim haklsn sana aynen katılyrm ;) yaptıgn hersey ortada

;).

greenmile

greenmile

Üye
Çizgini bozma,ama baktın bir yere kadar aynen devam ediyor.Ondan sonra ona göre davranırsın sende

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
peki o admin abi niye emekliye ayrıldı ki ?

xinanux

Üye
aynen katılıyorum ve bu millete fazla yardım etmeyeceksin sonra kendi bir hata yapar sana suç bulur.

greenmile

greenmile

Üye
peki o admin abi niye emekliye ayrıldı ki ?

tam emin olmamakla birlikte büyük ihtimal siteye artık yeterli vakit ayıramıyor olabilir.Ancak ben şuan 2 adminin siteye yeterli olduğuna inanmıyorum,sonuçta bu kişilerinde yeterli zamanları olmayabiliyor.Admin sayısı en az 3 olmalı bana göre

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mesajını 1 gün geç gördüm. Bugünlerde forumda sadece belli bölümlere bakıyorum, sitenin sağındaki Son Mesajlar bölümünden denk geldi.

Tuba.Erva'ya katılıyorum.

@greenmile: Bizi düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Bana böyle bir teklif gelsede kabul etmem. Kaldırmayacağım bir yükü alamam.

Anıl, sana i.laç gibi yöntemler söyleyeceğim. Öncelikle forumla olan ilişkini biraz kesmeyi dene. İkincisi benim yaptığım gibi özelden yardım etmeyi kes. Böyle yardımları ne kimse görür ne de yardımı alan kişi sitede bahseder. Bende ilk başlarda çok fazla yardım teklifi aldım. Konu açmak üyelere zor geliyor. Bugün biraz sakinleşmişsindir inşallah :)

Son olarak, "Emeklerimizi hor görenleri Allah bildiği gibi yapsın".

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Size sağlam bir yol haritası lazım birkaç gün ne özel ne sitede paylaşımı kesin,değeriniz anlaşılsın.Ben olsam böyle yapardım:D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

tam emin olmamakla birlikte büyük ihtimal siteye artık yeterli vakit ayıramıyor olabilir.Ancak ben şuan 2 adminin siteye yeterli olduğuna inanmıyorum,sonuçta bu kişilerinde yeterli zamanları olmayabiliyor.Admin sayısı en az 3 olmalı bana göre
oda dogru

mstf_l

mstf_l

Üye
biri benim derdimi yanmıs burda ama desek yaptıklarından bi çıkar beklediklerinden falan diyorlar ama oyle degil biz hic te haketmedigi halde ban yiyen arkadaslarımızdan, hergun uyenin hatası yuzunden bize edilen hakaretlerden dert yanıyoz, adamlar kendileri yanlıs yapıyor bize saydırıyor kufru biz bi kere kufredince hemde noktalı bi sekilde tak ban (kim oldugunu s60v3 v5tekiler bilir) peki bize edilen hakaretler gunlerce forumda sikayet sistemini kullanmadım pc surumune gecmek zorladıgı icin uygulamalar bolumunde destek konusu gunlerce duruyır nasıl onay aldıysa bir konu acıyoz programın en son surumu tam sekilde ta yıllar onceki versiyonu deneme surumu hala o ust konu, bi yardım konusu acıyoz her gun o konudaki mesaj aslında adamın isini gorsek ama konuyu gormedigi icin yeni konu acıyor bizim konularımız hem kayboluyo hem gereksiz konular acılıyo bizde bunu engelleyelim diye guncel yazıyoz spam mesaj oluyor valla bemde cok icerliyim arkadas

Kimsede madem begenmiyorsun git, atarlanma liseli falan demesin anıl abi (belki abimde degil bilmilyom) konu acmıs bende yazdım rahatlamak icin tamamen gereksiz bir mesaj ilgilenmeyene

----------Eklendi @ 00:27:39 ---------- Yazıldı @ 00:25:10 ----------

Size sağlam bir yol haritası lazım birkaç gün ne özel ne sitede paylaşımı kesin,değeriniz anlaşılsın.Ben olsam böyle yapardım:D

Oyle yapcam diyorsun o kadar basit mi be bigun inanu ile symbianis kendine ban atmıs bende girmeyeyim bakayım dedim is zıvanadan cıkmıs en basit sey bile konu acılmıs gidiyor bende dayanamadım daldım en sonunda :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Mesajını 1 gün geç gördüm. Bugünlerde forumda sadece belli bölümlere bakıyorum, sitenin sağındaki Son Mesajlar bölümünden denk geldi.

Tuba.Erva'ya katılıyorum.

@greenmile: Bizi düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Bana böyle bir teklif gelsede kabul etmem. Kaldırmayacağım bir yükü alamam.

Anıl, sana i.laç gibi yöntemler söyleyeceğim. Öncelikle forumla olan ilişkini biraz kesmeyi dene. İkincisi benim yaptığım gibi özelden yardım etmeyi kes. Böyle yardımları ne kimse görür ne de yardımı alan kişi sitede bahseder. Bende ilk başlarda çok fazla yardım teklifi aldım. Konu açmak üyelere zor geliyor. Bugün biraz sakinleşmişsindir inşallah :)

Son olarak, "Emeklerimizi hor görenleri Allah bildiği gibi yapsın".
konuyu açalı kaç saat oldu zaten :) pm yagıyo bana haftada en az 2-3 kişiye yardım ediyom. Geri cevirmek istemiyom. Huyum degil. Çünki bende zamanında onlardandım kimse yardıö etmedi bana . Çabalarımla kavradım. Bide anılbaran bize yardım etmedi geri çevirdi gibi bi düşünce ile karşılaşmaktan korkuyom . Yapcak başka bişi m yokki benim .mAxicepten başka . Sosyal hayatım bile bura artık . :hmmm

----------Eklendi @ 00:28:46 ---------- Yazıldı @ 00:27:55 ----------

fayda etmiyo o :)

----------Eklendi @ 00:33:02 ---------- Yazıldı @ 00:28:46 ----------

biri benim derdimi yanmıs burda ama desek yaptıklarından bi çıkar beklediklerinden falan diyorlar ama oyle degil biz hic te haketmedigi halde ban yiyen arkadaslarımızdan, hergun uyenin hatası yuzunden bize edilen hakaretlerden dert yanıyoz, adamlar kendileri yanlıs yapıyor bize saydırıyor kufru biz bi kere kufredince hemde noktalı bi sekilde tak ban (kim oldugunu s60v3 v5tekiler bilir) peki bize edilen hakaretler gunlerce forumda sikayet sistemini kullanmadım pc surumune gecmek zorladıgı icin uygulamalar bolumunde destek konusu gunlerce duruyır nasıl onay aldıysa bir konu acıyoz programın en son surumu tam sekilde ta yıllar onceki versiyonu deneme surumu hala o ust konu, bi yardım konusu acıyoz her gun o konudaki mesaj aslında adamın isini gorsek ama konuyu gormedigi icin yeni konu acıyor bizim konularımız hem kayboluyo hem gereksiz konular acılıyo bizde bunu engelleyelim diye guncel yazıyoz spam mesaj oluyor valla bemde cok icerliyim arkadas

Kimsede madem begenmiyorsun git, atarlanma liseli falan demesin anıl abi (belki abimde degil bilmilyom) konu acmıs bende yazdım rahatlamak icin tamamen gereksiz bir mesaj ilgilenmeyene

----------Eklendi @ 00:27:39 ---------- Yazıldı @ 00:25:10 ----------

Oyle yapcam diyorsun o kadar basit mi be bigun inanu ile symbianis kendine ban atmıs bende girmeyeyim bakayım dedim is zıvanadan cıkmıs en basit sey bile konu acılmıs gidiyor bende dayanamadım daldım en sonunda :ehe

sen de symbianist te aynı konumdayız. S.zde benim gibi yardım ediyonuz.Burdaki yazdıkların sizler içinde geçerli sizde bendensiniz. Ayrıca symbianistin muhambbetide biliyom konuştuk geçen biraz uzak kalması iyi kafayı iyice toparlayıp gelsim geri bence :)

----------Eklendi @ 00:43:17 ---------- Yazıldı @ 00:33:02 ----------

acaba gelen yardım mesajlarına konu aç öyle yardım ediyim herkes faydalansın mı diyim :hmmm :vur

----------Eklendi @ 00:46:45 ---------- Yazıldı @ 00:43:17 ----------

bu konuyu açmamın sebebi sabrımın bittigi anda şu konudaki yorum yüzünden ilk defa biraz birisine sert yaptım forumda.Normalde hoşgörülüm forumda hep. Pm de gönderdim cevap bekliyom bakam olaymı çıkar bilemicem http://www.maxicep.com/symbian-s60v...leme-aralik-2011-a-13-547695.html#post4177299

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
cok sıkılrsan pmnı kapa
kımseyı dusunme
az tersle katı ol ki degerın bılınsın
bende cok guldum kıramadım
ama gerı geldı öyle seyler gördumkı aptallıgıma yandım
aynı duruma düş ıstemem
oyuzden uzme kendını kafana göre takıl cık
takma kımseyı

mıllet üzülsün gerılsın

----------Eklendi @ 02:01:38 ---------- Yazıldı @ 01:58:29 ----------

ve su sıteye üye oldugumdan berı tanıdıgım asla dedıgı lafına sonuna kadar dusunmeden atlycam nadir parmakla gösterılcek ınsan var

onlarda bılıyo kendını

gerısı bı zamandan sonra püf dıye ucuyoo
işte o püf etkısı yaratan insanlar ıcın kasma kendını

:)

mstf_l

mstf_l

Üye
konuyu da biraz once gezlnirken gordum valla cok var oylleri benimde oldu aynısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt