anılbaran
Üye
Hak Edilen Değeri Görememek
bi kişide gelip tebrik etsin , Anılbaran allah razı olsun saatlerce ugraşıyon milletle diye . Bi kerede görün artık beni ille özel uygulamalarımı paylaşıyım. Onumu istiyonuz ? Zamanı gelince oda olucak çooookk yogunummmm okul belası yüzünden . X kişisinin derdiyld bile ne kadar zor şartlar altında yardım ediyom kimse bilmiyo . Pc açmamam lazımken açıyom. Menfaat çilik için degil. Yürekten söyleyen delikanlı yok mu ? yok işte. 9 ay oldu 5800 ı alalı . Memmunum çok şükür. Symbian işe ilgili önceden altyapım oldugu için biliyom heryeri ni kullanmasını . Evett benimde bilmedigim şeyler vardı ama ögrendim çünki sıradan biri degili m bir çok symbian cihaz kullandım çünki. Maxicepi biliyom . Şuan 2 tane admin var . Daha önce bi admin daha vardı nerde o ? c ile başlayan bi nicki vardı sanırsam . Nerde o abimiz nereye gitti ? Burak ve necmati niye gitti ? bimod var forumda onun hakkında birisine bişi sorcam admin abilieremize gerekirse sorarım. Bi kişide yönetimden gelsin ugraşıyon iyi güzel deyip taktir etsin . Milletin küfürünü ben yiyorum forumda . Neymiş öyle böyle şöyleymiş sana ettigim küfürün haddi hesabı yok muş . Artık yoruldum yapamayan üyeler bana başlıyo sövmeye yeter artkk. Benimde sosyal kişisel ve saglık problemlerim bide lanet olsun ki bi okulum var . Saatlerce maxicepteyim ben . Belkide en çok ben giriyom. 3 günden beri s60 v5 bölümünde n mesaj yazmıyom. Bi bakın orya yine yardım isteye nler gelmiş. Okul çok etkiliyo beni. Maxicepte okulu . Zamanı m yok. Yapcak çok projem var forumda en az 20 farklı proje . Zamanı gelince paylşcam elbet. Saatlerce burdayım mesaj yazmasamda bu ara . Bagımlısıyım aga maxicep +nokia+symbian üçünde de . Maxicdpin en çoooook sevilmesinde rol oynayan symbian +nokia ve symbianını uygulamaları . 1 milyom üyesinin oldugu zamanı biliyom ben buranın. Sitenin tam geliştigi dönemlerde idi. Maxicep e laf ettirmemm kolay kolay gitmem . Maxicep hep savuru m burası aile gibi çünki. 1-2 ay önce fofumda sevdiim biri banlandı . Ma...... ipucu yeterli sanırsm. Oda son derece yardım sever. Siteye büyük katkısı oldu. Küfür etti diye sınırsız bannn. Bari 3 uyarı puan nı verin . O ksdar basıtmi. Zamanım olursa ma..... dostumla iletişme geççem zaten . Bişi yapamıyolar sonra bana suç atıyolar . S60v5 te nadir abi vardı . Mod luk yaptı . Onunda çook faydası vardı . Ama artık emektar rütbesi vermişler . Çoook özledik çook eskileri. Android çiler geldi bizi ayırdı . Kavga cıkartıyolar. Onların yüzünden kaç kişi ban yedi. Bi tane yönetici var telefondan fazla anlamıyo ama adamı nereye koymuşlar. Bazı kişiler le aynı işi yapıyoz üyeler onu el üstünde tutuyo bizi tutmuyor . Ozan abi başta olma k üzere tüm yöneticilere siteye emek verenlere saygım sevgim sonsuz . Bazı şahıslar var sırf forumda adımı duyurmak içim popüler olmak içim bişiler paylaşıyolar. Ayıp, biz allah rızası için elimizde ne varsa yardım ediyoz . Sizinki iş mi ? napıyım bendemi gideyi m omu yani ? Gidrsem kimse üzülmeyecek . Umrunda degilim kimsenin burda. Benim gibi yardımcı olan symbian bölümlerin toplasan 10 kişi var. Onca 10 kişi anlar beni . Buraya yazdıgım yazıda aklımdan gecenler. Yansıtıyom yani maxicep e kızmıyom .zaten kızmamda. burası benim her şeyim. Sosyal hayatım bura artık benim . Yoruldum artık herşeyden . Bıktım . Herkes diyo se n napıyon ki maxicepte deyom böld böle . Boş iş onlar deyip herkes küçümsüyo. Biraz emek harcayanları görün. Elbette görüyosunuz ona bişi demem zaten hakkımm yok. Maxicep sitem etmiyom bide siz başlamayın. Herkes yanlış anlıyo zaten. Herşey kötü gidiyor. (devamı gelecek belki çook sinirliyim suan
)
)