sms sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogz_07

Üye
    Konu Sahibi
sms sorunu yardım
arkadaşlar kontörlüden faturalıya geçtim avea sms paketı sureklı her ay yapıyorum faturalıya gectıkten sonrada yaptım ancak sureklı mesajlar giden kutusuna takılıyor gonderılemıyor falan diyor tekrar gönder diyorum bı kaç kez ancak yolluyor cihaz n73 hattan oldugunu dusunuyorum daha once yoktu bılgısı olan varmı bu konuda ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ayarlarini kontrol et belki zamanli ayarlanmistir.yada gelen mesaja karsilik veriyorsaniz ayni merkez yolunu acin.

ogz_07

Üye
    Konu Sahibi

ogz_07

Üye
    Konu Sahibi
aynı merkezle cevapla secenegını actım avea hatlara skıntısız mesaj aktarımı başka hatlara msj gtmedı eskı halıne aldım bu sefer sorun yok gbı

emre0298

emre0298

Üye
bendede aynı sürekli beklemeye alıyo mesajları bazen 10 dk sonra bazen 5 6 saat sonra gönderiyo bazen başarısız diyo böyle devam ederse wodafone geçiş yapcam

gölgee_65

gölgee_65

Üye
bendede aynı sürekli beklemeye alıyo mesajları bazen 10 dk sonra bazen 5 6 saat sonra gönderiyo bazen başarısız diyo böyle devam ederse wodafone geçiş yapcam

Evet arkadaşım ben de bir süreliğine Avea kullandım gerçekten Avea'nin mesaj alt yapısı çok pasif. Bana mesajlar genelde 45 dakka sonra geliyordu, attığım mesajlar gitmiyor toplanıp hepsi birden gidiyordu, Vodafone'a geri döndüm kurtuldum tavsiye ederim Vodafone kan yapar :D

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
MERHABA;

avea mesaj merkez numarası : +905598008000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt