haftasonu kar geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
haftasonu kar geliyor.
Cuma gecesinden itibaren tüm yurt, soğuk havanın etkisi altına girecek. ve 'da hafta sonu kar bekleniyor. İstanbul'da sıcaklık 4 dereceye düşecek

Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde soğuk hava etkisini sürdürürken gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum ve Kars’ta eksi 22 derece olarak ölçüldü.

Erzurum Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, yüksek basınç sistemi etkisi altında olan bölgede, soğuk hava etkisini sürdürüyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum ve Kars’ta eksi 22, Ardahan’da eksi 16, Bayburt ve Ağrı’da eksi 12, Iğdır ve Erzincan eksi 6 derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının Kars ve Ağrı’da eksi 6, Ardahan’da eksi 4, Erzurum’da eksi 3, Bayburt’ta 0, Iğdır’da 2 ve Erzincan’da 6 derece olması bekleniyor.

aberturk.com

mstf_l

mstf_l

Üye
bi yandan kar yagmasını istiyom bir yandan sokaklardaki onca insan aklıma geliyor

• Beğen
Tepkiler: spy ghost ve Tuba.Erva
spy ghost

spy ghost

Üye
keşke gelse diyeceğim ama tuba da haklı

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
buketcik

buketcik

Üye
görmeden tutmadan dokunmadan ölürsem gözüm açık gidecek.

----------Eklendi @ 19:26:10 ---------- Yazıldı @ 19:25:08 ----------

''bir günde dört mevsimi yaşan türkiyede ''kar görmeyen iller var onu demek istedim.:alkis

spy ghost

spy ghost

Üye
Tekub oradan çıkın Erzruma gidin biraz Antalyaya nadiren ve ötesi bir şekilde yağıyor biliyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve buketcik
spy ghost

spy ghost

Üye
boşverin İstanbula gelme kararınız varsa başka yer düşünün yaşanacak şehir değil :) sizin için Ankara felan iyi olabilir

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Bizim burada haftaya kadar kar yok. Ondan sonrası gelir sanırım...

SHS

SHS

Üye
burayada kar yağmıyor:( bozdağa mı gitmeliyiz illede.. Orası bile parsellenmiş resmen..

anılbaran

anılbaran

Üye
Yalan haber bunlar balıkesıre gelmıyo çünki :D

• Beğen
buketcik

buketcik

Üye
burayada kar yağmıyor:( bozdağa mı gitmeliyiz illede.. Orası bile parsellenmiş resmen..

bende ondan bahsettim ama kimse anlamadı beni.
bende görmek istiyorum.ıslanmaktan sıkıldım kar yağsa söyle lapa lapa.ohhh ne güzel olur

Astrosman

Astrosman

Üye
Bizim burada haftaya kadar kar yok. Ondan sonrası gelir sanırım...

tempestshine

tempestshine

Üye
En şanssız biziz vallaha.Ankara'ya lapa lapa kar yağar.Bizde habire soğuk ve ayaz :kotu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt