yeni surum belle yuklu degilse cikmaz yani 609 olan olucak yada widgetler yuklu oluca rss lerbende çıkmadı yaw:/
607 versiyonundada çıkıyor rss ler.. sadece 609 a has birşey değil.. rss widgetini yüklemesi gerek arkadaşın..
yeni surum belle yuklu degilse cikmaz yani 609 olan olucak yada widgetler yuklu oluca rss ler

607 versiyonundada çıkıyor rss ler.. sadece 609 a has birşey değil.. rss widgetini yüklemesi gerek arkadaşın..
hangi orjinal bellede yoktu? kardeşim bu müzik sorunu annada bile oldu!! o zaman ufak bir tavsiye teli depolam modunda pc ye bağla. private ve resource dosyalarının içindeki bütün dosyaları tek tek araştır ve içinde gördüğün wav, mp3 ,acc lerin hepsini gizli yap. ozaman istediğin yere yükleyebilirsin. dediğim dosyaları yapma gizli sadece wav ları mp3 leri falan yap gizli.. biraz uzun zahmetli iş ama. çaren bu benceorjinal bellede yoktu ama boyle müzik sorunu.. Ayrıca rss widgeti nasıl yüklenir nereden bulabilirim:/
orjinal bellede yoktu ama boyle müzik sorunu.. Ayrıca rss widgeti nasıl yüklenir nereden bulabilirim:/
hangi orjinal bellede yoktu? kardeşim bu müzik sorunu annada bile oldu!! o zaman ufak bir tavsiye teli depolam modunda pc ye bağla. private ve resource dosyalarının içindeki bütün dosyaları tek tek araştır ve içinde gördüğün wav, mp3 ,acc lerin hepsini gizli yap. ozaman istediğin yere yükleyebilirsin. dediğim dosyaları yapma gizli sadece wav ları mp3 leri falan yap gizli.. biraz uzun zahmetli iş ama. çaren bu bence
tamam şimdi anladım
Arkadasin muzik sorunu yok demek istedigi muzik oynaticinin sadece muzik klasorunu goruyor olmasi.
o zaman kendi cfw yapcak..
Mesela boyle sadece bir kaci
Resimde gordukleriniz rss degiml yerimi onlar.hocam rss widget yüklü olduğu halde görünmüyor bende:/ c/private/200159c0/themes klasörünü silip yeniden başlattım yine olmadı.bu resimde göründüğü gibi nasıl yaparım?
Bi de şeffaf e-posta widgetı arıyorum ama bulamadım
kurtuluş hocam ben yükledim yalnız widgetlerde yer imi ekle diyorum ekrana yüklenme işareti geliyo ama hiç yüklenmiyo bayadır tutuyorum ana ekranda ama olmadı ayrıca web beslemelerini yaptım oda olmuyo acaba ne yapmak lazım abi yer imi widget ini seçince gelen ekran bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

N8 bellemi kullaniyorsunuz?bana witget olarak olmuyo