Belle widgetler için RSS servis adresleri

Sponsorlu Bağlantılar

valent

valent

Üye
Teşekkürler kardeşim

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bende çıkmadı yaw:/

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
madness yüklü bende.. Kurtuluş senin belle'ni yüklemedim su sorularıma cevap verebilir misin kardeşim madness de müzikler illa müzik klasörunde olacak olmazsa bulamıyor sende de boyle mi bu sıkıcı durum? Ona göre bana en sonki en güzel belle sürümünü önerir misin lütfen sana zahmet?

n000k

n000k

Üye

yeni surum belle yuklu degilse cikmaz yani 609 olan olucak yada widgetler yuklu oluca rss ler
607 versiyonundada çıkıyor rss ler.. sadece 609 a has birşey değil.. rss widgetini yüklemesi gerek arkadaşın..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadasim benimki onunki diye birsey yok.
Sadece modifiye yapiyoruz muzik klasorunu gorme sebebide yuklu oyunlarin prolarin seslerinin gorunmemesi icin ozamanda muzik dinlerken oyunlarin muzikleride ara ara cikiyor.bircok kisi icin bu onemlidir.
Ama yok benimki onemli degil her klasoru gorsun derseniz ozaman kendi cfw kendin hazirliycaksiniz.
:(

----------Eklendi @ 11:11:42 ---------- Yazıldı @ 11:09:27 ----------

607 versiyonundada çıkıyor rss ler.. sadece 609 a has birşey değil.. rss widgetini yüklemesi gerek arkadaşın..

Bende belirttim zaten yada rss yuklu olurcak diye ;)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
orjinal bellede yoktu ama boyle müzik sorunu.. Ayrıca rss widgeti nasıl yüklenir nereden bulabilirim:/

n000k

n000k

Üye
orjinal bellede yoktu ama boyle müzik sorunu.. Ayrıca rss widgeti nasıl yüklenir nereden bulabilirim:/
hangi orjinal bellede yoktu? kardeşim bu müzik sorunu annada bile oldu!! o zaman ufak bir tavsiye teli depolam modunda pc ye bağla. private ve resource dosyalarının içindeki bütün dosyaları tek tek araştır ve içinde gördüğün wav, mp3 ,acc lerin hepsini gizli yap. ozaman istediğin yere yükleyebilirsin. dediğim dosyaları yapma gizli sadece wav ları mp3 leri falan yap gizli.. biraz uzun zahmetli iş ama. çaren bu bence

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Orjinal bellede olmama sebebii txt doyasinin heryeri gormesidir bizler dosyalarin isimlerini yazarak gormemesini sagliyoruz.
Rss heralde paylasildi bakarasaniz bulabilirsiniz zannediyorum.

----------Eklendi @ 11:31:33 ---------- Yazıldı @ 11:27:09 ----------

hangi orjinal bellede yoktu? kardeşim bu müzik sorunu annada bile oldu!! o zaman ufak bir tavsiye teli depolam modunda pc ye bağla. private ve resource dosyalarının içindeki bütün dosyaları tek tek araştır ve içinde gördüğün wav, mp3 ,acc lerin hepsini gizli yap. ozaman istediğin yere yükleyebilirsin. dediğim dosyaları yapma gizli sadece wav ları mp3 leri falan yap gizli.. biraz uzun zahmetli iş ama. çaren bu bence

Arkadasin muzik sorunu yok demek istedigi muzik oynaticinin sadece muzik klasorunu goruyor olmasi.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
bu renkli widgetler içinde verilen rss widget default u. kendim denemedim, çünkü bendeki cfwde yüklüydü.. bu renkli widgetler içinde orjinale geri dönmek isteyenler için verilmiş default olanı. bi dene istersen. ben şimdi upload ettim.

----------Eklendi @ 12:35:47 ---------- Yazıldı @ 12:34:10 ----------

Arkadasin muzik sorunu yok demek istedigi muzik oynaticinin sadece muzik klasorunu goruyor olmasi.
tamam şimdi anladım :) o zaman kendi cfw yapcak..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
çok sağolun yardım için:) evet müzik sorunum yok sadece heryerdeki müzikleri neden görmüyor diye bir sorunum var o da önemli ama yapacak birşey yok. Rss bakayım olacak mi

projectmaximo

projectmaximo

Üye

Mesela boyle sadece bir kaci ;)

hocam rss widget yüklü olduğu halde görünmüyor bende:/ c/private/200159c0/themes klasörünü silip yeniden başlattım yine olmadı.bu resimde göründüğü gibi nasıl yaparım?
Bi de şeffaf e-posta widgetı arıyorum ama bulamadım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam rss widget yüklü olduğu halde görünmüyor bende:/ c/private/200159c0/themes klasörünü silip yeniden başlattım yine olmadı.bu resimde göründüğü gibi nasıl yaparım?
Bi de şeffaf e-posta widgetı arıyorum ama bulamadım
Resimde gordukleriniz rss degiml yerimi onlar.
kaydettiniz yerimleri cikiyor.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
hmm anladım teşekkürler:)

SilentOne

SilentOne

Üye
way be yer imi de guzlmis

cihatyılmaz

Üye
kurtuluş hocam ben yükledim yalnız widgetlerde yer imi ekle diyorum ekrana yüklenme işareti geliyo ama hiç yüklenmiyo bayadır tutuyorum ana ekranda ama olmadı ayrıca web beslemelerini yaptım oda olmuyo acaba ne yapmak lazım abi yer imi widget ini seçince gelen ekran bu

cihatyılmaz

Üye
kurtuluş hocam ben yükledim yalnız widgetlerde yer imi ekle diyorum ekrana yüklenme işareti geliyo ama hiç yüklenmiyo bayadır tutuyorum ana ekranda ama olmadı ayrıca web beslemelerini yaptım oda olmuyo acaba ne yapmak lazım abi yer imi widget ini seçince gelen ekran bu

hatalar düzeldi şuan kullanıyorum süperr :)

Uqur5445

Üye
bana witget olarak olmuyo

Üst Alt