C7 Belle toplama, effeckli, stabil CFW

Sponsorlu Bağlantılar

fatih982

fatih982

Üye
link indi ancak sonradan eklenen widgetler eski görünümde yani renkli değil nasıl onları renli hale getirebilirim

fatih982

fatih982

Üye
tamam haggar 73 bekliyorum tarifini

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfaya tarif ve link atıldı. hayırlı olsun kardeşim. umarım hoşuna gider

fatih982

fatih982

Üye
eyvallah

----------Eklendi @ 19:06:50 ---------- Yazıldı @ 18:37:59 ----------

söylediğin dosyaları söylediğin yere attımama widgetler değişmedi

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi

Bunları dene kardeş. Önce dosyaları rardan çıkar, sonra RomPatcherdan Patchları aktif yap. Sonra dosyaları söylediğim yere taşı. Üzerine yazayım mı sorusuna evet de. cihazı yeniden başlat.

----------Eklendi @ 20:03:56 ---------- Yazıldı @ 19:16:02 ----------

Kardeşim ilk konuya şeffef vidgetli ve değişik fontlu rofs3 attım. Bununla yeniden flash at.

fatih982

fatih982

Üye
benim için verdiğin uğraşa teşekkür ederim

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
Birşey değil kardeşim. İşe yaradı umarım. güle güle kullan

qwerty5757

qwerty5757

Üye
mesut kardeşim gercekten güzel bi cfw yapmıssın fakat bende posta kutusu yapılandırması olmadı sende de böyle bir sorun varmı ?

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
mesut kardeşim gercekten güzel bi cfw yapmıssın fakat bende posta kutusu yapılandırması olmadı sende de böyle bir sorun varmı ?

kardeşim böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Bende aynı cfw' yi kullanıyorum uzun zamandır. Daha önce böyle bir sorun yaşadın mı bilmiyorum ama ilk defa böyle bir sorun dile geldi. Cfw ile ilgili olduğunu sanmıyorum, İnternete bağlanma ile ilgili başka sorun yaşamıyorsan eğer.

qwerty5757

qwerty5757

Üye
kardeşim hallettim benden kaynaklanan bir problemmiş. Başka bir sorunum yok suan. Gercekten güzel bi cfw yapmışşın. Başarılarının devamını dilerim.

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim hallettim benden kaynaklanan bir problemmiş. Başka bir sorunum yok suan. Gercekten güzel bi cfw yapmışşın. Başarılarının devamını dilerim.

Teşekkürler kardeşim. Güle güle kullan. İnsanların en hayırlısı diğer insanlara faydalı olandır. Faydam olduysa ne mutlu bana

• Beğen
Tepkiler: qwerty5757
qwerty5757

qwerty5757

Üye
Büyük hava durumu widgetinin linkini atabilir misin?

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardeşim

Yalnız cfw içerisinde olması gerekiyor.

qwerty5757

qwerty5757

Üye
kardeşim yatay dönen ekran koruyucuyu kaldırmak mümkün mü?

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
bilgim yok kardeşim. Demek istediğini anladım ama böyle bir şey düşünmedim hiç ve böyle bir araştırmam olmadı.

Bu arada spb weather diye bir program var. Forumda aramaya yaz çıkıyor. Hava durumu programı. Sağolsun arkadaşlar Türkçe'sini yayınlamışlar. Harika bir şey. Nokianınkinden çok daha kaliteli hava tahmini daha güzel ve vidget destekli bilgine.... Bulamazsan yaz buraya atayım

qwerty5757

qwerty5757

Üye
Şunu demek istedim: Tuşları kitledikten sonra telefonu yatay çevirince ekran koruyucuda dönüyor. Ílk çıkan belle sürümünde telefon yatay dururken ve tuşlar kitlendikten sonra ekran dönmüyordu. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardeşim. Ekran yatay olunca ekran koruyucu resmi şekli kayıyor. Ama inan bilmiyorum. Benim bildiklerim forumda okuduğum kadar. Fazlası değil inan. Bende muzdaribim o konuda

emelli

emelli

Üye
arkadaşlar bu cfw de fm verici çalışmıyor özellik desteklenmiyor hatası veriyor

Üst Alt