Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C7 Belle toplama, effeckli, stabil CFW
Sponsorlu Bağlantılar
mmb7982
Üye
hocam eline sağlık
arkadaşlar şuana kullandığınız kadarıyla şarjında bir sorun varmı?nasıl bir kullanıma ortalama kaç gün gidiyor bilgi verirmisiniz?bir de gözünüze takılan + ve - leri nelerdir acaba?
haggar73
Üye
Konu Sahibi
sağol kardeşim. Güle Güle kullan. Şarj ile ilgili bi şey diyemem çünkü tel sürekli i9nternete bağlı ve sürekli kurcalıyorum. Cfw de bana göre önemsiz bir iki hata var ama sonuçta yazılım orijinal belle değil. dediğim gibi bana göre önemsiz.
artı olarak ise çok hoşuna gideceğinden eminim. beğenmezsen zaten bir kaç arkadaş daha cfw hazırlamış. değişitirirsin en kötü ihtimalle
BelaMonte
Üye
arkadaşlar benim gibi cahiller için flash nasıl atılır ögreten biyer varmı birde c7 belle nasıl yapılır açık açık resimli konulu başlıktakini yapmaya çalıştım een sonunda hata verdide onun yöntemiyle bunun yöntemi aynımı kusura bakma kardeş cahillik işte istersen googleye açık açık resimli yazarsan benim dediğim konuya bakarsan sevinirim yinede çok teşekkürler sizin gibilerden birşey ögrenmek çok güzel
52mrt1905
Üye
bu verdiğin rofs3,rofs2,uda,core dosyalarını sızdırılan belle deki aynı uzantılı dosyalarla değştirip öyle flaşlıyacağız demi
negaTive*
Üye
arkadaşlar bu cfw gerçekten çok güzel arkadaşın telefonuna yükledim ben c5-03 kullancısıyım bu cfw içerisindeki nokia remix zil sesi çok hoşuma gitti internette okadar araştırmama rağmen bulamadım. Bu zil sesini cfw den nasıl alabilirim ?