RamBlow sorunu (5800)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onur_Q7

onur_Q7

Üye
    Konu Sahibi
RamBlow sorunu (5800)
Arkadaşlar benim bi sorunum var.5800 telefonum var ramblow yüklü.Son zamanlarda 2-3 taş çatlasa 4 tane uygulama açık.Tel (hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin) diyor.Eskiden böyle birşey yoktu.Ramblow ile temizleme yapıyorum.Toplam hafıza 50 küsür mb.Herşeyi temizliyorum 32 mb mı ne boş oluyor.Eee diğer 20 mb nerede? :S Format attım ramblow'u yükledim tamam 50 mb tın 50 side boş.Fakat bir süre sonra yine aynı sorun çıktı.Artık herşeyinde bi sınırı var az kaldı 5800ın duvarda vesikalığı çıkacak :@ Yüklediğim programlamı alakalı bilmıyorum ama lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Muhtemelen yüklediğin programlardandır... Kullanmadıklarını sil derim. bi de şöyle test et kapat aç telefonu açılır açılmaz ram blow'a gir ve bak eğe ilk açtığında düşük bi süre sonra yükseliyorsa kesin programlardandır...

onur_Q7

onur_Q7

Üye
    Konu Sahibi
Bende öle düşünüyorum.Başka seçenek yok.Ya bir daha format atcam ramblowu açıp sonrada uygulamaları tek tek yükledikten sonra bakcam hangi programdan kaynaklanıyo diye.Yada fazlalıkları silip olmazsa format atcam.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
web'te gezinirken mi sorun çıkartıyor?

onur_Q7

onur_Q7

Üye
    Konu Sahibi
web olsun.Başka bi uygulama açarken olsun.Her türlü yapıyor.Ama eskiden sadece web te yüksek mb lı sayfaları açarken yapıyodu.

----------Eklendi @ 21:21:06 ---------- Yazıldı @ 20:41:03 ----------

Şimdi tele format attım.Uygulamaları tek tek yüklerken sorun yok.Fakat whatsapp ı yükledim yine düştü 32mb ye ram.Ya eskiden kullanıyodum böyle bi sorun olmuuyodu.Biri benim teli alıp dürttü mü nldu arkadaş ya :@ Şimdi napmam lazım bileniniz varmı??

Mert045

Mert045

Üye
Whatsapp bende kullanıyorum. Ondan kaynaklanıyor. 25 mb a kadar ram yiyor. Programdan çıkmak mümkün değil ram çok olsun istiyorsan onu kaldır sorun hallolur tam bir ram canavarı :oke:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
ne ise yarıyo o hiç yüklemedim

Mert045

Mert045

Üye
Bedava mesajlaşma internet üzerinden

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
whats app tan whats app a mı? numaraya gönderilmez yani değil mi :D

onur_Q7

onur_Q7

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp bende kullanıyorum. Ondan kaynaklanıyor. 25 mb a kadar ram yiyor. Programdan çıkmak mümkün değil ram çok olsun istiyorsan onu kaldır sorun hallolur tam bir ram canavarı :oke:

Eskidn öle bi sorunu yoktu .s Zaman geçtikçe afallıyolar.Harbi bu 5800ın sonu nereye gidiyo çok merak ediyorum..

----------Eklendi @ 23:36:43 ---------- Yazıldı @ 23:35:10 ----------

whats app tan whats app a mı? numaraya gönderilmez yani değil mi :D

Kısaca sms derdinden kurtuluyosun kardeş ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt