5800 hafıza kartının boyutu düştü! Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamdi9393

hamdi9393

Üye
    Konu Sahibi
5800 hafıza kartının boyutu düştü! Yardım !
Arkadaşlar 5800 xm kullanıyorum en son pc ye bağladıktan sonra hafıza kartı bozuk uyarısı verdi. Bi kaç gün çözüme uğraştım dosyalarım gitmesin diye fakat olmadı en sonunda telefondan biçimlendirdim bu sefer hafıza kartı boyutu 8 gb dan 30 mb ye düştü! Telefonu pcye bağlayıp pcden de format attım yine çözemedim. Formlarda konuları araştırdım bu sorun bazı kişilerde de olmuş. Hafıza kartımı cöpe atmak istemiyorum lütfen yardım edin. Yardımlarınızı bekliyorum ..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
eger ki toplam boyut 30 mb olarak görünüyorsa,veri kaybı olmuş demektir.eger ki veri kaybı olduysa kurtarılamaz diye biliyorum.ama yine de başka cevapları bekle.

atakantan

atakantan

Üye
bence yenisini al böyle durumlarda çözüm yok biliyorum

hamdi9393

hamdi9393

Üye
    Konu Sahibi
Evet. toplam boyut 30 mb yapaçk bişey yok gibi görünüyo yardımlarınız için teşekkürler.

----------Eklendi @ 13:18:09 ---------- Yazıldı @ 13:08:18 ----------

peki neden veri kaybı olmuştur ?

----------Eklendi @ 14:17:59 ---------- Yazıldı @ 13:18:09 ----------

eger ki toplam boyut 30 mb olarak görünüyorsa,veri kaybı olmuş demektir.eger ki veri kaybı olduysa kurtarılamaz diye biliyorum.ama yine de başka cevapları bekle.

veri kaybı hangi durumlarda olur ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla hangi durumlarda olabileceği hakkında çok fazla bir bilgim yok.ama biçimlendirken,dosya atarken falan çıkardıysan olabilir belki.

hamdi9393

hamdi9393

Üye
    Konu Sahibi
hm. Peki teşekkürler

djmatrix

Üye
aynı sorun bende de oldu :( çözümü yok sanırım

mstf_l

mstf_l

Üye
bende de var ama duzeltemedim danamadigim yontem kalmadı pc de dos yazılımlarıyla bile denedim duzelmedi

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...