Symbian Seçme Nedeniniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Symbian Seçme Nedeniniz?
Evet Nokia'cılar soru basit : Symbian seçme nedeniniz nedir?

Mantıklı cevaplar veriniz lütfen...

Lenneth

Üye
Nokia, yillarin markasi kalitelidir diye guvendim N8 aldim, ama kisa surede pisman oldum.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
Malzeme Kalitesi olarak zamanında çok nokia kullandım.ama artık yazılımsal olarak geride kaldı.

(Not:Nokia Baz alarak cevap yazdım.Symbian değil.)

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Kullanıcı arayüzü oldukça kullanışlı ve kullanıcının yazılımı kendine özgü has ve istediqi qibi tasarlamasında olanak sağlayan TEK işletim sistemi Symbian olduqu için

kendi şahsi fikrim tabiki:)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
(: Nokia dan başka güvenilir marka mı varmış .d yıllardır nokia kullanıyorum adamlar telefon üretirken malzeme kalitesini arttırıyor diğer tel şirketleri gibi malzemeden kısmıyorlar :) şuan n8 kullanıyorum süper telefon :) güncelleme gelince daha da süper olacak ;)

n000k

n000k

Üye
bir androitçinin kalkıpta burda gelip bunu sormasından rahatsızım ki bu şahıs her hasılda nokia ve nokianın çıkardığı bütün telefonları kötülemekle uğraşıyor..ve ayrıca bu şekilde bir konu daha önce açılmıştı!!! ben söyleyeyim cvb ımı , geniş teknik servis, malzeme kalitesi ve virüssüz işletim sistemlerini kullanmasından..

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
qsaw

qsaw

Üye
Farklı olmayı seviyorum.Artık her 8 yaş üstü çocukta android var.:aha:

• Beğen
Tepkiler: ens.aslan, mehmet_ufuk, OzGuRKnowN ve 2 diğerleri

uran22

Üye
ben nokia ile büyüdüm gardeş :D

• Beğen
Tepkiler: ens.aslan
ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
çünkü symbian almakla bi hata yaptık ve böyle devam android çok karışık bi uygulaması bol diye alınmaz wp görsel açıdan berbat kanımca meego da iyi fakat pahalı (n9) ios da pahalı öğrenciyiz biz :ehe

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Türkiye de altyapı ve servis ağı diğer sistemlere göre daha sağlam ve kaliteli olduğu için tercih ettim, ama 2–3 yıl sonra android aynı niteliklere sahip olursa o zaman androide geçebilirim...

PriZm

PriZm

Üye
çünkü symbian almakla bi hata yaptık ve böyle devam android çok karışık bi uygulaması bol diye alınmaz wp görsel açıdan berbat kanımca meego da iyi fakat pahalı (n9) ios da pahalı öğrenciyiz biz :ehe

ne kaldı geriye :ehe

ender_18

Üye
çünkü işletim sisteminin çalışma tarzı android gibi deil işlemciye çok yüklenmiyo buda şarzı daha uzun kullanmamı sağlıyo o yüzden ayrıca android deki bütün özellikler symbian da kullanılıyo

qsaw

qsaw

Üye
çünkü işletim sisteminin çalışma tarzı android gibi deil işlemciye çok yüklenmiyo buda şarzı daha uzun kullanmamı sağlıyo o yüzden ayrıca android deki bütün özellikler symbian da kullanılıyo
"ayrıca android deki bütün özellikler symbian da kullanılıyo" bunu yazmayacaktın şimdi başına kullandıkları programlarla üşüşürler gardını al :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: ender_18 ve ~N.A.W.Y~

ender_18

Üye
isletim sistemi özelliklerinden bahsettim

m542tf

m542tf

Üye
kullanım kolaylığı

n000k

n000k

Üye
elektrik faturama dost işletim sistemi :D

cardanadam

cardanadam

Üye
bu konu daha öncede açılmıştı ve tartışma çıkmıştı böyle konular açmaktan vaz geçin artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt