hani nerde bu bada 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
hani nerde bu bada 2.0
yılbasında dediler hani nerde bu bada 2.0 bu bize ders olsun birada hayatta güvenmem badaya da samsunga da yazıklar olsun

kajal3636

kajal3636

Üye
yılbasında dediler hani nerde bu bada 2.0 bu bize ders olsun birada hayatta güvenmem badaya da samsunga da yazıklar olsun

aylarca 2011 son ceyrek dedıler yıl sonu yaklasınca ekım sonu oldu sonra kasım sonu sonra aralık sonu bıde as we promıssed dıyıp durdular yalancılar ordusu sımdıde 2012 ılk ceyrek bızde bada 2.0 cıkcak dıe aldık vawe 2 lerı betalarla cebellesıp duruoruz bırda samsung asla ama asla almam androıd kullanıcılarını guncelleme manyagı yaptı sureklı yenı uygulama oyun vs .. neyse korelıler ıcın bız savasdık adamlar gıbıp macarlara acıorlar ılk kıesı helal wallahı bısı demısorum ayrımcılık yapılsın demıorum ama bıze karsı yuzde 5-10 farklı olması gerek neyse ıs menfeate dusdumu kımse kımseyı tanımıor yazık.....

• Beğen
Tepkiler: elvan1993

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
tmm ocak ayınıda bekliyelim bakalım nolcak sanmıyorum çıkacağını

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
sizi üzmiyim ama marttan önce çıkmaz gibi...

fullwar

fullwar

Üye
En son verilen tarih 2012 ilk çeyrek. Beklentim Ocak ama sanki Marttan önce çıkmaz gibime geliyor.

furkanosman

furkanosman

Üye
betalara bakılırsa anca mart belkide gecikir yine hep gecikiyo :/

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
napalım yediğimiz kazıkla oturup beklicez malesef aslın sokağa çıkıp bunları rezil etmek gerek ama öle şeylerle işim olmaz ben yaz a bekliyorum artık

azK

Üye
Bu telefonu aldığımda kazık yediğimi düşünmedim. Galaxy S ile aynı donanıma sahip sırf Bada işletim sistemi yüzünden ucuz olduğunu ama eldeki programların yeterli olduğunu düşünüyordum. Fakat bir google maps'i bile 3.0.2 ile kullanmak zorunda kalıyorsam biraz da Samsung düşünmeli getirdiklerini. Şu telefona zaten var olan, üstelik de milyonların kullandığı 3-4 tane uygulamayı uyarlamaz mı insan? Güzelim ekrana oturmayan çirkin çirkin widget'ları zaten hiç saymıyorum. Ekrana kısayol atmamız bu kadar mı sakıncalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt