Hafıza kartı yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı yardım.
Arkadaşlar benim müzik çalarda muziklerim görünmüyor ama dosya yöneticisinden görebiliyorum. Müzik kütüphanesini yenile deyince 0 dosya eklendi diyor . Bide hafıza kartındaki sis dosyalarını yuklerken dosya bozuk hatası alıyorum . Telefonu kapatıp açtığımda yüklüyor sorun olmuyor ama bu hataları nasıl çözebilirim. Hard format fayda etmedi. Sorun büyüc ihtimal hafıza kartında kartı biçimlendirmeden bu sorunları nasıl çözebilirim ?

cemilmatkap

Üye
ayni sorun bende var hafiza kartini çikarip telefonu kapatip açip hafiza kartini takiyorum öyle giriyor nete...Hafiza karti takiliyken ne Wlan nede Turkcell Internet ten girmiyor hafiza kartimda anormallik var ama biçimlendirmek istemiyorum

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Arkadaşlar benim müzik çalarda muziklerim görünmüyor ama dosya yöneticisinden görebiliyorum. Müzik kütüphanesini yenile deyince 0 dosya eklendi diyor . Bide hafıza kartındaki sis dosyalarını yuklerken dosya bozuk hatası alıyorum . Telefonu kapatıp açtığımda yüklüyor sorun olmuyor ama bu hataları nasıl çözebilirim. Hard format fayda etmedi. Sorun büyüc ihtimal hafıza kartında kartı biçimlendirmeden bu sorunları nasıl çözebilirim ?

1:Hafıza kartına "music" adında bir klasör oluştur ve tüm müzikleri buraya taşı ve müzik çalardan tarat

2.sis dosyaları bozuk demesi hakkında bilqim yok ama virüs olabilir kartı tarat temizle virüsleri bide öle dene

triyaki43

triyaki43

Üye
Aynı sorun bendede var müzik çalarda eklediğim müzikler çıkmıyo ben çözümü biraz uzun yoldan halelttim kendimce. Pc den bluetooth üzerinden tüm mp3 lerimi tele tek tek attım ve müzik çalara ekledim şuanda hepsi görünüyo.

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
1:Hafıza kartına "music" adında bir klasör oluştur ve tüm müzikleri buraya taşı ve müzik çalardan tarat

2.sis dosyaları bozuk demesi hakkında bilqim yok ama virüs olabilir kartı tarat temizle virüsleri bide öle dene

Öneri bi virüs programı var mi ?

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Öneri bi virüs programı var mi ?

Al kardeş
http://www.maxicep.com/attachments/18350d1236548488/

Bu kodlar YAPMAK ICIN

kod: XWJJ-9FZK-D9CY

eğer olmasa bide bu

kod: UL75-B3Y8-PTKS

Eğerki yapamadın PC'ye tak h.kartını PC antivirüs programlarıyla tarat

Mert045

Mert045

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt