Neyse uzattık. Herkeze iyi geceler.
Amaru Shady Üye jigsaw_54' Alıntı: merhaba güle güle geçiyordum uğrym dedim Genişletmek için tıkla ...
mstf_l Üye jigsaw_54' Alıntı: merhaba güle güle geçiyordum uğrym dedim Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin nasılsın ----------Eklendi @ 02:30:45 ---------- Yazıldı @ 02:30:07 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ----------Eklendi @ 02:31:15 ---------- Yazıldı @ 02:30:45 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler bende yatayım artık Genişletmek için tıkla ... İyi uykular
jigsaw_54' Alıntı: merhaba güle güle geçiyordum uğrym dedim Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin nasılsın ----------Eklendi @ 02:30:45 ---------- Yazıldı @ 02:30:07 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ----------Eklendi @ 02:31:15 ---------- Yazıldı @ 02:30:45 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyi geceler bende yatayım artık Genişletmek için tıkla ... İyi uykular
mstf_l Üye saat 3.51 kimse yok ben de kapatıp cıkayım o zaman gelen olursa sana da iyi geceler kardes
bydexer Üye 2012'de MC tarihinin en büyük konusuna ilk mesaj benden olsun:"Bu GeCe Kimler Var BakaLım? Gececiler buraya"
2012'de MC tarihinin en büyük konusuna ilk mesaj benden olsun:"Bu GeCe Kimler Var BakaLım? Gececiler buraya"
bydexer Üye 'TUĞ'' Alıntı: ben varım iyi geceler Genişletmek için tıkla ... efenim,size de iyi geceler,yeni yılınızı kutlu,mutlu,huzurlu,sağlıklı ve maddi-manevi açıdan rahat olsun İnşallah
'TUĞ'' Alıntı: ben varım iyi geceler Genişletmek için tıkla ... efenim,size de iyi geceler,yeni yılınızı kutlu,mutlu,huzurlu,sağlıklı ve maddi-manevi açıdan rahat olsun İnşallah
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap bydexer' Alıntı: efenim,size de iyi geceler,yeni yılınızı kutlu,mutlu,huzurlu,sağlıklı ve maddi-manevi açıdan rahat olsun İnşallah Genişletmek için tıkla ... Inşallah ama her sene aynı bi fark olmuyor ----------Eklendi @ 01:11:02 ---------- Yazıldı @ 01:09:58 ---------- Pondusss' Alıntı: selamm Genişletmek için tıkla ... a.s Furkan hoşgeldin
bydexer' Alıntı: efenim,size de iyi geceler,yeni yılınızı kutlu,mutlu,huzurlu,sağlıklı ve maddi-manevi açıdan rahat olsun İnşallah Genişletmek için tıkla ... Inşallah ama her sene aynı bi fark olmuyor ----------Eklendi @ 01:11:02 ---------- Yazıldı @ 01:09:58 ---------- Pondusss' Alıntı: selamm Genişletmek için tıkla ... a.s Furkan hoşgeldin
bydexer Üye 'TUĞ'' Alıntı: Inşallah ama her sene aynı bi fark olmuyor Genişletmek için tıkla ... Size bu konuda katılıyorum,ama bu olay biraz da bakış açısıyla alakalı kanısındayım efenim ----------Eklendi @ 01:14:53 ---------- Yazıldı @ 01:12:44 ---------- Pondusss' Alıntı: hoşbuldum nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Bursa kırsaldan iyilik efenim,sizleri sormalı?
'TUĞ'' Alıntı: Inşallah ama her sene aynı bi fark olmuyor Genişletmek için tıkla ... Size bu konuda katılıyorum,ama bu olay biraz da bakış açısıyla alakalı kanısındayım efenim ----------Eklendi @ 01:14:53 ---------- Yazıldı @ 01:12:44 ---------- Pondusss' Alıntı: hoşbuldum nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Bursa kırsaldan iyilik efenim,sizleri sormalı?
Amaru Shady Üye bydexer' Alıntı: Size bu konuda katılıyorum,ama bu olay biraz da bakış açısıyla alakalı kanısındayım efenim ----------Eklendi @ 01:14:53 ---------- Yazıldı @ 01:12:44 ---------- Bursa kırsaldan iyilik efenim,sizleri sormalı? Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim. biraz uykum var o kadar ----------Eklendi @ 01:20:50 ---------- Yazıldı @ 01:19:33 ---------- size iyi geceler. Uyusam iyi olacak
bydexer' Alıntı: Size bu konuda katılıyorum,ama bu olay biraz da bakış açısıyla alakalı kanısındayım efenim ----------Eklendi @ 01:14:53 ---------- Yazıldı @ 01:12:44 ---------- Bursa kırsaldan iyilik efenim,sizleri sormalı? Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim. biraz uykum var o kadar ----------Eklendi @ 01:20:50 ---------- Yazıldı @ 01:19:33 ---------- size iyi geceler. Uyusam iyi olacak
bydexer Üye Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. biraz uykum var o kadar ----------Eklendi @ 01:20:50 ---------- Yazıldı @ 01:19:33 ---------- size iyi geceler. Uyusam iyi olacak Genişletmek için tıkla ... Peki,biz tutmayalım sizi,esen kalın efenim
Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. biraz uykum var o kadar ----------Eklendi @ 01:20:50 ---------- Yazıldı @ 01:19:33 ---------- size iyi geceler. Uyusam iyi olacak Genişletmek için tıkla ... Peki,biz tutmayalım sizi,esen kalın efenim