Ya Maxicep Gider Yada...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Ya Maxicep Gider Yada...
Hahaha ;

Kaç aydan beri buralarda dolaşıyorum amacım siteyi çökertmekti ve bunu başarmam içi tek bir şey var oda programımın başlat tuşuna tıklamak.

Bunca zamandır sizi aldattım profil bilgilerimin hiç biri doğru değil hepsi uıydurdum .
Bunu gördükleri an adminler bana süresiz ban atıcak fakat adminlerin(moditör fil ) kullandığı pc 'sinin Ip sini öğrendim ban attığınız an onun kullanıcı hepsabı ile maxiye girip siteyi çökertirim Fakat Bir kaç isteğimi yerine getirirseniz bişi yapmam
1-Bana yetki verin
2-Beni tanıyın
3-Ayın Üyesi yapın
4-Eğer canım Sıkılırsa Rütbemi yükseltin
5-Hattıma 12 tl attında yengeyi arayayım :D
Böyle bir mesaj alsanız ne yaparsınız bunların hepsi bir şaka idi ...

minoo

minoo

Üye
Ban atmama ramak kalmıştı.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
greenmile

greenmile

Üye
siteyi çökertmek için adminin hesabına ne gerek var :ehe şimdi hepsi tamam abi yapma diyecek:D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Böyle bir mesaj alsanız ne
yaparsınız bunların hepsi bir şaka idi ...

Bu kısmı beyaz yazmalıydın :D

BelKİ bİR gÜN GERÇEK OLUR... Bunu yazmamalıydın.

Ve hiçbir smiley kullanmamalıydın bunları yapsaydın :ban: şaka yapmayı da bilmiyorsun onu da mi ben öğretiyim :d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
|-)|-):aman2:

bivefa

Üye
Adminleri seçerken biraz daha dikkat etmeleri gerekiyor. bazen gereksiz yetki kullanıp kullanıcı küstürüyorlar. halbuki o küsenlerden çoğu siteye gayet de faydalı şeyler kazandırdılar. kimse kusura bakmasın bu site sadece admin ve modların sırtında yükselmiyor. rütbesi düşük bir çok üyenin paylaşımlarının büyük katkıları olduğunu siz de takdir edersiniz herhalde. neyse hayırlısı artık. bakalım ne olacak. çok da umurumda değil açıkçası.

SHS

SHS

Üye
:dry: ne bu

şakada olsa banlanmalı, kurtarın bizi :ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

bivefa

Üye
Patron

fullwar

fullwar

Üye
Aklıma Fight Club'taki patrona tehtidi getirdin. Güzel sahneydi. :naughty:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
hangi film di bu ...

anılbaran

anılbaran

Üye
:locked: :ehe:

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir mesaj alsanız ne
yaparsınız bunların hepsi bir şaka idi ...

Bu kısmı beyaz yazmalıydın :D

BelKİ bİR gÜN GERÇEK OLUR... Bunu yazmamalıydın.

Ve hiçbir smiley kullanmamalıydın bunları yapsaydın :ban: şaka yapmayı da bilmiyorsun onu da mi ben öğretiyim :d:
O yeri beyaz yapsaydım direk ban olcaktı onuda düşündüm

y n s c n

y n s c n

Üye
Söylediğin şeyler yapılamaz. Ancak ozan'ın bilgisayarına keyloger atman gerekli sifreyi öğrenebilmek için.'ki onun bilgisayarındada en üst derecede bir virüs programı vardır keyloger giremez :)

spy ghost

spy ghost

Üye
büyük bir forumun adminisin para verip alırsın bi eset veya başka programları kullanırsın ozanın bilgisayara log atmak zor olsa gerek ama isteyen yapar imkansız diye birşey yoktur :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
büyük bir forumun adminisin para verip alırsın bi eset veya başka programları kullanırsın ozanın bilgisayara log atmak zor olsa gerek ama isteyen yapar imkansız diye birşey yoktur :ehe

imkansız :ehe

bivefa

Üye
Evet katılıyorum ama gülmekten

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
İmkansız imanluçdiye kvgaya girmeyin tama denemek içinsiteye hacker gurunumuz ile saydırırız sorun yok :eller:

Ozan

Ozan

Admin
Söylediğin şeyler yapılamaz. Ancak ozan'ın bilgisayarına keyloger atman gerekli sifreyi öğrenebilmek için.'ki onun bilgisayarındada en üst derecede bir virüs programı vardır keyloger giremez :)
Windows isletim sistemi kullanmadığım için önce isletim sistemini tespit etmek devamında ona uygun birşeyler gelistirmeniz gerekebilir :)

Ancak şu da var ki bir yöneticinin ş ifresini alıp giriş yaparak siteye zarar vermek H ack kabul edilmez, h ack tamamen farklı bir kavram.

Tüm bunların dısında konuya bakarsak, konunun son cümlesi BAN dan kurtardı, öyle tehditler aldık aslında o yüzden komik geliyor, yani bu şaka olabilir ama bunun gerçeklerini de almaktayız :)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve y n s c n
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...