pcden anlayan arkadaşlar lütfen bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
pcden anlayan arkadaşlar lütfen bakın
arkadaşlar bu bilgisayarın anakartı iyi bi ekran kartı alsam yeni oyunları kaldırırmı cod mw3 pes 12 gibi

birde
dün eski bilgisayarımın ekran kartı yandı ve alacağım yeni ekran kartı ati hd4670 agp eski kartlardan , fiyatıda 190 tl bilgisayarımdaki ramde 512 lik bunun için 512 mb veya 1 gb lik ram gerekicek toplam fiyatta 250-290 arası oluyor
yukarıdaki bilgisayar 309 lira sizce bilgisayarımı alayım yoksa ekran kartı ile ram mi alayım ?

----------Eklendi @ 14:02:44 ---------- Yazıldı @ 13:41:58 ----------

yukarı yukarı acil arkadaşlar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardes 300 lira harcayıp agp sisteme para harcıcagına parayı çöpe at daha iyi :)
yeni sistem kurarsan dedigin oyunları çok iyi oynayabilirsin
1200 tl ye felan kurulan sistemler var senin işini gorur

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeş yukarıdaki linkteki bilgisayarı satın aldım 300 lira agp sisteme değmez.
birde dos işletim sistemi diyor ilandaki pc de bu sistem kullanışlımıdır

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Free dos sorun değil kardeş. Her türlü yardımcı oluruz işletim sistemi için. Amd pek yanaşma derim ama... İntell daha iyi

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Tabikide yeni sistemi al daha iyi :D

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar spariş ettim bilgisayarı bi kaç güne elimde olur geldikten sonra xp kurmayı düşünüyorum.dos kullanışlı mı kullanan varmı , youtube ta araştırdım hep eski pclerde var o işletim sistemi bios gibi görünüşü aldığım pc de böylemidir?

ozzytaste

ozzytaste

Üye
arkadaşlar spariş ettim bilgisayarı bi kaç güne elimde olur geldikten sonra xp kurmayı düşünüyorum.dos kullanışlı mı kullanan varmı , youtube ta araştırdım hep eski pclerde var o işletim sistemi bios gibi görünüşü aldığım pc de böylemidir?

Hiç uğraşma xp falan. Direk Windows 7 kur derim kardeş...

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Evet sistemde yeni zaten windows 7 kur
yeni nesil oyunları oynuyacağım diyorsun zaten artık xp yeni nesil oyunları kabul etmiyor directx sürümü nedeni ile mesela call of duty modernwarfire 3 En az vista sp2 istiyor ;)

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
okadar emin olma ben mw3 ü xp de bitirdim

----------Eklendi @ 09:36:59 ---------- Yazıldı @ 09:35:32 ----------

ama win7 her yönden daha iyi benim ram yüksek olsa bende kuracam ama ram az :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt