İlkokul çocuklarına el ve ayak nasıl kesilir dersi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
İlkokul çocuklarına el ve ayak nasıl kesilir dersi

[h=2]Suudi Arabistan'da ilkokul çağındaki çocuklara el ve ayağın nasıl kesileceğini ders olarak anlattılar.[/h]
Suudi Arabistan yönetiminin verdiği sözlere rağmen, aşırı radikal öğretilerin yer aldığı kitapların ilkokul çağındaki çocukların eğitiminde hala kullanıldığı ortaya çıktı.

[h=4]ENSTİTÜ KİTAPLARI İNCELEDİ[/h] Fox news'in haberine göre, merkezi Washington'da bulunan Körfez Ülkeleri İlişkileri Enstitüsü, ilkokul çocuklarına el ve ayakların nasıl kesileceğini anlatan yeni basım kitapların kopyalarını inceledi.

Enstitü Başkanı Ali el Ahmed, "Terörizm işte burada başlıyor, eğitim sisteminde" dedi. Kitapların basımı için gereken finansmanın Suudi devleti tarafından sağlandığını ifade eden Ahmed, gizli kaynakların kitapları krallığın dışına kaçırdığını söyledi.

Ahmed, 2010-11 eğitim dönemi için basılan kitaplarda, hırsızların el ve ayaklarının nasıl kesileceğinin anlatıldığını, dokuzuncu sınıf kitaplarında ise "Yahudilerin yok edilmesinin zorunluluk" olarak aktarıldığını ifade etti.

KAYNAK:

furkan5800

furkan5800

Üye
sonra çocuklar manyk oluyo aslında bunların hepsi amerikanın oyunları

y n s c n

y n s c n

Üye
Kuzey Kore'de ilkokul'a başlayan bir çocuğa direk silah dersleri vermeye baslıyorlarmış. Ondan sonraki hayatı askerlik.. :)

fullwar

fullwar

Üye
Şeriatın embesil fikri salaklığı işte. Türkiyede yaşadığımıza (tartışılır :hmmm) şükretmek lazım.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Masha
yakup_281

yakup_281

Üye
bir zamanlarda bu ülkede çocuklara idamlar izletilirmiş

AHMED...

AHMED...

Üye
dünya nin cenneti türkiye gerçekten

AHMED...

AHMED...

Üye

herkese cennet yakup kardeş sosyal sorunlarımızı maddi veya manevi sorunlarımızı bu konuya katarak düşünmeyelim eğer düşünürsek dar düşünürüz çünkü genel olarak ve geniş düşünmeyi gerektirir bu mesela tüm dünya daki insanları düşün sosyal yapıyı aile yapısını düşün saygıyı sevgiyi düşün biz bir fincan kahvenin hatırını kırk yıl güden milletiz ve torunlarıyiz

----------Eklendi @ 06:34:27 ---------- Yazıldı @ 06:30:51 ----------

tabi şöyle bi durum daha var insanın içinde kötülük varsa Allah korkusu yoksa sarayda da kalsa zindandir orası ona eğer insan hakkı bilir insanı severse zindanda da kalsa saray olur orası ona bilmem anlata bildim mi sana

HaqperesT

HaqperesT

Üye
şeriat kurani yönetim biçimidir mekkede esnaf dukkanları kapatmadan namaza giderler ve hırsızlık vakaları çok nadirdir çünkü ceza el kesmedir ve caydırıcıdır. Türkiye hırsızlar cennetidir ve bu olaylar kurbanın ölümü ile sonuçlanmasa yada ilginç yeni yöntemler olmasa haber niteliği bile taşımaz.

AHMED...

AHMED...

Üye
abi Türkiye yi niye bu kadar kötülüyorsunuz ne yaptı size

----------Eklendi @ 07:19:39 ---------- Yazıldı @ 07:15:35 ----------

hem hırsızlar cenneti olduğu kanısına nerden varıyorsun başı boş mu bu memleket hukuk var adalet var ceza var illa el ayak mi kesilsin şahsen benim ilk okul 1 e giden kardeşime el ayak nasıl kesilir öğretilsin istemem daha o yaştaki çocuk okumayı zor öğreniyor bunlar KALK mis el ayak kesmeyi öğretir

HaqperesT

HaqperesT

Üye
abi Türkiye yi niye bu kadar kötülüyorsunuz ne yaptı size

----------Eklendi @ 07:19:39 ---------- Yazıldı @ 07:15:35 ----------

hem hırsızlar cenneti olduğu kanısına nerden varıyorsun başı boş mu bu memleket hukuk var adalet var ceza var illa el ayak mi kesilsin şahsen benim ilk okul 1 e giden kardeşime el ayak nasıl kesilir öğretilsin istemem daha o yaştaki çocuk okumayı zor öğreniyor bunlar KALK mis el ayak kesmeyi öğretir
İyi ozaman kardeşine abd nin çıkardığı pc oyunlarını da yasak et çünkü orda el değil kafa nasıl koparılır öğretiliyor.

AHMED...

AHMED...

Üye
kusura bakma güzel kardeşim ismin çok güzel Tamam sen haklısın susuyorum insanlarla tartışmayı sevmiyorum hele bu konuda susmak en hayırlısı çünkü konunun nereye kadar gideceği meçhul birbirimizi tanımayan insanlarız üzülmezyelim

HaqperesT

HaqperesT

Üye
kusura bakma güzel kardeşim ismin çok güzel Tamam sen haklısın susuyorum insanlarla tartışmayı sevmiyorum hele bu konuda susmak en hayırlısı çünkü konunun nereye kadar gideceği meçhul birbirimizi tanımayan insanlarız üzülmezyelim

Haklı çıkmak yada birilerini üzme gibi bir kastım yok. Sadece fikirlerimi paylaştım o kadar. Bilmeden sizi üzdüysem özür dilerim. Bu tartışmanın sonu inanç problemi ve tarafgirliktir. Yani herkes dünya görüşünü haklı çıkarmaya devam edecektir. Konuda sadece başka bir üyenin embesil yakıştırmasına içerledim . Çünkü laikçi birine embesil demek ne kadar densizlikse şeriate de embesil demek aynıdır. İslam kişilerin kutsalına küfretmeyi yasaklar.

AHMED...

AHMED...

Üye
Haklı çıkmak yada birilerini üzme gibi bir kastım yok. Sadece fikirlerimi paylaştım o kadar. Bilmeden sizi üzdüysem özür dilerim. Bu tartışmanın sonu inanç problemi ve tarafgirliktir. Yani herkes dünya görüşünü haklı çıkarmaya devam edecektir. Konuda sadece başka bir üyenin embesil yakıştırmasına içerledim . Çünkü laikçi birine embesil demek ne kadar densizlikse şeriate de embesil demek aynıdır. İslam kişilerin kutsalına küfretmeyi yasaklar.

için rahat olsun kardeşim sıkıntı yok ben şeriat karşıtı bir insan değilim elbette fikir paylaşimi olacak hoş sohbet güzel muhabbet olacak yanlız bizim ki hoş sohbetten muhabbetten yana değil iddalaşmadan yana oldu o yüzden kısa kesilmesi lazımdı kendiNe iyi bak iyi forumlar tanışmasakta tanıştığıma memnun oldum :-)

william75

william75

Üye

herkese cennet yakup kardeş sosyal sorunlarımızı maddi veya manevi sorunlarımızı bu konuya katarak düşünmeyelim eğer düşünürsek dar düşünürüz çünkü genel olarak ve geniş düşünmeyi gerektirir bu mesela tüm dünya daki insanları düşün sosyal yapıyı aile yapısını düşün saygıyı sevgiyi düşün biz bir fincan kahvenin hatırını kırk yıl güden milletiz ve torunlarıyiz

----------Eklendi @ 06:34:27 ---------- Yazıldı @ 06:30:51 ----------

tabi şöyle bi durum daha var insanın içinde kötülük varsa Allah korkusu yoksa sarayda da kalsa zindandir orası ona eğer insan hakkı bilir insanı severse zindanda da kalsa saray olur orası ona bilmem anlata bildim mi sana

Şu anda Güneydoğu'da terörle burun buruna yaşayan askerlerimize cennet olduğunu sanmıyorum.

Ama tabi bu haberdeki duruma kıyasla çok şanslıyız ama nedense bazılar bu cahil Suudilere özeniyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt