n97 gps nagivasyon sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*KaRaTeKe*

*KaRaTeKe*

Üye
    Konu Sahibi
n97 gps nagivasyon sorunu
slm arkadaşlar ben 2.el n97 aldım da bunun gps nagivasyon nasıl ayarlıyacam :S

lord_keles

lord_keles

Üye
dostum n97 nin gps alıcıları genelde problemli uyduya baglanman neredeyse yarım saat suruyorr nokia ovi ile harita programını kurup haritaları yukleye bilirsin..... ama gps n97 de cokkk berbat 5800 10 saniyede baglanırken n97 neredeyse hiçç baglanamıyorrr.........

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
internet paketin varsa 5 saniye de buluyor yerini tabii şebekenin büyük payı var bunda

*KaRaTeKe*

*KaRaTeKe*

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

phasan

phasan

Üye
ben n97 kullanıyorum 20 sanıyede baglanıyor bulundugun yere gore degısır ben evdeyım

oleytoo

oleytoo

Üye
dostum n97 nin gps alıcıları genelde problemli uyduya baglanman neredeyse yarım saat suruyorr nokia ovi ile harita programını kurup haritaları yukleye bilirsin..... ama gps n97 de cokkk berbat 5800 10 saniyede baglanırken n97 neredeyse hiçç baglanamıyorrr.........

5800 la n97 yi kıyaslamaya kalkmışsın n97 ile 5800 hiç bi konuda kıyaslanamaz hele navigasyonda n97 kullandın mı ki gps e bağlanma hızına yarım saat diyosun

phasan

phasan

Üye
5800 la n97 yi kıyaslamaya kalkmışsın n97 ile 5800 hiç bi konuda kıyaslanamaz hele navigasyonda n97 kullandın mı ki gps e bağlanma hızına yarım saat diyosun

yalan soyluyor ne yarım saatı ya ben kullanıyorum n97 hıçte yarım saat degıl en geç oda bulunudugun yere gore degısır 3 dk hıç geçmedı bende

bülent2010

Üye
bende germin yüklü 2 dk sürmüyor hemde evde pencere yanında tavsiye ederim garmin kullanın nokia haritalarda gps kasıyor normal çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...