Sor Sorunu Yorumlayalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
yalnız mesaj senaryo gibi geldi bana bunu da belirtmeliyim:D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
y n s c n

y n s c n

Üye
galiba sevgilim en yakın arkadaşımla ilişkisi var. Yani geçen gün bağdat caddesinde geziyorduk bir kafeye oturduk işte ben kahve falan içmek istedim ama almadı pahalıdır felan dedi. çok üzüldüm ya eskiden böyle yapmazdı yani resmen su içip kalktık çok utandım anlatamam of. Sonra annem aradı beni hadi gel artık dedi. annem kimlesin dedi, sana ne ya? dedim. Sonra sevgilim sen annenle ne biçim konuşuyorsun sen böyle kız değildin sana hiç yakıştıramadım dedi, çok bozuldum yani sonuçta annem benim annem sana ne? dedim. kalktı masaya vurdu ben ne dersem o olur falan. herkes de bize bakıyor rezil oldum kalktım ordan neyse sonra bunun telefonunu aldım.anneme mesaj atcaktım ayıp ettin felan diye bi de ne göreyim?
gamzem diye bi kız 100 tane mesaj atmış, bu gamze'de benim en yakın arkadaşım yani rujumu felan sürüyo inanamıyorum!

aldatılıyomuyum sizce

Trajik bir bıkma vakası canım kardeşim. Ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin :) Bence ayrılmalısın o çocuktan yoksa o seni aldatacak.. :pro:

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
şu kadarını söyleyım msjı gönderen üye cok aktif bır üye deıl gercekte olabılır yeni uyelerden yanı :D

• Beğen
Tepkiler: delrico
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bir üyemiz soruyor "

galiba sevgilim en yakın arkadaşımla ilişkisi var. Yani geçen gün bağdat caddesinde geziyorduk bir kafeye oturduk işte ben kahve falan içmek istedim ama almadı pahalıdır felan dedi. çok üzüldüm ya eskiden böyle yapmazdı yani resmen su içip kalktık çok utandım anlatamam of. Sonra annem aradı beni hadi gel artık dedi. annem kimlesin dedi, sana ne ya? dedim. Sonra sevgilim sen annenle ne biçim konuşuyorsun sen böyle kız değildin sana hiç yakıştıramadım dedi, çok bozuldum yani sonuçta annem benim annem sana ne? dedim. kalktı masaya vurdu ben ne dersem o olur falan. herkes de bize bakıyor rezil oldum kalktım ordan neyse sonra bunun telefonunu aldım.anneme mesaj atcaktım ayıp ettin felan diye bi de ne göreyim?
gamzem diye bi kız 100 tane mesaj atmış, bu gamze'de benim en yakın arkadaşım yani rujumu felan sürüyo inanamıyorum!

aldatılıyomuyum sizce

Derhal yol ver . Hiç düşünme ...
By by kuzum gidiyorum şarkısını armağan et ona ...:)

• Beğen
Tepkiler: delrico, yasarr35 ve Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye

Trajik bir bıkma vakası canım kardeşim. Ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin :) Bence ayrılmalısın o çocuktan yoksa o seni aldatacak.. :pro:

evet bende sıkılınca buna benzer şeyler yapıyorum da pintilik yapmıyorum en azından gurur duydum kendimle:ehe

• Beğen
Tepkiler: delrico, y n s c n ve Tuba.Erva
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Pardon arkadaslar yaslilima verin tam saptayamadim soruyu.
Ne yapmis vidio nerde cekilmis?;) :----)

• Beğen
Tepkiler: delrico, yasarr35 ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
msj atan arkadasın yalnız annesıyle dialogu da cok cıns :D

Derhal yol ver . Hiç düşünme ...
By by kuzum gidiyorum şarkısını armağan et ona ...:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Belki artistlik yapmaya çalışmıştır . Olamaz mı ? :)

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
Sen o çocuğu maxicep'e gönder biz hallederiz bacım :pro:

----------Eklendi @ 16:58:36 ---------- Yazıldı @ 16:58:11 ----------

Belki artistlik yapmaya çalışmıştır . Olamaz mı ? :)

Pintilik girmese olabilir diyecemde :D

• Beğen
Tepkiler: delrico ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Pardon arkadaslar yaslilima verin tam saptayamadim soruyu.
Ne yapmis vidio nerde cekilmis?;) :----)

Bir üyemiz soruyor "

aldatılıyomuyum sizce

suankı olay bu :D

delrico

delrico

Emekli Yönetici
1-çocuğun hal ve hareketlerine bakıcak olursak kızdan sıkılmış olmalı ki artık onu takmıyor bile ;)
2-bence kız büyük bir ihtimalle en yakın arkadaşıyla da kavga etti ki en yakın arkadaşı da kızdan intikam almak için sevgilisiyle çıkıyor olabilir benim düşüncem böyle :pro: (saçma oldu sanki):dry:

• Beğen
SHS

SHS

Üye
toplandık ama geç kalınca diğer sayfaları okumak zoruma gidiyor :ehe

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
yaş kaç hanfendinin merak ettim:)

• Beğen
Tepkiler: delrico ve Tuba.Erva
SHS

SHS

Üye

Bir üyemiz soruyor "

aldatılıyomuyum sizce

suankı olay bu :D

pardon yazan kızmış :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: yasarr35
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
bırıncı cok mantıklı da :D
1-çocuğun hal ve hareketlerine bakıcak olursak kızdan sıkılmış olmalı ki artık onu takmıyor bile ;)
2-bence kız büyük bir ihtimalle en yakın arkadaşıyla da kavga etti ki en yakın arkadaşı da kızdan intikam almak için sevgilisiyle çıkıyor olabilir benim düşüncem böyle :pro: (saçma oldu sanki):dry: