no commentbu soruya nasıl bir yanıt verilir ya
![]()

o cok degerlı yorumlarını bızden esirgeme
baska soruya geccem![]()

Bir üyemiz soruyor "
"Son görüşmemizde cafede benim konuşmamı videoya aldı ve resmimi çekti. Son görmemdi, niye böyle yaptı?"
cok güzel msjlar gelıyo secmekte zorlanıyorum tesekkürler herkese

Çok enteresan gerçekten . Bir erkek neden böyle birşey yapar anlam veremedim ? Çok aptalca gerçekten ..!
Art niyetli biriyse , arşiv yapıyordur belki . Yarın birgün bakkk belki bu da benim sevgilimdi vs lafları orda burda anlatır i..... Tanımadığım için pek birşey diyemiyorum .![]()
Çok enteresan gerçekten . Bir erkek neden böyle birşey yapar anlam veremedim ? Çok aptalca gerçekten ..!
Art niyetli biriyse , arşiv yapıyordur belki . Yarın birgün bakkk belki bu da benim sevgilimdi vs lafları orda burda anlatır i..... Tanımadığım için pek birşey diyemiyorum .![]()

aynen sapık mıdır nedir![]()

Bir üyemiz soruyor "
galiba sevgilim en yakın arkadaşımla ilişkisi var. Yani geçen gün bağdat caddesinde geziyorduk bir kafeye oturduk işte ben kahve falan içmek istedim ama almadı pahalıdır felan dedi. çok üzüldüm ya eskiden böyle yapmazdı yani resmen su içip kalktık çok utandım anlatamam of. Sonra annem aradı beni hadi gel artık dedi. annem kimlesin dedi, sana ne ya? dedim. Sonra sevgilim sen annenle ne biçim konuşuyorsun sen böyle kız değildin sana hiç yakıştıramadım dedi, çok bozuldum yani sonuçta annem benim annem sana ne? dedim. kalktı masaya vurdu ben ne dersem o olur falan. herkes de bize bakıyor rezil oldum kalktım ordan neyse sonra bunun telefonunu aldım.anneme mesaj atcaktım ayıp ettin felan diye bi de ne göreyim?
gamzem diye bi kız 100 tane mesaj atmış, bu gamze'de benim en yakın arkadaşım yani rujumu felan sürüyo inanamıyorum!
aldatılıyomuyum sizce