ubeyd
Üye
Nokia E7-00 v111.030.0607 TÜRKÇE BELLE
Arkadaşlar evde bulunan beyaz e7 ye içinde türkçe dil de bulunan belle yüklemiş bulunuyorum. Şu anda linke yükleme yapıyorum Sabaha linki veririm Firmware: Nokia E7-00 v111.030.0607 (Prodctcode: 059C4R5) dil Almanca İngilizce Fransız Türkçe İtalyan Konular: Orijinal ClearBlack (CFW olarak: Nokia Temizle Siyah) Widgets Orijinal Tebliğ Etkileri: Baz etkisi "jlmvc tarafından v4" Ek etki: "Jin Hao V2" (döndürme etkisi) Ek etki: jump (ana ekran) Ek etkisi: Belle Appladesymbol Diğer: Zil sesi: Mesaj RS Başlama ve kapatma: S60 Başlangıç ??Animasyon + Ses Programlar: ROMPatcher + Stephan020793 tarafından + v3.1 Alman otomobil ve başlangıç LeGPSData (S60v5 de benzer yöreler) + Anna Simge Oyuncu Ekran Koruyucu (Nokia N8 noktası v11) Kaldırılan programlar: Bithday widget bilinen bir Alman versiyonu Bildirileri (çalışmıyor ve ben anlamda anladım hiç) Ikinci Sözlük, sadece Chenisischeversion orada var, bu nedenle Alman Yamalar: Sunucu RP yükleme + Open4All RP + Görünüm: Stephan020793 tarafından Menümod Yeni fotoğraf Stephan020793 iPhone analog saat Sistem: Müzik Stephan020793 tarafından "Müzik" ve "Müzik" arama (her bellek) ile sadece Max Telefonlaustärke. (Telefonda) Stephan020793 tarafından Stephan020793 tarafından yerine% 75% 40 Bekleme işlemci (kaydeder elektrik) Bluetooth ismi: Stephan020793 tarafından "yarış sistemi" Stephan020793 tarafından kamera ses devre dışı bırakma Kamera Stephan020793 tamamen çıkış kapanır Protokolü artık Wi-Fi ve GPRS / UMTS yer olacak E-posta bildirimi henüz yok devreye sokulabilir Prehacked, C sunucu yükleyin: \ sys \ bin Resimler: İçerik: Çekirdek = Nokia E7 Belle ve biraz calibriert gemodet rofs2 Nokia E7 = Belle, tamamen modded rofs3 Nokia E7 = V25, sağlama Belle Çekirdekli E7 adapte Uda Nokia E7 = Belle, installserver.exe eklendi Bilinen hatalar: Flaş cep telefonu her zaman sert bir sıfırlama yapar sonra, 700 (sabit) ve rofs3 muhtemelen Slider Çince henüz ayarı Planlanan Mods: E7 v111.030.0609 Belle CFW porten tüm widget'lar [Iş% 50] iPhone üzerinde saat widgeti
bir de ekran görüntülerini resimlerden açarken hafızayı yeniden taradı başka bir hata şimdilik göremedim müzikçalar falan iyi
Yine de yüklemek isteyenler için mesuliyet kendilerine aittir
ekran görüntüleri ve yükleme adresi

orada en altta adresler yazılı
Ayrıca ben sadece naklediyorum CWFyi yapan başkası
)) yeni olan hiç bir şeyde üretime katkımız yok(bu konularda bile ).en son bize geliyor.işimiz kopyalamak.