Nokia E7-00 v111.030.0607 TÜRKÇE BELLE

Sponsorlu Bağlantılar

ubeyd

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7-00 v111.030.0607 TÜRKÇE BELLE
Arkadaşlar evde bulunan beyaz e7 ye içinde türkçe dil de bulunan belle yüklemiş bulunuyorum. Şu anda linke yükleme yapıyorum Sabaha linki veririm Firmware: Nokia E7-00 v111.030.0607 (Prodctcode: 059C4R5) dil Almanca İngilizce Fransız Türkçe İtalyan Konular: Orijinal ClearBlack (CFW olarak: Nokia Temizle Siyah) Widgets Orijinal Tebliğ Etkileri: Baz etkisi "jlmvc tarafından v4" Ek etki: "Jin Hao V2" (döndürme etkisi) Ek etki: jump (ana ekran) Ek etkisi: Belle Appladesymbol Diğer: Zil sesi: Mesaj RS Başlama ve kapatma: S60 Başlangıç ??Animasyon + Ses Programlar: ROMPatcher + Stephan020793 tarafından + v3.1 Alman otomobil ve başlangıç LeGPSData (S60v5 de benzer yöreler) + Anna Simge Oyuncu Ekran Koruyucu (Nokia N8 noktası v11) Kaldırılan programlar: Bithday widget bilinen bir Alman versiyonu Bildirileri (çalışmıyor ve ben anlamda anladım hiç) Ikinci Sözlük, sadece Chenisischeversion orada var, bu nedenle Alman Yamalar: Sunucu RP yükleme + Open4All RP + Görünüm: Stephan020793 tarafından Menümod Yeni fotoğraf Stephan020793 iPhone analog saat Sistem: Müzik Stephan020793 tarafından "Müzik" ve "Müzik" arama (her bellek) ile sadece Max Telefonlaustärke. (Telefonda) Stephan020793 tarafından Stephan020793 tarafından yerine% 75% 40 Bekleme işlemci (kaydeder elektrik) Bluetooth ismi: Stephan020793 tarafından "yarış sistemi" Stephan020793 tarafından kamera ses devre dışı bırakma Kamera Stephan020793 tamamen çıkış kapanır Protokolü artık Wi-Fi ve GPRS / UMTS yer olacak E-posta bildirimi henüz yok devreye sokulabilir Prehacked, C sunucu yükleyin: \ sys \ bin Resimler: İçerik: Çekirdek = Nokia E7 Belle ve biraz calibriert gemodet rofs2 Nokia E7 = Belle, tamamen modded rofs3 Nokia E7 = V25, sağlama Belle Çekirdekli E7 adapte Uda Nokia E7 = Belle, installserver.exe eklendi Bilinen hatalar: Flaş cep telefonu her zaman sert bir sıfırlama yapar sonra, 700 (sabit) ve rofs3 muhtemelen Slider Çince henüz ayarı Planlanan Mods: E7 v111.030.0609 Belle CFW porten tüm widget'lar [Iş% 50] iPhone üzerinde saat widgeti

• Beğen
Tepkiler: ardabul

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bekliyoruz,Ama anlatimi acik bir sekilde duzenlermisiniz.

hakan_710

hakan_710

Üye
yazıyı direk kopyalayıp yapıştırmasaydın keşke. okumak çok güç

ubeyd

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar PC ve internet çok yavaş kusura bakmayın.Yazılım hackli Stephan020793 nickli bir alman tarafından düzenlenmiş.ben hard format atmadığımdan herhalde telin blutoothunu biraz ağırlaştırdı ama kinetik kaydırma yükledim hızı çok iyi anna v25.7 üzerine yükledim rof3 dosyasını türkçe annadan alın verdiğim linkteki ile değiştirin ANNA v25.7 de videoların hepsi açılıyordu şimdi bir kısmı açılmıyor üstlerinde kırık çizgi var Tel de oğlumun liseden gelince paparayı yiyeceğiz:hmmmbir de ekran görüntülerini resimlerden açarken hafızayı yeniden taradı başka bir hata şimdilik göremedim müzikçalar falan iyi :oke:Yine de yüklemek isteyenler için mesuliyet kendilerine aittir(h) ekran görüntüleri ve yükleme adresi :megafon:

penah0

Üye
Kardes sen ele yazdın kı ındı ben e7 ye cfw ındırmıyımmı,hep hata mı yapacak?

ubeyd

Üye
    Konu Sahibi
Kardes sen ele yazdın kı ındı ben e7 ye cfw ındırmıyımmı,hep hata mı yapacak?
tabiki indirebilirsin belle zaten şubattan itibaren dağıtılmaya başlayacak

kefkom

Üye
anlamadim ya.hackli versiyonmu bu?peki klavyede sorun varmi?? ? ! simbollerinde?

ubeyd

Üye
    Konu Sahibi
yazılım hacklidir klavye ve semboller çalışıyor:oke:herhangi bir sorun yok:yuru

kefkom

Üye
bende baska version belledi. 025ten yazmiwsin sen.ben nasil yapicam?

AKI1

Üye
yükledim bir tek qwerty klavzesinde sorun var.

Y-z tuslari karismis azrica tuslarin üstünde ki sari renkte olan karakterlerin yerleri hic tutmuyor. Bir arkadas bunu da zapabilirse güzel olur

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
Arkadaş konuyu açmısın ama neden linklerı paylaşmadın anlamadım. Şayet belleyi türkçeleştirdiysen ve stabil sorunsuz çalısıyorsa linklerı paylasırsan seviniriz saygılar...

ubeyd

Üye
    Konu Sahibi
1. sayfada 3.sıradaki açıklamamı okumadın herhalde:bilmm orada en altta adresler yazılı :ah Ayrıca ben sadece naklediyorum CWFyi yapan başkası(h)hataları ise bir tek qwerty klavyesinde sorun var
.

Y-z tuslari karismis ayrica tuslarin üstünde ki sari renkte olan karakterlerin yerleri hic tutmuyor.

yokumuz

Üye
belle geldi arkadaslar müjde nokia nin resmi internet sayfasinda yayinlandiiiiii

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
arkadaşlar size tavsiyem tam emin olmadıkça telefonlarınıza hiç bir şey yüklemeyin.özellikle telefonunuz veya programlar yeniyse !!!!
sonra " bir arkadaş zapabilirse güzel olur" diyoruz.AKI1 hoş görüne sığındım.aynı dert bende de oldu.verdim telefoncuya, sorunu giderdi.
bu Ülkenin kaderi bu :))) yeni olan hiç bir şeyde üretime katkımız yok(bu konularda bile ).en son bize geliyor.işimiz kopyalamak.

drknss

Üye
...

Takipçi Satın Al

Üst Alt